Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki evinde erkek arkadaşı vardı ve size söylemek istemedi. Ya da o an biriyle muhabbet edecek modda değildi. Alınacak hiçbir şey yok.
Ben böyle düşünüyorum..... Yalnız yaşayan biri dediğiniz her ne kadar samimi olsanızda siz evli siniz o bekar.... Herşeyi bilmeye gerek yok komşu olup kahve içip dertleşsekde.... Bide gelip açıklama yapmış.... Siz bilirsiniz kimse bişey kaybetmez görüşün yada görüşmeyin.... Görüşmezseniz duruma alışır....oda size merhaba merhaba..... Görüşür ve konuyu kapatırsanız daha iyi olur gibime geldi.... Çünkü sizden borç istediği yada size zarar verdiği yada arkanızdan konuştuğu yoksa komşu bulmak elmas bulmakla eşdeğer oldu günümüzde

Belki de sizin arkadaşlık kavramınız yanlıştır. Sizin gibi düşünmüyorum diye yanlış anlamışmı oluyorum . Kişilikten tavırdan sınırdan bahsediyorsunuz epi topu kapısına gitmişim nerelere getirmişsiniz . Kapıyı açmasaydı zaten müsait olmadığını tuvalette veya banyoda olduğunu düşünürdüm.

Sınırlarını bilmeyen bir arkadaştansa hiç arkadaş daha iyidir. Komşunuz da memnun olur sanıyorum bu tavrınızdan akıllı bir kadınsa.

bu kadar ınsan hepımız yanılıyoruz bır sız dogrusunuz
yahu evde olup acmasa bu kez de bılerek acmadı derdınız
herkes sızın ıstegınıze gore davranmak zorunda degıl bence arkadaslıgınızı kesın hıc gorusmeyın hıc kımsenın boyle bır dayatmaya hakkı yok cunku komsunuza ıyılık yapıp arkadaslıgınızı kesmenız en dogrusu olur

Coronacilar ne demek?

Haddime değil ama bence kendinizi yormayın zira konu sahibinin son yorumundan sonra ben kelimelerin kifayetsiz olduğunu anladım

Sanırım siz, kendi davranışınızın benzerini beklediniz. Yani müsait olmasanız da buyur ediyosunuz ve aynı samimiyetin olmadığını bu vesileyle anlamış oldunuz. Ben müsait olmadığım durumlarda dahi kapıdan birini çeviremem. Tabi bu müsait olmadığım durumun ne olduğuna bağlı mesela ev dağınıktır görülmesini istemiyorum açık açık söylerim. Ev dağınık kusura bakma diye. Ya da ağda yapıyorum derim. Ne var bunda. Bahsedildiği gibi eşimle münasebet halindeysem de kapıya bakmam bile. Çalsınlar çalsınlar gitsinler banane.

Bundan sonra aramadan gitmeyin

Meselenin aslı ilişki bir süredir hep tek taraflı gittiği için dolma durumu var.
Hep o size geldiği hep siz hazırlandığınız için biraz canınız sıkılmış sanırım. Bir anlamda evine giderek ilişki test edilmiş, meşgulum denince de canınız haliyle çok sıkılmış.

Halbuki müsait olup olma o anda belli olan birşey, ev dağınıktır eleştiri alma korkusuyla misafir almazsınız.

Benim önerim iki taraf da birbirine gitmeden önce müsaitmi diye bir aramakta anlaşsın. Nedenini falan birbirinize sormayın, kişi meşgulsr meşguldür.

Hemen küsüp reddetmeyin, gerçi virüs zamanında hiç görülmemeniz gerekiyor da, normal zamanda ziyaretleri daha eşit yapın siz de dolmuş olmayın.

evde erkek arkadasi vardir.Ben yeni evliyim bekarken niyeyse evliler daha once hic sevgilisi olmamis gibi yadirgiyor erkek arkadasi diye düşünürdüm. Evli arkadaslarima söylemezdim erkrk arkadasim eve gelirse cok samimi de olsam.Bence kin tutmaya gerek yok bak ne guzel ozurunu de dilemiş mahcup olmus belli ki

Belki içeride bal başak bir adam vardı o durumda adamı görmeyi mi tercih ederdiniz arkadaşlığınıza zarar gelmesin diye? Niye her durumda kapıyı açsın ki kadın?

Çoğunluk aynı şeyi düşündü diye Her zaman doğru o demek değildir. Benim kime ne diyeceğimi nerden biliyorsunuz . Herkes başımıza bi yargılayıcı bir bilmiş olmuş. Biri Bişey söyleşinde saldıralım hep birlikte . Fikrinizi insan gibi söylersiniz aynı düşünürüz veya düşünmeyiz olur biter.

Mecburen ise gidiyorz ne yapalim?
Ne güzel demişsiniz mecburen. Mecburiyet başka keyif başka. Komşuya gidip ev ortamında sosyalleşmek ne kadar mantıklı? Mantıklı olmayan her şeyin de bahanesi var işte.
Allah ne güzel vekildir, çok güzel söz bu arada. 7 aydır aynı mahalledeki annesini öpemeyen biri olarak çok katılıyorum.

Herkes fikrini insan gibi söyledi zaten. Ancak siz bildiğiniz şeyden şaşmadığınız için anlamadınız ne söylenmek istediğini. Oldu komşunuz siz geleceksiniz diye her saniye el pençe divan bekleyecekti.

Belki gerçekten müsait değil. Aynı binada yasagidim kayınvalidem geçerken kapıdan uğrar ama buyur etmeden girmez. İnsanlık halı diye bişey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…