- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
Ben sordum ama.Ben virüsle ilgili bişey sormadım
Hani tüm dünyanın gündemi virüs ya ondan soruyoruz, corona sizin tarafa uğramadı sanırım.Ben virüsle ilgili bişey sormadım
Kadın açıklamasını yapmış özür dilemiş ki bence hiç gerek yok müsait olmayabilir belki canı sıkkın belki işi var belki o an kimseyi görmek istemiyodu olamaz mı yani bu gayet normal orası onun evi , bence siz olaya yanlış yerden bakıyosunuz2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?
dalga mı geçiyorsunuz kadın müsait değildir eşi içeridedir özel durumu olabilir müsait değilimden neden sebep arıyorsunuz ? çok basit. müsait değil2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?
Belki de gözüyle görmediği için inanmayanlardandır benimki de soru işteHani tüm dünyanın gündemi virüs ya ondan soruyoruz, corona sizin tarafa uğramadı sanırım.
Yüksek ihtimal öyledir skfjhshsBelki de gözüyle görmediği için inanmayanlardandır benimki de soru işte
Tek yaşıyor diye belirtmiş, tek yaşayanların özel hayatı olamazdalga mı geçiyorsunuz kadın müsait değildir eşi içeridedir özel durumu olabilir müsait değilimden neden sebep arıyorsunuz ? çok basit. müsait değil
Gerçekten müsait olmayabilir. Değilse bile o an canı istememiş olabilir. Büyütmeye gerek yok. İnsanız hepimiz. İnsanın bazen yalnız kalası gelir.2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Tek yaşıyor diye belirtmiş, tek yaşayanların özel hayatı olamaz
Belki kadininin oan ozel bir furumu vardi tmm tek yasaya bilir erkek arkadasi varsa o evdedir ondandir 1 gun almadi diye kadinmi suclu oldu hemde herdey sirayla deilki bana kac kere geldi ben gitmezdim hep o gelirdi bir kere gittimde almadi beni iceriye ayip seyler onlar misafir evin bereketidir annemin evinden misafir eksik olmaz bizde alisdik eve 1 gun birisi gelmese garip oluyoruz2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Benim de aklıma hep ağda yapan bir kadın geliyor niyeyseKadının evinde özel bir misafiri olabileceğini düşünen tek ben değilmişim oh. Biri "Müsait değilim" dediğinde sebişmeli şeylere gidiyor kafam bazen, yalnız değilmişim. Genelde biz de bu yüzden müsait olamayız ya da depresyondayımdır.
Seçilirken kapı çaldıysa niye açıyorsunuz açmayın , ne saçma şeyEvlileri de rahat koymuyorlar ki anam. İki sevişelim deriz, arayan arayana.
Kibarca "Korona var, gelmeyin!" demenin 3646 farklı yolunu bulduk.
Korona günleri bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı, sıkıntıdan paso sevişiyoz diyemiyoz tabi.
Kadın komsusuyla ilgili soru sormuşYüksek ihtimal öyledir skfjhshs
Ama komplo teorisyenlerinden de olabilir, bunu da atlamamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?