Komşum ile ten çorap tartışması

İsteyen istediğini giyer.
Benim fikrim hoş olmuyor. Yani ben açık ayskkabiyi, terliği de sevmem ayak parmaklarının çıktığı hiçbirsey bana estetik gelmez ama. Sen boşver elalemi.

Kıme ne ki ???Bosverın allah aşkına .Nasıl bılıosanız ole gıyın.İnsan mutlu oldugu şeyı gıymelı bence

Eşim bir dönem azerbaycanda çalışırken sık sık ziyarete giderdim. Azeri kadınlar çok kokoştur frapandır. Topuklu ayakkabı olmadan işe mişe gitmezler. Yaz günü baktım hepsi seda sayan gibi açık ayakkabı içine çorap giymiş noluyoruz dedim. Herkes öyle olduğu için yadırganmıyordu da

ben de giymem çorabımı çıkarmaya yer arıyorum zaten sandaletin içine garip hissederim ama giyiyorsanız da giyin. Kime ne.

Iyide ucsuz ten coraplar var
Onlar bu tarz ayakkabilar icin

Bende asla kadın çorabı giremiyorum
Bana iğrenç kokan yağlı terli bir şeymiş gibi geliyor.

Babeti babet çorabıyla giyersiniz ama sandalet içine kadın çorabı görsem bende bakarım bu kadın napmış diye

Çok komik ve garip durur

ben ten çorapla giyiyorum sandaleti terliği işe bile geliyorum öyle cidden umurumda da değil öyle rahat ediyorum.

Boyle ayakkabilarla corap giyilmez evet ama siz oyle uygun goruyorsaniz giyin elbette. Parmaksiz coraplar var ten rengi,onlardan alirsaniz daha duzgun gorunur.

Niye bu kadar sorun oldu ki herkese ayak senin ayağın değilmi dert etme boşver yahu.

İşin kötü tarafı esim ve annem bile aynı fikirde sosyal baskıdan sandalet giyemiyorum resmen
Başkalarının ne dediğine takılmayın nasıl rahat edecekseniz öyle yapın.
Ben sandalet giydiğimde önceden bir komşum ayıplardı beni sen kapalısın neden sandalet giyiyorsun yakışıyor mu günah falan derdi birkaç sene geçti bakıyorum o tek bant topuklu ayakkabılarla gezmeye başladı ama hiçbir şey demedim.
Başkasının dediğine asla takılmayın çünkü lafları hiç bitmez

El aleme ne ya benim ayağımdan, çorabımdan ?
İstersem bu sandaleti beyaz spor çorabıyla giyerim.
Kime ne ?

Neden giyemiyorsunuz bilmiyorum ama sandaleti corapla goyecegime ben sandalet giymezdim. Görüntüden ziyade yakar insanin ayagini.
Siz rahat ediyorsaniz giyin ama bence corapsiz giymeye alışmaya calisin.

bana gel kırk yıl düşünsem sandaletle geldiydi ayağını da altına aldı koltuk kirlendi diye akıl edemem.

Seda ablamiz fena saçmalamış yalnız çorap bir kültür ne yahu neyse ..konuya gelecek olursak herkesin hayatına kimse karışamaz :)
Ben çorap kadınıyım daha çarpıcı bir açıklama.
Sonuç odaklı bakarsak çorap giymek isteyen giyer istemeyen giymez.Mutlak doğru yoktur zaten

Kişi nasıl rahatsa öyle olmalı bence. Birkaç yıl sonra moda diye bunu çıkartırlar o zaman sizinle dalga geçen herkes sizden önce koşar gider böyle giyineceğim diye.

Parmaksız çoraplar var zaten. Ben bazı elbiselerimin altına burnu açık ayakkabı kullanacaksam giyiyorum.

bu bir dert konusu hiç değil.
çorapla sandalet olmaz kardashianlardan biri değilseniz.

Ne çok ortak yanımız varmış, burçtan dolayı mı acaba özellikle çorap ve sütyen dünyanın en rahatsız edici şeylerinin başında gelir. Bralet denemedim ama hiç göğüs ucum füze gibi gözükmesinden de hiç hoşlanmıyorum.

Ben de göğüs ucu yüzünden giyemiyorum bralet. Hello biz burdayız diye bağırıyolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…