Arkadaşım ben evliyken bosanmamışti benim oğlum grip olmuş doktorda bizi bi hafta hastanede yatırıp tedavii ediyodu bizim hastanede yattığımızda bi çocuk yatırdılar hastaneye çocuk 7 8 yaşlarında adıni hiç unutmam ege mert'ti çocuğu getirenler- 2adam bikadındı doktor gelip nufuz kağıdıni sorduğunda evde unuttuk demişti kadıni annesi saniyoduk çocuk çok jastaydi anlattıklarında ve çocuğa sogukluk yani davranışlarinda çelişki vardı çovukta bi mikroplu hastalik cıkinca kadıni tek yataklu bi odaya aldilar kapida bulaşıcı girilmez diye bi yazı vardi sonra benim çocum iyileşince hastaneden çıktik o akşam haberlerda ege merti mizi çaldilar diye bi haber izledim çocuk hastanedeki çocuktu hemen haber kanalini aradım ama cevap alamadim çok aradım ama ulaşamadım ohaberlerdeki anne babanin ağlamalarıni hiç unutmam ulaşamadım sesimi kimseye diyuramadım diye hala vicdanım rahat deil şimdi o çocuk nerde bilmiyorum anne baba ne yapti bilmiyorum hala onlari düşünüp duruyorum aklimdan hiç cıkmiyo o olay çok aradım haber kanalıni ya cevap verilmedi yada ulaşamadim haber veremedime hala çook üzülüyom.