Komsum çocuklarını dövüyor ,eşimi artık tutamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çok üzülüyorum böyle öğretmen, hoca, eğitmen vb insanların böyle gaddar kisiler olmasına.
Çünkü sadece kendi çocuğuna bakmıyor, başka çocuklar da var arada. Ve kötü örnek oluyor maalesef.
Ben 2.sınıfa giderken öğretmen sınıfın ortasında tekme tokat dövmüştü beni, nasil aileme söylemedim aklım almıyor. Yine 7.sınıfta iken hoca bildiğin işkence ediyordu, çok normalmiş gibi bakıyorduk bizde köy yeriydi öyle başka okulda yoktu.
Hoca resmen ufacık bi şey olsa alır kafalarımızı birbirine çarpardı.
Türkçe hocamız da vardı, dindar bi kadın olarak biliniyordu, ben o zamanlar küçüktüm 12 yaşlarında idim dar pantolon giymiştim, her giydiğimde sınıfın ortasına alır ne biçim anne baban var nasil izin verir böyle dar şeyler giymene demişti. Gerçekten insan çocukken aklı almıyor böyle şeyleri.

Şu an din konularında bende hassas biriyim, ne kadar yanlıs bir şey yaptığını, sınıfın ortasında beni rencide ettiğini düşündükçe maalesef insanları böyle insanlar dinden de soğutuyor diye düşünüyorum.

Mesela okulda beni döven hocalarım yüzünden öğretmenlik mesleğinden nefret ederdim. Hala da pek sevmem maalesef.

Bu işler komşu uyararak yapılacak işler değil.
Sessiz kalınarak zaten olmaz.
Resmi makamlara haber vermeniz gerek.
Yapılması gereken en mantıklı hareket bu olur bence.

Eski sağlığım yerinde olsa yıkardım ortaliği korkmazdim . Ama 6 yasinda cocugum var kendim hastayim eşim geceleri evde olmuyor yanliz oluyoruz. bırakın gelip benimle kavga etmelerini kapıma gelip bağırsalar o dakika hastanelik olurum. Kendimi ve çocugumuda düsünmek zorundayım çünkü 3 ameliyat gecirdim hastanede yattim 3 ay altımı bezlediler yeni yeni ayaklandim. 2 arada kaldım çok üzgünüm.

Eski sağlığım yerinde olsa yıkardım ortaliği korkmazdim . Ama 6 yasinda cocugum var kendim hastayim eşim geceleri evde olmuyor yanliz oluyoruz. bırakın gelip benimle kavga etmelerini kapıma gelip bağırsalar o dakika hastanelik olurum. Kendimi ve çocugumuda düsünmek zorundayım çünkü 3 ameliyat gecirdim hastanede yattim 3 ay altımı bezlediler yeni yeni ayaklandim. 2 arada kaldım çok üzgünüm.
O zaman kendi sağlığınız için televizyonun sesini açın dayak saatlerinde.
Benim aklıma başka çözüm gelmedi.
Kusura bakmayın.

O zaman kendi sağlığınız için televizyonun sesini açın dayak saatlerinde.
Benim aklıma başka çözüm gelmedi.
Kusura bakmayın.

Size tekrarlanirsa duymak istemedigimimi yazdim .sadece korkuyorum ama polisi arayacagim diyorum. Neyse bazen karsi tarafi anlamamaya ısrar ediliyor

Allah sana merhamet versin. Ben bi saniye durmaz o duvarı deler girerim o eve. Eşine niye engel oluyosun. Için cızlıyomuş! Nahh için cızlıyo

Ya ben anormalim ya da sen çok zekisin!

Ben çok üzülüyorum böyle öğretmen, hoca, eğitmen vb insanların böyle gaddar kisiler olmasına.
Çünkü sadece kendi çocuğuna bakmıyor, başka çocuklar da var arada. Ve kötü örnek oluyor maalesef.
Ben 2.sınıfa giderken öğretmen sınıfın ortasında tekme tokat dövmüştü beni, nasil aileme söylemedim aklım almıyor. Yine 7.sınıfta iken hoca bildiğin işkence ediyordu, çok normalmiş gibi bakıyorduk bizde köy yeriydi öyle başka okulda yoktu.
Hoca resmen ufacık bi şey olsa alır kafalarımızı birbirine çarpardı.
Türkçe hocamız da vardı, dindar bi kadın olarak biliniyordu, ben o zamanlar küçüktüm 12 yaşlarında idim dar pantolon giymiştim, her giydiğimde sınıfın ortasına alır ne biçim anne baban var nasil izin verir böyle dar şeyler giymene demişti. Gerçekten insan çocukken aklı almıyor böyle şeyleri.

Şu an din konularında bende hassas biriyim, ne kadar yanlıs bir şey yaptığını, sınıfın ortasında beni rencide ettiğini düşündükçe maalesef insanları böyle insanlar dinden de soğutuyor diye düşünüyorum.

Mesela okulda beni döven hocalarım yüzünden öğretmenlik mesleğinden nefret ederdim. Hala da pek sevmem maalesef.

Benimde lisede bir müdür saçımı çekmisti. Ama okadar cok acimiştıkı anlatamam resmen yolmuştu saçımı. 22 sene gecti hala unutmadim.

Cemaat yurtlarinda mudurluk yapan insani bizim halkimiz harika insan saniyor. Halbuki evinde cocugunu tartaklayan bir kisi cikabiliyor o insan. Bakiniz komsu inanmamis. Ve ben evde cocugunu doven kisinin yurttakilere melek olacagina inanmiyorum. Orada da dovuyordur,kotu soz soyluyordur. Bunun nesi ayni seyi yapmak?
Tövbe de tövbe onlar öyle şeyler yapmaz :deli: neyse konu sahibi polisi arayın ;)

Allah sana merhamet versin. Ben bi saniye durmaz o duvarı deler girerim o eve. Eşine niye engel oluyosun. Için cızlıyomuş! Nahh için cızlıyo

Allah dan bahsediyorsun ya bende seni Allah a havale ediyorum o herkesin içini biliyor. Senin yaptigin ne saldiri değilmi. Rabbim versin layığinı

155 i arayin çocuk şubenin gelmesini isteyin. Ben iki kere karakolluk oldum bu yüzden ama kendimi ortaya attigim icin oldu. Yoksa polis söylemez kimim sikayet ettigini zaten.
Samantha anlatirmisin polisimi çağırdın bende bunu yapmayı düşündüm ama çekindim benden bilir diye

Eşi gitse kadını dövebilir yalnız polisi araması daha mantıklı

Tövbe de tövbe onlar öyle şeyler yapmaz :deli: neyse konu sahibi polisi arayın :KK66:

Bu iki oldu ilkinde anlayamadım kulaklarimda problem var bagiris oldu yine kocasiyla kavga ediyor sandim. 2.seferde eşim anladi kocası degil cocugu dövüyor diye. Tekrarlarsa polisi yada sosyal hizmetleri ariyacagim

gerekli yerlere şikayet eder bimer e cimere yazar olur biter televizyon sesi açıp duymamaya çalışmak hangi insanlığa sığar

Ben zaten öyle birsey demedim hanfendi saldiracak ortaligi kışkırtacak yer ariyor. Korkuyorum baska yapabilecegim isimsiz sikayet edebilecegim bur secenek varmi diye konu açtim.

Allah dan bahsediyorsun ya bende seni Allah a havale ediyorum o herkesin içini biliyor. Senin yaptigin ne saldiri değilmi. Rabbim versin layığinı
Kes boş konuşma. Aradın mı bi yerleri ondan haber ver. Öyle burda yazmakla olmuyo o işler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X