Komşum ile tanişmak istiyorum..

Eğer onlar da komşu hasreti veya vatandaş özlemi çekiyorlarsa cevap verirler.
Bazen de Türkler Türklerle yakın olmak istemeyebiliyor.Hatta Türk olduğunu saklayan,Türkçe duyunca susanlar bile göreceksin zamanla.
Veya komşuluk sevmeyen birileri olabilir.İllaki görüşmek isterler diye düşünme,üzülebilirsin.
Kimbilir,düzgün insanlar olmayabilirler bile.

Fazla heveslenme istersen :68:
çok haklisin, dedigin gibi yapcam zaten az sonra di$ari çikacam oglu$umla o zaman posta kutusuna notu birakirim, hayirlisi olsun diyorum, cvp gelirse ne ala, gelmezse bir daha ilgilenmem bende, hayirli olmaya bilirde.
ben 26 ya$imdayim burada dogdum burada buyudum, inan oyle insanlar gordum ki, turk olupta gizleyenleri mi dersin (turk olduklari apaçik belli oldugu halde), yabanci sandigin insanlarin turk olduklarina (hiç ihtimal vermezsin turk olduguna ) ve turkluklerini gizlemediklerine kadar.
susan insanlara bende inadina turkçe konu$uyorum ki utansinlar.
neyse guzelim t$k ederim hepinize

bence posata kutusuna not birakmak yerine diger arkadaslarin dedigi gibi keki pastani neyse yap,kendine cagir,6 ayda uzun bir süre karsilasmamisiniz ilgnc yani ama bence ilk kendinize cagirin..bizde yurt disindayiz yan bitisik binamizda var türk kendi binamizda var ama gidip gelme olayi olmuyor cünkü pek görüsülecek aile degiller ama kapida görsen filan selam veriyorsun...mesela yan komsumuz bize gelmisti elinde cikolatayla babamda yatiyordu kadin geldi hos bes muhabbet sonra illa babami soruyor..evde yok mu olsaydi gibilerden illaki kötü bir niyeti yok ama babamlada bir isi yok,iste konusrduk filan gibilerden kötü niyeti oldugunu sanmiyorum kocaman kadin cocuklari boyunu asmis ama bizim pek sevmedigimiz hareketler o yüzden insanlari tam tanimadan arkadaslik kurulmuyor

bence önce bir haber vermek lazım şahsen ben olsam pat diye gelinmesinden hiç hoşlanmazdım..sonuçta Türk olsalarda yapılarını bilemezsin sonra üstüne bide canın sıkılmasın yani ......:37:

bence yap kekini dayan kapılarına ama girme içeri sizinde türk olduğunuzu öğrendim bizde burada yeniyiz gibilerinden dal olaya işte akşama veya yarına oturmaya gelmeyi istiyoruz falan de =) inşallah aksi tipler değillerdir

tesadüfen gördüm konunuzu..
merak ettim.. not biraktinizmi?
bende yurtdisinda yasiyorum.. bizim yasadigimiz sehirde komsuluk falan cok önemli.. herkes önem verir.. hafta sonlari caya davet edilir, gidilir.. toplanilir..

ay canım bi de kanın almaz kafan sarmassa ne yapacaksın ya kadın da çok yapışık biriyse bu sefer sürekli çağırır ya daçat kapı sana gelirse ?? bence önce karşılaştıgında biraz yokla bakalım zamanla samimi olursun gerekirse.

naptın tanıstınmı ....bak sana değişik bir yöntem buldum ziline bas oda elbet kapıyı açaçaktır oooo maygattt yanlıs zile basmısım de oda muhtemelen gülecektir sizi sempatik bulacaktır sonrası gelir zatiiii:):1::1::1::1::52:

arkada$lar onerileriniz için te$ekkur ederim, gunlerdir ugramadim buraya bu yuzden cvp yazamadim.
sonuç olarak yine vazgeçtim, artik kalki$mam tani$maya.. çunku onlar kom$u isteselerdi muhakkak kapimiza gelir, "mahallemize ho$geldiniz, sizin biti$iginizdeki kom$unuzuz..." derlerdi.
ta$inali 7 ay oldu artik, az degil yarim seneyi geçti.. demekki kom$u mom$u istemeyen bir çift, diye du$undugumden dolayi vazgeçtim.
ke$ke gelseler, kom$u istiyorum..
hayirlisi boyleir belkide..
alakaniz için te$ekkurler bayanlar :kkk:

arkada$lar onerileriniz için te$ekkur ederim, gunlerdir ugramadim buraya bu yuzden cvp yazamadim.
sonuç olarak yine vazgeçtim, artik kalki$mam tani$maya.. çunku onlar kom$u isteselerdi muhakkak kapimiza gelir, "mahallemize ho$geldiniz, sizin biti$iginizdeki kom$unuzuz..." derlerdi.
ta$inali 7 ay oldu artik, az degil yarim seneyi geçti.. demekki kom$u mom$u istemeyen bir çift, diye du$undugumden dolayi vazgeçtim.
ke$ke gelseler, kom$u istiyorum..
hayirlisi boyleir belkide..
alakaniz için te$ekkurler bayanlar :kkk:

bnde ewime tasindigimda gidip ilk zillere bakmistim 1 turk aile wardi bizimde tvde turk kanallari yoktu onlara soralim dedik hemde tanismis oluruz nese giitik tanistik kapidan ama ewlerine gitmedim kadin kandildi galiba tatli yapmis bizede getirdi saolsun ama yinede samimi olmadik meraba meraba saten bi arada yonetici yuzunden aramiz bozuldu merabada bazen diyorum bazen demiyorum oda oyle yapiyor...yani kafa denginizde olmayabilir fazla kaptirmayin kendinizi :) ama sizde tv bahanesini deneyebilirsiniz$:)):9::9::52::52:

Back
X