- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Kapıyı açmasa bu kez evdeydi bilerek kapıyı açmadı diye darılırdınız bence. Kadıncağız ne yapsa yaranamazÖncelikle coronacılar için söyleyeyim.Gayet izoleyiz. Bende o da evdeyiz sadece birbirimizle görüşüyoruz. Belki de Bu sebeple aileden biri gibi gördüğüm çok samimi bir komşum. Saçma saçma birbiriyle uyumsuz bahaneler söyledi ‘ağda yapıyorum’ diyecek kadar samimiyiz. Evli değil. Özel bir durumu varkende veya çıplakkende kapıyı açmak zorunda değil . Kapıyı açmasa zaten müsait değil diye düşünürdüm.
tüm cevaplar İçin teşekkürler, değişik bakış açılarından görmek istedim
Evlileri de rahat koymuyorlar ki anam. İki sevişelim deriz, arayan arayana.
Kibarca "Korona var, gelmeyin!" demenin 3646 farklı yolunu bulduk.
Korona günleri bizi birbirimize daha çok yaklaştırdı, sıkıntıdan paso sevişiyoz diyemiyoz tabi.
Ya sadece o an kimseyle görüşmek istemiyor da olabilir kadın, olmaz mı?Benim de aklıma hep ağda yapan bir kadın geliyor niyeyse
Halbuki senelerdir ağda yapmam. Ne alakaysa.
Seçilirken kapı çaldıysa niye açıyorsunuz açmayın , ne saçma şey
Kadın komsusuyla ilgili soru sormuş
Siz viruse cekmissiniz konuyu gider gitmez onu baglar birde dalga geciyorsunuz
Evde olduğunu bildiğiniz için kapıyı acmasa bu seferde içerde olduğu halde kapıyı çaldım açmadi diye alınacak potansiyeli gördüm ben sizde.Öncelikle coronacılar için söyleyeyim.Gayet izoleyiz. Bende o da evdeyiz sadece birbirimizle görüşüyoruz. Belki de Bu sebeple aileden biri gibi gördüğüm çok samimi bir komşum. Saçma saçma birbiriyle uyumsuz bahaneler söyledi ‘ağda yapıyorum’ diyecek kadar samimiyiz. Evli değil. Özel bir durumu varkende veya çıplakkende kapıyı açmak zorunda değil . Kapıyı açmasa zaten müsait değil diye düşünürdüm.
Töbest, dünya başımıza yıkılacak. Misafir ağırlamak dururken sevişmek de neymiş.
Oğlan annende belli kiBıkasolduk zaten, tükenişimiz yakındır. Yakında misafir ağırlamaya başlarız.
Burada sadece bizi ilgilendiren konulara mi yorum yapiyoruz?Tabiki virüse çekeceğim,neye çekeceğim? Dünya çapında vaka sayısı 35 milyonu bulmuş, 1milyon insan ölmüş hala insanımız komşu gezmesine gidiyor. Bu size normal mi geliyor? Sizin coronanın nasıl yayıldığıyla ilgili bir bilginiz yok sanırım. Üstelik komşusu müsait olmadığı için "nasıl müsait olamaz!!?1!?" diye darılıyor. Nereden tutarsam elimde kalan bir konu.
Ayrıca benim yorumumun tam olarak hangi kısmı sizi ilgilendiriyor? Sizi mi etiketlemişim? Yoo. Konu sahibi siz misiniz? Yoo. Size mi laf söylemişim? Yoo. Ee tam olarak hangi kısmı sizinle alakalı söyleyebilir misiniz? Beğenmiyorsanız kibleyip geçersiniz bu kadar basit.
Keşke siz de koronacılardan olsanız da kurtulsak şu illetten.Öncelikle coronacılar için söyleyeyim.Gayet izoleyiz. Bende o da evdeyiz sadece birbirimizle görüşüyoruz. Belki de Bu sebeple aileden biri gibi gördüğüm çok samimi bir komşum. Saçma saçma birbiriyle uyumsuz bahaneler söyledi ‘ağda yapıyorum’ diyecek kadar samimiyiz. Evli değil. Özel bir durumu varkende veya çıplakkende kapıyı açmak zorunda değil . Kapıyı açmasa zaten müsait değil diye düşünürdüm.
Benim de aklıma hep ağda yapan bir kadın geliyor niyeyse
Halbuki senelerdir ağda yapmam. Ne alakaysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?