- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kaidında öylydi çok ters garip bir kadındı. Bi bakmışsın çok iyi bi bakmışsın canavar. Kız çocuğu hiç susmazdı. Gece ağlardı. Kadının ismi nuraymı öyle bişeydi. Hergün kavga evde kırılan eşyalar gecenin bir yarısı sesleriyle uyanırdım. Çocuğun kollarına baksanız. Severken boynuna falan. Birşey isteyin yada uyduruktan bişey sorun. Ben künye almıştım. Barbieli kolyeyle takarken baktım bişey göremedim o telaşlai. O kız bebek daha küçüktü. 2 yaşında yoktuEvet daha neler neler söyluyordu buraya yazamadım
Haftalarca napıcagımı sasırdım evde
Korktum kadından bir de acıkcası
Kendi cocuguna boyle davranan benim şikayet ettiğiimi bilse bana neler yapar diye
Artık biraz azaldı sesi sanırım birileri geldi eve kurumdan
Ama yıne bi tuhaf kadın
Arkadaşım ben evliyken bosanmamışti benim oğlum grip olmuş doktorda bizi bi hafta hastanede yatırıp tedavii ediyodu bizim hastanede yattığımızda bi çocuk yatırdılar hastaneye çocuk 7 8 yaşlarında adıni hiç unutmam ege mert'ti çocuğu getirenler- 2adam bikadındı doktor gelip nufuz kağıdıni sorduğunda evde unuttuk demişti kadıni annesi saniyoduk çocuk çok jastaydi anlattıklarında ve çocuğa sogukluk yani davranışlarinda çelişki vardı çovukta bi mikroplu hastalik cıkinca kadıni tek yataklu bi odaya aldilar kapida bulaşıcı girilmez diye bi yazı vardi sonra benim çocum iyileşince hastaneden çıktik o akşam haberlerda ege merti mizi çaldilar diye bi haber izledim çocuk hastanedeki çocuktu hemen haber kanalini aradım ama cevap alamadim çok aradım ama ulaşamadım ohaberlerdeki anne babanin ağlamalarıni hiç unutmam ulaşamadım sesimi kimseye diyuramadım diye hala vicdanım rahat deil şimdi o çocuk nerde bilmiyorum anne baba ne yapti bilmiyorum hala onlari düşünüp duruyorum aklimdan hiç cıkmiyo o olay çok aradım haber kanalıni ya cevap verilmedi yada ulaşamadim haber veremedime hala çook üzülüyom.ya çok mu şüpheci yaklaşacağım bilmiyorum ama bu çocuk kaçırılmış felan olmasın... malum son zamanlarda ülkemizde sürekli yavrular kayboluyor.
hastayken hastaneye götürülmemesinin sebebi de bu olabilir mi?
yeni taşınmışlar, sürekli ağlayan bir çocuk ne bileyim valla şüphelendim ben...
siz çocuğun bu kadına anne dediğini felan duydunuz mu?
arkadaşım ne olur bu işi bırakmayın elinizden geldiğince araştırın..
keşke polisi de arasaydınız.........Arkadaşım ben evliyken bosanmamışti benim oğlum grip olmuş doktorda bizi bi hafta hastanede yatırıp tedavii ediyodu bizim hastanede yattığımızda bi çocuk yatırdılar hastaneye çocuk 7 8 yaşlarında adıni hiç unutmam ege mert'ti çocuğu getirenler- 2adam bikadındı doktor gelip nufuz kağıdıni sorduğunda evde unuttuk demişti kadıni annesi saniyoduk çocuk çok jastaydi anlattıklarında ve çocuğa sogukluk yani davranışlarinda çelişki vardı çovukta bi mikroplu hastalik cıkinca kadıni tek yataklu bi odaya aldilar kapida bulaşıcı girilmez diye bi yazı vardi sonra benim çocum iyileşince hastaneden çıktik o akşam haberlerda ege merti mizi çaldilar diye bi haber izledim çocuk hastanedeki çocuktu hemen haber kanalini aradım ama cevap alamadim çok aradım ama ulaşamadım ohaberlerdeki anne babanin ağlamalarıni hiç unutmam ulaşamadım sesimi kimseye diyuramadım diye hala vicdanım rahat deil şimdi o çocuk nerde bilmiyorum anne baba ne yapti bilmiyorum hala onlari düşünüp duruyorum aklimdan hiç cıkmiyo o olay çok aradım haber kanalıni ya cevap verilmedi yada ulaşamadim haber veremedime hala çook üzülüyom.
Polisi de aradım ama biz ilgilencez dedi ne yaptılarr bilmiyorumkeşke polisi de arasaydınız.........
maalesef herşey olabilir ben konuyu okuyunca direkt öyle düşündüm.
konu sahibi duy beniiii
Polise haber ver, nolacaksa olsun. Yarın geç olabilir. Zaten polis direkt adli tıbba yönlendiriyor, darp varsa kesin çıkar. Kapı dinlemekle, çocuğun vucudundaki morlukları kontrol etmekle bu iş olmaz. Profesyonel ellere teslim edin.Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce
Polisi arasaydiniz?!Arkadaşım ben evliyken bosanmamışti benim oğlum grip olmuş doktorda bizi bi hafta hastanede yatırıp tedavii ediyodu bizim hastanede yattığımızda bi çocuk yatırdılar hastaneye çocuk 7 8 yaşlarında adıni hiç unutmam ege mert'ti çocuğu getirenler- 2adam bikadındı doktor gelip nufuz kağıdıni sorduğunda evde unuttuk demişti kadıni annesi saniyoduk çocuk çok jastaydi anlattıklarında ve çocuğa sogukluk yani davranışlarinda çelişki vardı çovukta bi mikroplu hastalik cıkinca kadıni tek yataklu bi odaya aldilar kapida bulaşıcı girilmez diye bi yazı vardi sonra benim çocum iyileşince hastaneden çıktik o akşam haberlerda ege merti mizi çaldilar diye bi haber izledim çocuk hastanedeki çocuktu hemen haber kanalini aradım ama cevap alamadim çok aradım ama ulaşamadım ohaberlerdeki anne babanin ağlamalarıni hiç unutmam ulaşamadım sesimi kimseye diyuramadım diye hala vicdanım rahat deil şimdi o çocuk nerde bilmiyorum anne baba ne yapti bilmiyorum hala onlari düşünüp duruyorum aklimdan hiç cıkmiyo o olay çok aradım haber kanalıni ya cevap verilmedi yada ulaşamadim haber veremedime hala çook üzülüyom.
Aradım ama polis bana ilgilencez dedi polisin konuşmasından sankibeni başından savmak için öyle dedini hissettim ama ilgilendilermi igilenmedilermi bilmuyorumPolisi arasaydiniz?!
Evet anne dedigini duydum anne diye bagiriyo hep ama cocuk belki sinirlidir bilemedimki bugun hic ses yok mesela zaten en ufak ses geliyo eve kadinin hic bagirdini kotu laf dediginide duymadim o yuzden emin degilim.ya çok mu şüpheci yaklaşacağım bilmiyorum ama bu çocuk kaçırılmış felan olmasın... malum son zamanlarda ülkemizde sürekli yavrular kayboluyor.
hastayken hastaneye götürülmemesinin sebebi de bu olabilir mi?
yeni taşınmışlar, sürekli ağlayan bir çocuk ne bileyim valla şüphelendim ben...
siz çocuğun bu kadına anne dediğini felan duydunuz mu?
arkadaşım ne olur bu işi bırakmayın elinizden geldiğince araştırın..
Benim çocuğumda bir aralar yapıyordu bunu.Uyanıp çığlık çığlığa ağlıyordu,nedenini bilmiyordum panikliyordum birşey olacak diye korkuyordum dilim tutuluyordu.Yine çocuğumu tembşhledim yabancılarla konuşma diye yanında olsam konuş desem bile ilk gördükleriyle asla konuşmuyor.Merhaba kizlar. Alt kata yeni birisi tasindi hic tanimiyoruz. Esi geceleri evde yok calisiyomus. Iki hafta falan oldu bunlar tasindiginda beri 3 yaslarinda bi kizlari var o cocuk mutemadiyen agliyo ama normal degil ciglik cigliga. Gunduzleri anladik hadide gecen gece 02.30 da cocuk felaket cigliklar ayiyodu herkes korktu ben apatmana ciktim biraz dinledim. Karsi komsuda cikti kapilarini caldi artik. Kadin cok telasle bi anda daha soru sorulmadan cocuk hastada bi okuyuver abi dedi hani panikle insan sacmalarya hali oyleydi adamda hastaysa doktora goturelim niye bu kadar agliyoki dedi hasta iste dedi adamda ustelemedi ve garip tarafi biz evlerimize girer girmez cocuk sustu ne yaptida susturdu once neden susturamamisti buradi bana cok garip geldi kapi acildigindada cocuk aglayarak bize biseyler anlatmaya calisiyodu ama anlamadik konusmasini ayaklarinda corap yok kiyafetleri ince yazlik gibiydi kadinin halkeri bi tuhafti. Ve cocuk boyle kendini yirtarken kadinin cit sesi gelmiyo sizin cocugunuz aglasa sakinlestormek icin biseyler konusursunuz dimi zaten 1 saat boyunca cocuk aglarmi bisey yapmasan hep boyle hep ne yapmaliyim bilmiyorum esim sosyal hizmetlere haber verelim diyo ama ya oyle degilse kadinin ne duruma dusururum diyede cekiniyorum ne yapmaliyim. Sizce