• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsum cocugunumu dovuyor??

Polisi arasaydiniz?!
Arkadaşım ben evliyken bosanmamışti benim oğlum grip olmuş doktorda bizi bi hafta hastanede yatırıp tedavii ediyodu bizim hastanede yattığımızda bi çocuk yatırdılar hastaneye çocuk 7 8 yaşlarında adıni hiç unutmam ege mert'ti çocuğu getirenler- 2adam bikadındı doktor gelip nufuz kağıdıni sorduğunda evde unuttuk demişti kadıni annesi saniyoduk çocuk çok jastaydi anlattıklarında ve çocuğa sogukluk yani davranışlarinda çelişki vardı çovukta bi mikroplu hastalik cıkinca kadıni tek yataklu bi odaya aldilar kapida bulaşıcı girilmez diye bi yazı vardi sonra benim çocum iyileşince hastaneden çıktik o akşam haberlerda ege merti mizi çaldilar diye bi haber izledim çocuk hastanedeki çocuktu hemen haber kanalini aradım ama cevap alamadim çok aradım ama ulaşamadım ohaberlerdeki anne babanin ağlamalarıni hiç unutmam ulaşamadım sesimi kimseye diyuramadım diye hala vicdanım rahat deil şimdi o çocuk nerde bilmiyorum anne baba ne yapti bilmiyorum hala onlari düşünüp duruyorum aklimdan hiç cıkmiyo o olay çok aradım haber kanalıni ya cevap verilmedi yada ulaşamadim haber veremedime hala çook üzülüyom.
Uzerinden ne kadar zaman gecti bilmiyorum ama.keske aileye ulasabilseniz.ozmn belki hastane kayitlarina kameraya felan bakarlardi.

içim acıdı ya okurken eğer gerçekten canını yakıyorsa o bebeğin Allah merhamet etsin. 15 yaşında abisi var bide bebeğin dediniz.. demek ki kadın çok genç değil.yani ağlayan çocuğa hiç tanımadığı adama okuyuverin demeyecek kadar olgundur. hem nereden biliyor o adamın dua bildiğini vs..

Uzerinden ne kadar zaman gecti bilmiyorum ama.keske aileye ulasabilseniz.ozmn belki hastane kayitlarina kameraya felan bakarlardi.
3 4 sene geçti aradan ailenin ıstanbul da koybolmuştu haber yayınlandığı zamanda ailesi istan buldaydi haberlerde duymuştum ailesinin o acilarini hiç unutmam resmen yıkilmışlardi çok ulaşmaya çalıştım ama ulasamadim
11 12 yaşındadır sımdi ailesini bulabildimi hiç bilmiyorum ne yapti ailesi hiç daha haber alamadim hala da düşündükçe bişey yapamamak ulaşamamak beni çok üzdu halada üzüluyorum aklıma geldikçe

3 4 sene geçti aradan ailenin ıstanbul da koybolmuştu haber yayınlandığı zamanda ailesi istan buldaydi haberlerde duymuştum ailesinin o acilarini hiç unutmam resmen yıkilmışlardi çok ulaşmaya çalıştım ama ulasamadim
11 12 yaşındadır sımdi ailesini bulabildimi hiç bilmiyorum ne yapti ailesi hiç daha haber alamadim hala da düşündükçe bişey yapamamak ulaşamamak beni çok üzdu halada üzüluyorum aklıma geldikçe
Ben google yazdim cocugun ismini cikti.evet 11 yasinda cocukmus.hatta babaya felan telf acmis birhaftasonra kurtar beni diye ama telf sinyali veren eve gitmis polisler bisey bulamamis.2.5 sene olmus.ailenin adi soyadi yaziyor herseyi.

Yanlis okudum galiba cocuk kayboldugunda 11 yasindaymis.

Ben google yazdim cocugun ismini cikti.evet 11 yasinda cocukmus.hatta babaya felan telf acmis birhaftasonra kurtar beni diye ama telf sinyali veren eve gitmis polisler bisey bulamamis.2.5 sene olmus.ailenin adi soyadi yaziyor herseyi.
Aaa gerçektenmi sen ne yazdında ciktıki bana da söylesene belki aileyle görüşme imkanım olur

Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
183ü arayın, şikayetinizi dile getirin ve incelenmesini, ilgilenenmelerini isteyin lütfen.

Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
komşusunu bi bahaneyle ziyaret edin çocuk şiddet görüyorsa belli eder bi şekilde benim oglumda çok ve yırtına yırtına aglar ve kolay kolay susmaz bir anda susması dikkatimi çekti

polise neden gitmedniz? hastane üzerinden adrese ulaşır çocuğu bulurlardı, mutlaka oraya getiren insanlar bir adres ya da isimle kayıt yaptırmıştır, ödemelerden bile bulunurdu izleri.

gercekten boyle bisey de olabilir ya cocuklar degisik degisik huylari oluyo belkide sizin cocugunuz gibi onunkide insallah oyle biseydir simdilik sadece gozlemliyorum. Benim tuhafima giden bi kısım var. Cocuk hasta diyo ama cocuk her gun oyle yapiyo benim cocugum oyle yapsa soran kisiye anlatirdim huysuzluk yapiyo napsam fayda etmiyo derddim bu hasta bilmemne deyip gecistirdi. Ama belkide dert anlatmak istemedi oan sonucta gozumle sahit olmadim.

o konuda haklısınız
yani bizimki gibi olsa, o bir hastalık değil, hasta demez sanki
ben de 2 yaş sendromu doktor öyle dedi, geçici bir dönem gibi anlatmıştım
acaba kadına da böyle söylendi de hastalık mı sandı?
veya acaba hasta ve ilaç kullanıyor da ilaçlar mı etkiliyor ?
benim arkadaşımın oğlu grip ilacı kullanmak zorunda kalınca deliriyor tam anlamıyla
24 saatin 15 saati ağlıyor belki
siz yine de, insanlık için gözlemleyebildiğiniz kadar gözlemleyin
Allah korusun...

Allah Allah niye sadece kanalı aradınız?
polisi neden aramadınız?
savcılığa vs neden gitmediniz?
hiç anlayamadım

polise neden gitmedniz? hastane üzerinden adrese ulaşır çocuğu bulurlardı, mutlaka oraya getiren insanlar bir adres ya da isimle kayıt yaptırmıştır, ödemelerden bile bulunurdu izleri.

değil mi ama?
tüylerim diken diken oldu...

Belki düşündüğünüz gibi değildir ki.inşallah değildir bazı. Çocuklar mizmiz olabiliyor benim oğlumda sakindir ama.inatcidir dediği şey olmadan ağlamayı kesmez bide.küser 2yasinda kime cektiyse =))ama eğer düşündüğünüz gibi birseyse elleri kırılsın

Bir gün komşular bizim evi de basarsa hiç şaşırmam. Benim oğlum ana okuluna başladı malum sık hastalanıyor. Burnunu açmazsam kulak ağrısı yapıyor.bende yatmadanönce bazen de gece tıkanınca serum fizyolojik damlatmak için baya savaş veriyorum. O sırada gecenin sessizliğinde. Imdaaat yardım edin yardım edinnn diye çığlık atıyor. Odası da arka tatafta boşlukta muhtemelen ses baya yankı yapıyor zaten gerçekten biri bişey yapıyor gibi feryat ediyor ve birde bakıyorum arka binadanışıklar yanıyor camlar açılıyor. Bende tamam sus damlatmıyorum diyorum susuyor hemen. Ama biri kapıma gelse hesap sormaya hiç kızmam aksine memnun olurum çevremde duyarlı insanlar var diye. Bence şikayet edin. Ortalık manyak kaynıyor.

Bazı çocuklarda yapısı itibariyle çok aglayabiliyor bizim apartmanda böyle bir çocuk vardı gece sabaha kadar ağlardi ki 2 yaş civarındaydı annesiyle babası ayrılmış çocuk annesi ve dedesiyle kalıyordu bende gordukce soruyordum çok ağlıyordu ne oldu diye bazen inadı tutuyor birşey için saatlerce ağlıyor diyordu annesi bir kere yine sorduğumda Dr dan geliyorum Dr gece terörü dedi dedi yanı ama çocuk gerçekten çok zor bir çocuktu çığlık çığlığa sabaha kadar ağlıyordu

Bence gozlemleyin bir süre emin olmak gerekir eğer şiddet varsa onun alt ya da üst katında oturan belki duyabilir birşey soyledilermi hiç duyduklarina dair

Back
X