- 6 Mart 2016
- 411
- 362
- 18
- 38
Benim de oğlum banyo yapip yattığında banyp yaparken kıyameti kopardıği yetmiyomuş gibi uyuduğu zaman gece uykusuunun içinde anne yapma diye bağırır çığlık atar beni. Komsularim da bazen arada takibe geliyolar ama sağoldunlar çok duyarli oldukları gibi çokta iyimserler bi başka mahallede oturmuş olsaydım çok tan kapida bulmuştuk kendimizi çocukların sesinden Allah komşularımdan razı olsun diyorum nedimki çok iyimserler iyiki böyle komşularım var iyiki bu eve tasinmışımBir gün komşular bizim evi de basarsa hiç şaşırmam. Benim oğlum ana okuluna başladı malum sık hastalanıyor. Burnunu açmazsam kulak ağrısı yapıyor.bende yatmadanönce bazen de gece tıkanınca serum fizyolojik damlatmak için baya savaş veriyorum. O sırada gecenin sessizliğinde. Imdaaat yardım edin yardım edinnn diye çığlık atıyor. Odası da arka tatafta boşlukta muhtemelen ses baya yankı yapıyor zaten gerçekten biri bişey yapıyor gibi feryat ediyor ve birde bakıyorum arka binadanışıklar yanıyor camlar açılıyor. Bende tamam sus damlatmıyorum diyorum susuyor hemen. Ama biri kapıma gelse hesap sormaya hiç kızmam aksine memnun olurum çevremde duyarlı insanlar var diye. Bence şikayet edin. Ortalık manyak kaynıyor.