Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kapıyı açmasa bu kez evdeydi bilerek kapıyı açmadı diye darılırdınız bence. Kadıncağız ne yapsa yaranamaz Şunu unutmayın bekarların da özel hayatı var

Töbest, dünya başımıza yıkılacak. Misafir ağırlamak dururken sevişmek de neymiş.

Bence arkadaşınız evinde erkek misafir vardı eve buyur etmedi hiç mi aklınıza gelmedi belliki bilinmesini istemiyor.. Bunda küsülecek birşey yok.

Benim de aklıma hep ağda yapan bir kadın geliyor niyeyse
Halbuki senelerdir ağda yapmam. Ne alakaysa.
Ya sadece o an kimseyle görüşmek istemiyor da olabilir kadın, olmaz mı?
Bu yüzden cat kapı gelecek kadar samimi olmam hiçbir komşumla.
Ne gereği var :)

Icerde sevgilisi vardi belli.
Anlayisli olun biraz.

zaTen tel acmadan Kapiya gitmek Cok tuhaf bir olay. Asla Kabul Edemem, tabiki ôzel bir durum degilse. Anneme bile aramadan gitmem.

Kadın komsusuyla ilgili soru sormuş
Siz viruse cekmissiniz konuyu gider gitmez onu baglar birde dalga geciyorsunuz

Tabiki virüse çekeceğim,neye çekeceğim? Dünya çapında vaka sayısı 35 milyonu bulmuş, 1milyon insan ölmüş hala insanımız komşu gezmesine gidiyor. Bu size normal mi geliyor? Sizin coronanın nasıl yayıldığıyla ilgili bir bilginiz yok sanırım. Üstelik komşusu müsait olmadığı için "nasıl müsait olamaz!!?1!?" diye darılıyor. Nereden tutarsam elimde kalan bir konu.

Ayrıca benim yorumumun tam olarak hangi kısmı sizi ilgilendiriyor? Sizi mi etiketlemişim? Yoo. Konu sahibi siz misiniz? Yoo. Size mi laf söylemişim? Yoo. Ee tam olarak hangi kısmı sizinle alakalı söyleyebilir misiniz? Beğenmiyorsanız kibleyip geçersiniz bu kadar basit.

Bir keresinde 2 komşum ellerinde bir tabakla kapımı çalmışlardı. Eve buyur etmem gerekiyordu ama ev o an o kadar karışıktı kötü bir durumdaydi ki anlatamam. Nasilsa temizlik yapacağim deyip tabaklar sehpanın üstündeydi vs vs Ev korkunç durumdaydı. Buyrun diyememistim kapidan bir iki kelam edip gitmislerdi. Hayatımda en utandığım anılarımdan biri oldu. Belki komsunuzun da bir mazereti vardir su an aklımıza gelmeyen

Evde olduğunu bildiğiniz için kapıyı acmasa bu seferde içerde olduğu halde kapıyı çaldım açmadi diye alınacak potansiyeli gördüm ben sizde.

Gerçekten müsait olmama ihtimali olamaz mı?
Ayrıca özür de dilemiş, uzatmanın anlamı yok ki.

Burada sadece bizi ilgilendiren konulara mi yorum yapiyoruz?
Ayrica komsu yani insan gidip gelebilir virus var diye ne kadar izole edebiliyoruzki kendimizi ister istemezzz gidiyoruz bir yerlere gidin de avmlerin durumuna bir bakin tiklim tiklim dolu.
Ve komplo teorisyeni faln diyede dalga gecmissinizz

Ben aramadan hiç kimseye gitmem.sizede tavsiyem kim olursa olsun bir telefon açın mesaj atın Saniyelik iş zaten. Kapıdan bırakacağım deseydiniz,o zaten davet etmek isterse eder. Ben komşunuzun yerinde olsam hiç uzatmazdım sizden uzak dururdum. Hem habersiz gitmişsiniz o da kırmadan müsait olmadığını belirtmiş,sonra kırıldınız diye özür dilemiş hala devam ettiriyorsanız,en iyisi uzak durmak der uzak dururdum.

Keşke siz de koronacılardan olsanız da kurtulsak şu illetten.

Benim de aklıma hep ağda yapan bir kadın geliyor niyeyse
Halbuki senelerdir ağda yapmam. Ne alakaysa.

"Samimi" diye belirtince arkadaşlıklarını, ağda şeysine giremedim.
Ben samimi de olsa arkadaşlıklarımı tüylerime dahil etmiyorum ama annemin -samimi- komşularıyla verdikleri ağda partileri travmamı hatırlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…