O gece terörünü ben de yaşamıştım ama yaşım daha büyüktü ondan bahsettiğinin o olduğunu anlamadım, bilmem ki aynı şey mi. öyle ki beni alırmış bizimkiler kendi yataklarına götürürlermiş, saatlerce uyandırmaya çalışırlarmış. benim ağla ağla bağır bağır içim çıkarmış da, ulaşamazlarmış bir türlü bana... çok nadir uykum hafiflediyse hatırlardım kabusları parça parça, sadece anlık imgesel şeyler, hikaye falan yok da, korkunç bir içsıkıntısıydı hakim olan duydu... nedense 4-7 yaş arası zaman zaman yaşamışım bazılarını hayal meyal hatırlıyorum. okul çağında birkaç kez çıkmış ortaya da geçmiş.. Sen deyince şimdi anladım, bilmem ki dorğu mu anladım ama sanırım böyle bir şey gece terörü..
2 yaş sendromu da çok zormuş gerçekten

3 yaş sendromunu da, kelime dağarcığı yetersizliğinden duygular ifade edemeyince öfke krizi yaşamak diye hatırlıyorum, benim bir arkadaşın çocuğunda yaşadılar, bilmem doğru mu hatırladığım :) doktor çocuğa duygular ile kelimelerin arasındaki bağlantıyı kurmak için yollar yöntemler göstermişti falan o zaman, ama çok sinir krizi geçiriyordu yavrucak... eşyalar kırıp ağlama krizlerine giriyordu falan, neyse ki atlattılar.. umarım sizde olmaz

anne babalık zor.. herkese sabırlar dilerim