Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkcası bende bozulurum bu şekile bir samimiyette karşılık bulamasam.
Ama neyseki müsait olmadığımda en yakın olduğum kişiyede bunu dile getirebiliyorum.Dolayısı ile karşımdaki insan müsait değilse bunu sorun etmiyorum.
Siz sınırlarınızı korumayıp yeri gelince kedinizi zorlayarak karşınızdaki kişiye hayır demiyorsanız bu sizin sorununuz.Karşılık olarak aynı samimiyeti beklemek hakkınız olasada karşınızdaki buna mecbur değil...

Kadın açıklamasını yapmış özür dilemiş ki bence hiç gerek yok müsait olmayabilir belki canı sıkkın belki işi var belki o an kimseyi görmek istemiyodu olamaz mı yani bu gayet normal orası onun evi , bence siz olaya yanlış yerden bakıyosunuz

dalga mı geçiyorsunuz kadın müsait değildir eşi içeridedir özel durumu olabilir müsait değilimden neden sebep arıyorsunuz ? çok basit. müsait değil

dalga mı geçiyorsunuz kadın müsait değildir eşi içeridedir özel durumu olabilir müsait değilimden neden sebep arıyorsunuz ? çok basit. müsait değil
Tek yaşıyor diye belirtmiş, tek yaşayanların özel hayatı olamaz

Gerçekten müsait olmayabilir. Değilse bile o an canı istememiş olabilir. Büyütmeye gerek yok. İnsanız hepimiz. İnsanın bazen yalnız kalası gelir.

Tek yaşıyor diye belirtmiş, tek yaşayanların özel hayatı olamaz

Evlileri de rahat koymuyorlar ki anam. İki sevişelim deriz, arayan arayana.
Kibarca "Korona var, gelmeyin!" demenin 3646 farklı yolunu bulduk.
Korona günleri bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı, sıkıntıdan paso sevişiyoz diyemiyoz tabi.

Belki kadininin oan ozel bir furumu vardi tmm tek yasaya bilir erkek arkadasi varsa o evdedir ondandir 1 gun almadi diye kadinmi suclu oldu hemde herdey sirayla deilki bana kac kere geldi ben gitmezdim hep o gelirdi bir kere gittimde almadi beni iceriye ayip seyler onlar misafir evin bereketidir annemin evinden misafir eksik olmaz bizde alisdik eve 1 gun birisi gelmese garip oluyoruz

Benim de aklıma hep ağda yapan bir kadın geliyor niyeyse
Halbuki senelerdir ağda yapmam. Ne alakaysa.

Öncelikle coronacılar için söyleyeyim.Gayet izoleyiz. Bende o da evdeyiz sadece birbirimizle görüşüyoruz. Belki de Bu sebeple aileden biri gibi gördüğüm çok samimi bir komşum. Saçma saçma birbiriyle uyumsuz bahaneler söyledi ‘ağda yapıyorum’ diyecek kadar samimiyiz. Evli değil. Özel bir durumu varkende veya çıplakkende kapıyı açmak zorunda değil . Kapıyı açmasa zaten müsait değil diye düşünürdüm.
tüm cevaplar İçin teşekkürler, değişik bakış açılarından görmek istedim

Seçilirken kapı çaldıysa niye açıyorsunuz açmayın , ne saçma şey

olayi buyutmeye gerek yok,samimiyetini biliyorsaniz alinmaniza da gerek olmadigini dusunuyorum..(surekli ayni sekilde davranmiyorsa tabiki )arkadasiniz musait degildi demekki buna karsi sizin misilleme yapmak,trip atmak, arkadasliginizi sorgulamak hic hos olmamis..
empati yapin lutfen birazz onyargi ile arkadasliginizi bitirmeyin derim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…