Komşum evine almadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yalnız siz arkadaşlığınızı bitirirseniz kadın bayram edecek bence. Bu nedir? Ne kadar negatif enerji saçan bir insansınız.

Komşuluk yapmayı hiç sevmem ne güvenir kimseyi evime alırım ne de kimseye giderim devir iyi değil insanlar kötü uzak durmak lazım bence

Kapısını çaldığınızda sanki hayat memat meselesi var. Kurabiye götürmeye gitmişsiniz yahu. Nedir bu duyar?

Annenizle akrabalığınızı bitirmenizin vakti gelmiş.

E elevasyon bu konu için değil ama bi kitle var dikkat ettim kim konu açsa açıyo ağzını yumuyo gözünü. Daha doğru düzgün farklı(!) fikrini adamakıllı anlatarak, münazara ederek anlatabilmiş değil. Neden? Çünkü iki lafı bir araya getirip tartışamadığı için hemen belden aşağı saldırma güdümüne giriyor. Hep bi agresif hep bi iğneliğici tayfa. Kv küfür etti dersin kimbilir naptın derler. Anneme çok kırgınım bana şunu şunu dedi dersin sen ne biçim evlatsın derler. Tüm iş, aile, eş baskısının hıncını buradan alırlar.
Komşunuzla durumunuzda sizi haklı buldum. Araya mesafe koymanızı nacizane tavsiye ederim. Size damdan düşer gibi damlayan komşunuza Siz de müsait olmadığınız zamanlarınızı belirtmekten çekinmeyin.

herseyi koronaya baglayanlar 7 aydir gun yuzu gormemis bence hic kimseyle gorusmemisler

Teşekkürler yorum İçin size katılıyorum.herkes aynı şeyi düşünmeyebilir , ben haklı veya haksız olabilirim. Ama eleştiri yaparken tarz önemli. Bu sebepten Artık bu tarzları okumamak İçin konu açıklamasını sildim , tamamen silmeyi bilsem OnuDa yapardım. Kimseye cevap bile vermeyeceğim artık..

Konu silmek yasak,banlanacaksiniz bunun icin. Eski uyesiniz bir de

bende 7 aydur kimsenin kimseyle gorusmedigine inanmadigimdan olabilirmi acaba?
7 aydır hıc kımseyle yuz yuze gorusmedım telefonumu aldım elıme once mesaj attım musaıtmısın goruntulu arayacagım dedım donus yaptıklarında goruntulu aradım

herkes bır parmagının ucunda o kadar yakın teknolojıye sahıbız herkesın elınde var telefon bılgısayar ılla dıb dıbe gırmek zorunda degılız bırılerıyle gorusmek ıcın

Biliyor musunuz önceden ben de arkadaşlik ve dostluk kavramlariyla ilgili sizin gibi düşünürdüm. Dostum veya yakın arkadaşım dediğim kişinin bana hayır demesine herhangi bir konuda reddedip geri çevirmesine tahammül edemezdim ve o kişiyi silmeyi bile düşünürdüm. Çünkü ben onlara bütün şartlarımı zorlayıp her isteklerine daima "evet" derdim. E ben de karşılığında bunu beklerdim aynı sizin gibi.. bana hayır dendiğinde acayip bozulur ve sinirlenirdim.

Ama yaşım ilerledikçe anladimki benim yaptığım yanlış, onların yaptığı doğru olanı. Siz büyük ihtimalle arkadaşım dediğiniz kişi için hassas davranan ona hep evet diyenlerdenseniz. Aynı karşılığı alamayınca bu kadar olumsuz etkilenmenizin sebebi yaptığınız fedakarlıkları karşılık bulamayisina inanmanız değil mi.

Ama kendinizi ve karşı tarafi Şöyle bir objektif olarak değerlendirin. Kimse bizim herseyimize evet demek zorunda değil, biz de kimsenin herseyine evet demek zorunda değiliz. İnanın ben bu yanlış anlayışımdan kurtulunca öyle rahatladimki sanki omuzlarından dünyanın yükü kalktı. Sadece arkadaşa değil, eşe dosta akrabaya kendi çocuğuna bile hayır diyebilmeli insan.. ve hayır denilmesine de anlayış gosterebilmeli ben bu erdemi çok geç kazandım ne yazikki..

Boşuna sildiniz KudrAlobar alıntılamış kdfjjshdhs

Mesajım yerine ulaşmış. Her şeyi

benim mesajımın yerine ulaşmış. İnsanlar kendilerini biliyor. Her şeyi eksilten agresif ablamızın genel tarz ve üslubu bu. Üzerinize alınmayın yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…