- 11 Aralık 2018
- 42.521
- 264.317
- 598
Çoğunluk aynı şeyi düşündü diye Her zaman doğru o demek değildir. Benim kime ne diyeceğimi nerden biliyorsunuz . Herkes başımıza bi yargılayıcı bir bilmiş olmuş. Biri Bişey söyleşinde saldıralım hep birlikte . Fikrinizi insan gibi söylersiniz aynı düşünürüz veya düşünmeyiz olur biter.
Kapısını çaldığınızda sanki hayat memat meselesi var. Kurabiye götürmeye gitmişsiniz yahu. Nedir bu duyar?Ayıplayanlar, linçciler, dalgacılar, çok olgun davrananlar(!) , coronacılar, yargılayıcılar .. herkesin yorumunu okudum . ( yargılamadan kibarca mesaj yazanlara teşekkürler bu arada) Maalesef fikrimi Değiştirecek bir yorum göremedim. Benim için iyi arkadaş kapısını Her çaldığımda Sonuna kadar açabilen kişidir. Ben öyle yapıyorum öylede beklerim. Bir mazeret varsa da yalan değil düzgünce söylenmesini isterim .
Annenizle akrabalığınızı bitirmenizin vakti gelmiş.Ben anneme bile müsait olup olmadığını sormadan gitmem. Kimse bizi hazır asker şeklinde beklemiyor.
Müsait olmayabilir. Bundan normali yok. Anam her çaldığımda kapısını açabilecek samimiyette değilse demek.
herseyi koronaya baglayanlar 7 aydir gun yuzu gormemis bence hic kimseyle gorusmemislerÖncelikle coronacılar için söyleyeyim.Gayet izoleyiz. Bende o da evdeyiz sadece birbirimizle görüşüyoruz. Belki de Bu sebeple aileden biri gibi gördüğüm çok samimi bir komşum. Saçma saçma birbiriyle uyumsuz bahaneler söyledi ‘ağda yapıyorum’ diyecek kadar samimiyiz. Evli değil. Özel bir durumu varkende veya çıplakkende kapıyı açmak zorunda değil . Kapıyı açmasa zaten müsait değil diye düşünürdüm.
tüm cevaplar İçin teşekkürler, değişik bakış açılarından görmek istedim
Doğru olan bu olduğu için olabilir mi acaba?herseyi koronaya baglayanlar 7 aydir gun yuzu gormemis bence hic kimseyle gorusmemisler
bende 7 aydur kimsenin kimseyle gorusmedigine inanmadigimdan olabilirmi acaba?Doğru olan bu olduğu için olabilir mi acaba?
Teşekkürler yorum İçin size katılıyorum.herkes aynı şeyi düşünmeyebilir , ben haklı veya haksız olabilirim. Ama eleştiri yaparken tarz önemli. Bu sebepten Artık bu tarzları okumamak İçin konu açıklamasını sildim , tamamen silmeyi bilsem OnuDa yapardım. Kimseye cevap bile vermeyeceğim artık..E elevasyon bu konu için değil ama bi kitle var dikkat ettim kim konu açsa açıyo ağzını yumuyo gözünü. Daha doğru düzgün farklı(!) fikrini adamakıllı anlatarak, münazara ederek anlatabilmiş değil. Neden? Çünkü iki lafı bir araya getirip tartışamadığı için hemen belden aşağı saldırma güdümüne giriyor. Hep bi agresif hep bi iğneliğici tayfa. Kv küfür etti dersin kimbilir naptın derler. Anneme çok kırgınım bana şunu şunu dedi dersin sen ne biçim evlatsın derler. Tüm iş, aile, eş baskısının hıncını buradan alırlar.
Komşunuzla durumunuzda sizi haklı buldum. Araya mesafe koymanızı nacizane tavsiye ederim. Size damdan düşer gibi damlayan komşunuza Siz de müsait olmadığınız zamanlarınızı belirtmekten çekinmeyin.
Neyine inanmiyorsunuz ki,gorusmeyen gorusmuyor.bende 7 aydur kimsenin kimseyle gorusmedigine inanmadigimdan olabilirmi acaba?
herseyi koronaya baglayanlar 7 aydir gun yuzu gormemis bence hic kimseyle gorusmemisler
Konu silmek yasak,banlanacaksiniz bunun icin. Eski uyesiniz bir deTeşekkürler yorum İçin size katılıyorum.herkes aynı şeyi düşünmeyebilir , ben haklı veya haksız olabilirim. Ama eleştiri yaparken tarz önemli. Bu sebepten Artık bu tarzları okumamak İçin konu açıklamasını sildim , tamamen silmeyi bilsem OnuDa yapardım. Kimseye cevap bile vermeyeceğim artık..
7 aydır hıc kımseyle yuz yuze gorusmedım telefonumu aldım elıme once mesaj attım musaıtmısın goruntulu arayacagım dedım donus yaptıklarında goruntulu aradımbende 7 aydur kimsenin kimseyle gorusmedigine inanmadigimdan olabilirmi acaba?
Biliyor musunuz önceden ben de arkadaşlik ve dostluk kavramlariyla ilgili sizin gibi düşünürdüm. Dostum veya yakın arkadaşım dediğim kişinin bana hayır demesine herhangi bir konuda reddedip geri çevirmesine tahammül edemezdim ve o kişiyi silmeyi bile düşünürdüm. Çünkü ben onlara bütün şartlarımı zorlayıp her isteklerine daima "evet" derdim. E ben de karşılığında bunu beklerdim aynı sizin gibi.. bana hayır dendiğinde acayip bozulur ve sinirlenirdim.Belki de sizin arkadaşlık kavramınız yanlıştır. Sizin gibi düşünmüyorum diye yanlış anlamışmı oluyorum . Kişilikten tavırdan sınırdan bahsediyorsunuz epi topu kapısına gitmişim nerelere getirmişsiniz . Kapıyı açmasaydı zaten müsait olmadığını tuvalette veya banyoda olduğunu düşünürdüm.
eminim oyledir gorusmuyonuzNeyine inanmiyorsunuz ki,gorusmeyen gorusmuyor.
Boşuna sildinizTeşekkürler yorum İçin size katılıyorum.herkes aynı şeyi düşünmeyebilir , ben haklı veya haksız olabilirim. Ama eleştiri yaparken tarz önemli. Bu sebepten Artık bu tarzları okumamak İçin konu açıklamasını sildim , tamamen silmeyi bilsem OnuDa yapardım. Kimseye cevap bile vermeyeceğim artık..
Teşekkürler yorum İçin size katılıyorum.herkes aynı şeyi düşünmeyebilir , ben haklı veya haksız olabilirim. Ama eleştiri yaparken tarz önemli. Bu sebepten Artık bu tarzları okumamak İçin konu açıklamasını sildim , tamamen silmeyi bilsem OnuDa yapardım. Kimseye cevap bile vermeyeceğim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?