Ben böyle düşünüyorum..... Yalnız yaşayan biri dediğiniz her ne kadar samimi olsanızda siz evli siniz o bekar.... Herşeyi bilmeye gerek yok komşu olup kahve içip dertleşsekde.... Bide gelip açıklama yapmış.... Siz bilirsiniz kimse bişey kaybetmez görüşün yada görüşmeyin.... Görüşmezseniz duruma alışır....oda size merhaba merhaba..... Görüşür ve konuyu kapatırsanız daha iyi olur gibime geldi.... Çünkü sizden borç istediği yada size zarar verdiği yada arkanızdan konuştuğu yoksa komşu bulmak elmas bulmakla eşdeğer oldu günümüzdeBelki evinde erkek arkadaşı vardı ve size söylemek istemedi. Ya da o an biriyle muhabbet edecek modda değildi. Alınacak hiçbir şey yok.
Belki de sizin arkadaşlık kavramınız yanlıştır. Sizin gibi düşünmüyorum diye yanlış anlamışmı oluyorum . Kişilikten tavırdan sınırdan bahsediyorsunuz epi topu kapısına gitmişim nerelere getirmişsiniz . Kapıyı açmasaydı zaten müsait olmadığını tuvalette veya banyoda olduğunu düşünürdüm.sız arkadaslık kavramını yanlıs anlamıssınız o zaman
arkadas olduk dıye kısılıgımızden tavrımızdan sınırımızdan vazgececek degılız
hayır dıyebılmek sınır koyabılmek onemlı seylerdır arkadaslık edınce herseyımızı acmak zorunda degılız kısılerın kendıne ozel durumu da vardır
ne yanı ıcerde bır erkek varsa sıze durustce soyleyıp buyur mu etmelıydı ? bunu yapsa daha buyuk sorun olurdu
kısısel bakım yapıyorsa buyur deyıp gozunuzun onunde mı yapmalıydı bu mu arkadaslık
Ayıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .
bu kadar ınsan hepımız yanılıyoruz bır sız dogrusunuzBelki de sizin arkadaşlık kavramınız yanlıştır. Sizin gibi düşünmüyorum diye yanlış anlamışmı oluyorum . Kişilikten tavırdan sınırdan bahsediyorsunuz epi topu kapısına gitmişim nerelere getirmişsiniz . Kapıyı açmasaydı zaten müsait olmadığını tuvalette veya banyoda olduğunu düşünürdüm.
Coronacilar ne demek?Ayıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .
Haddime değil ama bence kendinizi yormayın zira konu sahibinin son yorumundan sonra ben kelimelerin kifayetsiz olduğunu anladımbu kadar ınsan hepımız yanılıyoruz bır sız dogrusunuz
yahu evde olup acmasa bu kez de bılerek acmadı derdınız
herkes sızın ıstegınıze gore davranmak zorunda degıl bence arkadaslıgınızı kesın hıc gorusmeyın hıc kımsenın boyle bır dayatmaya hakkı yok cunku komsunuza ıyılık yapıp arkadaslıgınızı kesmenız en dogrusu olur
Corona Abartma Timi (CAT).Coronacilar ne demek?
Hemen beni de alın araniza lütfenCorona Abartma Timi (CAT).
Yoksa siz hala katılmadınız mı?
Bundan sonra aramadan gitmeyin2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?
evde erkek arkadasi vardir.Ben yeni evliyim bekarken niyeyse evliler daha once hic sevgilisi olmamis gibi yadirgiyor erkek arkadasi diye düşünürdüm. Evli arkadaslarima söylemezdim erkrk arkadasim eve gelirse cok samimi de olsam.Bence kin tutmaya gerek yok bak ne guzel ozurunu de dilemiş mahcup olmus belli kiÖncelikle coronacılar için söyleyeyim.Gayet izoleyiz. Bende o da evdeyiz sadece birbirimizle görüşüyoruz. Belki de Bu sebeple aileden biri gibi gördüğüm çok samimi bir komşum. Saçma saçma birbiriyle uyumsuz bahaneler söyledi ‘ağda yapıyorum’ diyecek kadar samimiyiz. Evli değil. Özel bir durumu varkende veya çıplakkende kapıyı açmak zorunda değil . Kapıyı açmasa zaten müsait değil diye düşünürdüm.
tüm cevaplar İçin teşekkürler, değişik bakış açılarından görmek istedim
Belki içeride bal başak bir adam vardı o durumda adamı görmeyi mi tercih ederdiniz arkadaşlığınıza zarar gelmesin diye? Niye her durumda kapıyı açsın ki kadın?Ayıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .
Çoğunluk aynı şeyi düşündü diye Her zaman doğru o demek değildir. Benim kime ne diyeceğimi nerden biliyorsunuz . Herkes başımıza bi yargılayıcı bir bilmiş olmuş. Biri Bişey söyleşinde saldıralım hep birlikte . Fikrinizi insan gibi söylersiniz aynı düşünürüz veya düşünmeyiz olur biter.bu kadar ınsan hepımız yanılıyoruz bır sız dogrusunuz
yahu evde olup acmasa bu kez de bılerek acmadı derdınız
herkes sızın ıstegınıze gore davranmak zorunda degıl bence arkadaslıgınızı kesın hıc gorusmeyın hıc kımsenın boyle bır dayatmaya hakkı yok cunku komsunuza ıyılık yapıp arkadaslıgınızı kesmenız en dogrusu olur
Ne güzel demişsiniz mecburen. Mecburiyet başka keyif başka. Komşuya gidip ev ortamında sosyalleşmek ne kadar mantıklı? Mantıklı olmayan her şeyin de bahanesi var işte.Mecburen ise gidiyorz ne yapalim?
Herkes fikrini insan gibi söyledi zaten. Ancak siz bildiğiniz şeyden şaşmadığınız için anlamadınız ne söylenmek istediğini. Oldu komşunuz siz geleceksiniz diye her saniye el pençe divan bekleyecekti.Çoğunluk aynı şeyi düşündü diye Her zaman doğru o demek değildir. Benim kime ne diyeceğimi nerden biliyorsunuz . Herkes başımıza bi yargılayıcı bir bilmiş olmuş. Biri Bişey söyleşinde saldıralım hep birlikte . Fikrinizi insan gibi söylersiniz aynı düşünürüz veya düşünmeyiz olur biter.
Belki gerçekten müsait değil. Aynı binada yasagidim kayınvalidem geçerken kapıdan uğrar ama buyur etmeden girmez. İnsanlık halı diye bişey var.2 yıldır samimi olduğum komşum , evine kurabiye götürdüm kapıyı az aralayıp elimdekini alıp şu an hiç müsait değilim deyip evine buyur etmedi. Bütün gün bizden çıkmaz Kendisi tek yaşıyor benim küçük bebeğim olduğu için çoğunlukla o gelir ben belki ayda bir giderim. Kendisi gece gündüz müsaitim veya değilim gelir . Bende müsait olmasam bile samimiyet ve iyi niyetine güvenip her zaman buyur ederim. Ben şok tabi. Ertesi sabah kapıyı açınca tesadüfen karşılaştık kusura bakma gelseydin de ne güzel olurdu dedi, bende bişey demeyip bi bahaneyle içeri girdim. Aynı gün aradı, ertesi gün uğradı, ben özellikle eve buyur etmedim( tepki aracıyla şu an işim var dedim). kapıda Özür diledi ve saçma tutarsız bahaneler sıraladı; üzerini giyinirken kapı çalmış, üstünde bişey yok diye buyur etmemiş falan...
Şimdi bu komşumu çok severdimde bu davranıştan sonra ne yapayım şaşırdım. Bi anda bütün arkadaşlığımı silmek istemiyorum ama ona olan güven ve samimiyet duygumda sarsıldı. Siz olsanız ne yaparsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?