Komşum Gecenin 4 ünde Kapıyı Çaldı

avrasya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
648
88
298
istanbulda yalniz yasiyorum bekarim 25 yasindayim.
Ev sahibimle altli ustlu ayni binada farkli girisli dairelerde oturuyoruz.
Onlar kari koca kizli erkekli 4 cocuk sahibi. Cocuklar benimle ayni yaslarda.
Ev sahibi 50 yaslarinda, erkek, yalniz basina kapimi caldi gecenin 4 unde. Arabalari yok benim var. Pencereye ciktim, gozler kipkirmizi bizi hastaneye goturur musun dedi, cok acil evde hasta var biri oluyor zannettim, tamam geliyorum dedim giyindim ciktim. Adam cikti disari dedim kim hasta karin gelmiyor mu? Adam dedi ki ben hastayim karim da yatiyor icerde. E dedim cocuklardan biri gelmiyor mu? Cevap vermedi dogru duzgun karisini cagirdi kadin kapiya cikti ama gorsen ölüyor sanki bir naz niyazlarda. Dun de benim icin gittik ben de cok hastayim , korsan taksiyi aradik gelmedi vb dedi kadin. Taksi duragi var yukarda aradiniz mi dedim biz bilmiyoruz dediler, nosunu vereyim dedim. Bilmedigim bi tel getirdiler ona da yazamadim, sonra ben aradim duragi adama tarif ettim 5 dk sonra taksi geldi. Bu surede kadin ben ayakta duramiyorum deyip iceri kacti. Ve ogendim ki acil de degilmis durum, sadece sira almak icin erken gideceklermis!!!
Neyse adam bindi taksiye gitti.
Sonra kendime cok kizdim kapiyi actigim ve olayi ogrenince bagirip cagirmadigim icin. Evde bir suru benim yasimda kizlari var karisi var kapiyi adam caliyor, ve gece 4te, ve ustelik yalniz basima ben onu hastaneye goturecekmisim ve ne icin, sadece sira almak icin acil bile degil.
Gecenin 4unde kapiyi calma hakki olacak bir iliskimiz yok ev sahibim ile, evlerine gitmem onlar bana gelmez. Ama guler yuzlu sakin bi insanim gecerken selam veririm, ona guvendiler herhalde ve ben de sert davranmadim bagirip cagirmadim.
Yorumunuz nedir? Boyle bir sey basiniza gelse ne yapardiniz?
Bugun gidip konusucam yaptiginiz cok uygunsuz bir daha olmasin diye. Neler diyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…