Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hep yaziyorum,
insanlarin ne kadar cok arkadasi var ki boyle sacma seylerden arkadasliklarini bitirmeye karar verebiliyorlar.

yahu hadi hic bir bahanesi olmasin,
sadece o an cani sizi gormek istememis olsun,
bu sebep midir 2 yillik arkadasligi bitirmeye.

Kadin guzelce kibarca musait degilim demis, ne diyecekti sizi memnun etmek icin.
ya da sizin gibi mi yapmaliydi,
musait degilim ama ayip olmasin diye davet edeyim,
peki bu mu arkadaslik?

benim azicik arkadasim var,
hic birine de boyle bir sebeple gonul koymam

Komşunuz sizi her zaman evine buyur etmek zorunda değil, siz de onu.

Mecburi arkadaşlıklar çünkü onlar. Çok sevdiğinden, çok iyi anlaştığından, aynı frekansta olduğundan kurulan dostluklar değil. Yakın yerlerde yaşadıkları için hiç yoktan iyidir, gidip gelmesi kolay falan diye kurulan ilişkiler. O yüzden böyle bir kalemde silinebiliyor.

oyle dimi,
ay ben olsam arkadasimi zaten boyle bir mesele icin yermeye bile kiyamam.

İzole olmanın kelime anlamını bildiğinizi hiç sanmıyorum. Mesela sizin eşiniz işe gitmiyor mu? Komsunuzun o gün eve birini almadığına ne kadar eminsiniz? Kapıyı açmasa da evde olduğuna eminim ama kapıyı açmadı diye buraya konu açacaktınız.

Ben sizi etiketlemediğim ya da sizi ilgilendiren bir durum olmadığı halde onca dalga geçen kişi içinden sadece beni alıntılayıp cevap vermenizi iyi niyetli ve yapıcı bulmadım, bunu da geçmişte yaşadığımız polemiğe bağlıyorum. Bir duyar kasacaksınız dalga geçen herkesi alıntılayıp yazın, sadece bana yazmayın.

Siz izole olamıyor, komşusuz ve avmsiz duramıyor olabilirsiniz ama ben durabiliyorum. Zaten avmye, komşuya oraya buraya giden insanlar yüzünden bu virüs yayılmadı mı? Fütursuzca gezen insanlar yüzünden eğitimimizden, hayatımızdan, standartlarımızdan geri kalmadık mı? Mağdur kısıma dahil olduğum, eğitimimden geri kaldığım için uyarmak istedim, haksız mıyım? Amacınızın polemik olduğu çok belli ama üzgünüm ben size bu hakkı vermiyorum, lütfen bir daha beni alıntılamayın. Boşa da duyar kasmayın.

(konu sahibi üstünüze alınmayın.)

sız musaıt degılken sılah zoruyla mı eve gırıyordu merak ettım
musaıt degılsenız musaıt degılım demenız gerek bırıne hayır demenız gerekıyorsa hayır dersınız bunda alınacak bırsey yok kı
bastan atmamıs tekrar karsılastıgınızda hayır demesınden mutevellıt ona gore konusmus hıc bırsey olmamıs gıbı umursamaz davranmamıs nıye bu kadar asırı hassas alıngansınız kı ?

Yüksek ihtimal öyledir skfjhshs
Ama komplo teorisyenlerinden de olabilir, bunu da atlamamak lazım
Şey ya hep küreselcilerin oyunu bunlar, dünya nüfusunu azaltmak istediler. Elmaya test yapmışlar covid pozitif çıkmış, bir de bize çip takılacak diyollaa.
Hes koduna hayır kampanyası gördüm bizi izlemek için yapıyorlarmış. Bunu da eline verilen GPS servisi kullanan akıllı telefondan yazıyor bu arada. Sabır ya Rab!

Komşuluk günümüzde sureklı bir birimize gidelim oturalım kalkalım her kapı caldıgımda gireyim almassa ayıp eder algısı olusmus ama komşuluk bu değil ben fırsat versem apartmanda kaç kişi bana gelıp gıdecek ben bunun farkındayım üstelik çalışan insanım yeri gelıyor eve varmanın özlemiyle kendımızı atıyoruz bide pazarımız var tabi bır tek ben mesafeliyim apartmanda ama birsey yaparsam bırakırım kapıdan dönerim bu mesafeyi ben belırledım
Samimi olanlar ise daha apartmanda birseye ihtiyaç oldgunda bır sorun olduğu zaman ortak kararla bile çözemiyorlar aksıne aralarında oturup kalkan ınsanlar bunlar anlayış gosterılmıyorlar hemen bana dedikodu başlıyor sonra bakıyorum en yakın komşular bırbırne yüz cevırdi,bakın ben herkesle iyiyim,

Komsulukta bu denli beklentıler ve samimiyetler gereksizmiş tecrübe ile gördüm.
evim benim özel alanım arkadaslarım aılem ve dostlarım için daima kapım açık , şimdi insanlar bırbırne covid den mesafe koymayada gelmıyor bir bulassa o geldi o gitti denecek insanoğlu hep kendı lehine çalısan bır varlık,durumu varmı yokmu ilgilenmez anca oturalım kalkalım bence bu saatten sonra ınsanlar artık mesafenın oneminide idrak eder hem sağlıkları hemde ilişkileri zedelenmez

Ben ateş ölçer beyin dalgamızı kaydediyor sonra o bilgiler dış güçlere satılıyor diyen bile gördüm jsjfjsjd elmaya ve küreselcilere şükretmek lazım

Polemik cikarmaya calismiyorum ben oyle bir insan degilim dalga gecip gulmeniz hos degil her seyin bir uslubu var bunu sizi anlatmak icin yazdim evet gecmiste banada kirici seyler yazmistiniz yanlis uslupla konusmustunuz bunu soyleyeym size yanlis uslup dogru sözün celladıdır
Ayrica ben de dikkat ediyorm emin olabilirsiniz sadece insan kapi komsusuna da gidebiliyor insanlik hali.
Egitiminizin icinde uzuldum Insallah her sey en kisa surede normale doner.

Bende bunu anlamıyorum. 2 yıldır samimiymişiniz. Anladığım kadarı ile değer de verip değer de görüyorsunuz. Bi gün sizi evine almadı diye arkadaşlığı bitirmek, kötü komşu ilan etmek nedir. Gerçekten müsait olamaz mı yani??!
bence de bitirin arkadaşlığınızı. Bu sefer bitirmezseniz, işinize gelmeyen başka bi durumda bitirmeyi düşüneceksiniz çünkü!

Ben gitmiyorum şahsen çok zor değil dizi kırıp evde oturmak. Bunu bilinçle yaptığım için de yapmayıp hakkıma giren kimseye hakkım helal değil bilin isterim.

Siz komsunuz her geldiginde musait olsaniz da olmasaniz da eve buyur ettiginiz icin zorunuza gitmis kabul edilmemek.gercekten o an icin musait olmayabilir dogrudur.
ha gece gunduz size gelip, kendisi evine kabul etmemek icin kirk takla atanlardansa o zaman sizin de mesafe koyma vaktiniz gelmis.bu tarz cok insan var.evine istemeyen kimseye gitmesin bi zahmet.oyle insani kaybetmek de bi sey eksiltmez bence.

Her dakka hazır ve nazır bi şekilde sizi beklemek zorunda mi?kabalık etmemiş müsait değilim demiş kapıyı açmasa daha mi iyiydi.ev insanin özel alanıdır mahremidir arkadaş dahi olsanız her an o mahremin içine dalamazsiniz işte sırf bu kafalar yüzünden apartmanda kimseyle samimiyet kurmuyorum

Ben ateş ölçer beyin dalgamızı kaydediyor sonra o bilgiler dış güçlere satılıyor diyen bile gördüm jsjfjsjd elmaya ve küreselcilere şükretmek lazım
Ateşölçer beyincige etki ediyor sakın alından ateş ölçülmesine izin vermeyin paylaşımlarından sonra ateşin bilekten ölçülmesi saçmalığı... Ateşölçer kırmızı çizgimizdir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…