Komsum çocuklarını dövüyor ,eşimi artık tutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım nolursun böyle insanlıktan nasibini almayanlari anne baba yapma, lütfen. O kadar çok isteyen insanlara nasip et. Inşallah yardımınız dokunur inş :dua:

Aminnn. Bende 4 5 yıldır uğraşıyorum hamile kalabilmek icin nasip olmadı. Bende ayni şeyleri düsündüm. 2 tane kızı var dünya tatlisi kıymetini bilmiyor.

🙄🤐
Bizim insanimiz neden boyle yahu. İsin icinde dini bir seyler varsa hemen cok iyi olduguna mukemmel olduguna falan inaniyorlar.

Dun aksam ben de bir aile kavgasina sahit oldum ve dogrudan biz suclandik. Halbuki hic de karismamistik.

Ben sizin yerinizde olsam kesinlikle haber kanallarina yollarim ses kaydi video bir sey cekerim. Madem meslegi de kuran kursu mudurlugu,kesin o is cemaat isi falandir. Bari rezil olsunlar ne mal olduklari ortaya ciksin.
Yanlis anlamayin ama sizde ayni seyi yapmissiniz.bu isin cemaati filan olmaz.kuran kurslarina hoca alirken ahlak dersinden gecmiyolar ki.Konuya gelince sosyal esirgeme ustune dusuyo o isin.esinize soylemeden siz halledin.

Yanlis anlamayin ama sizde ayni seyi yapmissiniz.bu isin cemaati filan olmaz.kuran kurslarina hoca alirken ahlak dersinden gecmiyolar ki.Konuya gelince sosyal esirgeme ustune dusuyo o isin.esinize soylemeden siz halledin.
Cemaat yurtlarinda mudurluk yapan insani bizim halkimiz harika insan saniyor. Halbuki evinde cocugunu tartaklayan bir kisi cikabiliyor o insan. Bakiniz komsu inanmamis. Ve ben evde cocugunu doven kisinin yurttakilere melek olacagina inanmiyorum. Orada da dovuyordur,kotu soz soyluyordur. Bunun nesi ayni seyi yapmak?

Siz niye duymazlıktan geliyorsunuz?
Eşinizi niye tutmaya çalışıyorsunuz?
Vicdanı olan herkes zaten şikayetçi olmalı. Çocukları bu zulümden birinin kurtarması lazım zaten.

Cemaat yurtlarinda mudurluk yapan insani bizim halkimiz harika insan saniyor. Halbuki evinde cocugunu tartaklayan bir kisi cikabiliyor o insan. Bakiniz komsu inanmamis. Ve ben evde cocugunu doven kisinin yurttakilere melek olacagina inanmiyorum. Orada da dovuyordur,kotu soz soyluyordur. Bunun nesi ayni seyi yapmak?
Anlatmak istedigimi anlatamadim.neyse sizinle ayni fikirdeyim onu belirteyim.Insanlikla alakali meslekle degil yani.Eskiden ogretmenler kol bacak kirardi artik yapamiyolar mesela oyle dusunun.insanoglu nankor yapabilgldigi her kotulugu sonuna kadar zorluyo.

Yok güzelim yapma yöneticiyle konusma sakın. Yarın bi gun polis gelince senden bilirler. Sen gizli gizli polisi ara. Yönetici de kadını korur zaten.
E gitmiş komşuyla konuşmuş . Yani bu saatten sonra polisi başkası da arasa onlardan bilecekler. 😏

Anlatmak istedigimi anlatamadim.neyse sizinle ayni fikirdeyim onu belirteyim.Insanlikla alakali meslekle degil yani.Eskiden ogretmenler kol bacak kirardi artik yapamiyolar mesela oyle dusunun.insanoglu nankor yapabilgldigi her kotulugu sonuna kadar zorluyo.
Hani ikisi de ayni alan diye oyle dusunuyorum ben. Kadin muhendis olsa evde kotu annedir isinde harikadir okey der gecerim. Ama yatili kurs deyince orda bir durmak lazim. Evde cocuguna nasilsa orda da aynidir diye dusunuyorum. Okulda kol bacak kiran manyak ogretmenler evde de harika anne baba degillerdi neticede. Surpriz olmazdi yani.

Siz niye duymazlıktan geliyorsunuz?
Eşinizi niye tutmaya çalışıyorsunuz?
Vicdanı olan herkes zaten şikayetçi olmalı. Çocukları bu zulümden birinin kurtarması lazım zaten.

Duymazlıktan gelen bir insan olsam buraya konuyu açacak kadar kafaya takmazdım.
Eşimi tutmaya çalışıyorum çünkü başı belaya girsin istemiyorum daha önceki bir olaydan ertelemesi var.çünkü yapıcı değil. Kendimde hastayim ters bir durum olursa kaldıramam.
Zaten dünden beri ne yapabilirim diye çırpınıyorum.

Hani ikisi de ayni alan diye oyle dusunuyorum ben. Kadin muhendis olsa evde kotu annedir isinde harikadir okey der gecerim. Ama yatili kurs deyince orda bir durmak lazim. Evde cocuguna nasilsa orda da aynidir diye dusunuyorum. Okulda kol bacak kiran manyak ogretmenler evde de harika anne baba degillerdi neticede. Surpriz olmazdi yani.

Açıkçasi karsi komşuda meslegini söylediginde bende acaba ordakilere nasil davraniyor diye düsündüm. Aslında kuran kursu normal okul veya kreş farketmiyor sonucta çocuklarla ilgili çalisiyor. Rabbim merhamet versin.

Esim kuran kursunda calisiyo.her yer kamera dolu.kimse elini suremez o cocuklara bundan eminim.hatta artik ogrenciler fena haldeler.gucu evde cocuguna yetiyo ondan cikariyo.insan yine ayni yani ama o kadarini yapabiliyo.

Açıkçasi karsi komşuda meslegini söylediginde bende acaba ordakilere nasil davraniyor diye düsündüm. Aslında kuran kursu normal okul veya kreş farketmiyor sonucta çocuklarla ilgili çalisiyor. Rabbim merhamet versin.
Allah kurtarsin cocuklarini yazik. Cok uzuldum. Ama sikayet olursa belki kendine gelir biraz. Hasta olabilir gitsin tedavi olsun yani bu nedir?

155 i arayin çocuk şubenin gelmesini isteyin. Ben iki kere karakolluk oldum bu yüzden ama kendimi ortaya attigim icin oldu. Yoksa polis söylemez kimim sikayet ettigini zaten.

2.sefer dövdügünde esim sopayla dakikalarca tavana vurdu bende karsi komsuya söyledim. Yapacak birsey yok polisi ararim sıkıntı çıkarirkarsa taşınır evi kiraya veririz.

Allah kurtarsin cocuklarini yazik. Cok uzuldum. Ama sikayet olursa belki kendine gelir biraz. Hasta olabilir gitsin tedavi olsun yani bu nedir?

Banada hasta gibi geldi esyalari kırıyor sürekli eşini evden atiyordu ama cocuklara dokunmuyordu 2 seferdir cocuklara vuruyor.

Banada hasta gibi geldi esyalari kırıyor sürekli eşini evden atiyordu ama cocuklara dokunmuyordu 2 seferdir cocuklara vuruyor.
Cok uzuldum yazik ya.
Kesinlikle isin icine dahil olmadan mudahale edin. Polis cagirin ben olsam dogrudan cocuga siddet olarak haber kanallarina veririm.

Cok uzuldum yazik ya.
Kesinlikle isin icine dahil olmadan mudahale edin. Polis cagirin ben olsam dogrudan cocuga siddet olarak haber kanallarina veririm.

Polisi aramak en mantiklisi bugün sesi cıkmiyor. 1 ay önce eşyalari balkondan atti. Kimsenin duymaması imkansiz ama ne binadan nede sitedeki diğer binalardan ses cıkmadi herkes akraba yada uzun yıllardir komşu birbirlerini cok tutuyorlar birtek biz yabanciyiz. Normalde esim geceleri evde olmuyor o yüzden korkuyorum oğlumla yalniz oluyoruz evde diye.

Polisi aramak en mantiklisi bugün sesi cıkmiyor. 1 ay önce eşyalari balkondan atti. Kimsenin duymaması imkansiz ama ne binadan nede sitedeki diğer binalardan ses cıkmadi herkes akraba yada uzun yıllardir komşu birbirlerini cok tutuyorlar birtek biz yabanciyiz. Normalde esim geceleri evde olmuyor o yüzden korkuyorum oğlumla yalniz oluyoruz evde diye.
Esiniz olaya dahil olmasin,erkekler daha sinirli oluyor. Ama ben olsam sanirim kavga aninda mutlaka acar kapiyi bagirir cagiririm bu ne rezalet,polisi arayacagim diye. Belki korkar polis gelince.

Duymazlıktan gelen bir insan olsam buraya konuyu açacak kadar kafaya takmazdım.
Eşimi tutmaya çalışıyorum çünkü başı belaya girsin istemiyorum daha önceki bir olaydan ertelemesi var.çünkü yapıcı değil. Kendimde hastayim ters bir durum olursa kaldıramam.
Zaten dünden beri ne yapabilirim diye çırpınıyorum.
Bu işler komşu uyararak yapılacak işler değil.
Sessiz kalınarak zaten olmaz.
Resmi makamlara haber vermeniz gerek.
Yapılması gereken en mantıklı hareket bu olur bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X