- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Unlülerin yaptığı herşey doğru gibi algılanıyor.. Nur Yerlitaş açık ayakkabıya çorap giyerdi mesela onu da asla beğenmezdim.Seda ablamiz fena saçmalamış yalnız çorap bir kültür ne yahu neyse ..konuya gelecek olursak herkesin hayatına kimse karışamaz :)
Kıme ne ki ???Bosverın allah aşkına .Nasıl bılıosanız ole gıyın.İnsan mutlu oldugu şeyı gıymelı benceArkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Iyide ucsuz ten coraplar varArkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Niye bu kadar sorun oldu ki herkese ayak senin ayağın değilmi dert etme boşver yahu.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Başkalarının ne dediğine takılmayın nasıl rahat edecekseniz öyle yapın.İşin kötü tarafı esim ve annem bile aynı fikirde sosyal baskıdan sandalet giyemiyorum resmen
Şaka bir yana yazlık haricinde çok sandalet giyen bir insan değilim. Başkasının evine giderken giydim mi düşündüm hatırlayamadım valla. Ama bundan sonra titiz olduğunu bildiğim insanlara sandaletle gitmem heralde. Kulağıma küpe ettimKendim gibi pislere giderim ama
Ben çorap kadınıyım daha çarpıcı bir açıklama.Seda ablamiz fena saçmalamış yalnız çorap bir kültür ne yahu neyse ..konuya gelecek olursak herkesin hayatına kimse karışamaz :)
Kişi nasıl rahatsa öyle olmalı bence. Birkaç yıl sonra moda diye bunu çıkartırlar o zaman sizinle dalga geçen herkes sizden önce koşar gider böyle giyineceğim diye.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Parmaksız çoraplar var zaten. Ben bazı elbiselerimin altına burnu açık ayakkabı kullanacaksam giyiyorum.Evet bu tarz ayakkabılara çorap şık durmuyor, tabi bu komşunuzun bunun üzerinden size tepki göstermesini de gerektirmiyor, kime ne?
Şey olur mu ki, babet ten çorabın parmak kısmından parmak arası terlik şekli gibi kesseniz de kaçmaması için şeffaf ojeleseniz; böylece parmaklarda çorap yok etkisi olur, taban kısmı çorabı görünmez.
Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
Ne çok ortak yanımız varmış, burçtan dolayı mı acabaBen de çoraptan ve sudyenden nefret ederim, Mayıs ayında terliklerimi ,sandaletlerimi giymeye başlarim, Eylüle kadar corap giymemsudyen işini de braletle çözdüm, artık var mı yok mu belli değil, rahatsız olmuyorum...
Konunuza gelince ayak sizin çorap sizin. Canınız nasıl istiyorsa onu giyersiniz.
Benim şöyle bir elbisem var, nikahta kinada falan topukluyla giyince abiyevari oluyor.
Bu sonbaharda altına bildiğin kahverengi bootie giyip günlük elbise gibi kullandım.
Bana da 'yani ne alaka' diyen bir arkadaşim olmustu, açıkçası umursamadim bile .
Beğenir beğenmez,ben moda ikonu değilim. Hiç bir insanın da çirkin kombine bakıp kusacak kadar rahatsız olduğuna tanık olmadım, yani göz zevki bozulanlar en fazla dik dik bakarlar, ki miyobum - onu da ben göremem yani benim için problem yok
Aynı şekilde akşamları spora gidiyroum, gecen akşam camasir makinasini çalıştırıp yatmıştım,ama annem saat geç oldu diye kapatmis . Sabah bir uyandım ki giyinecek ne taytim kalmış,ne eşofman altım. Ben de bir kilotlu çorap,bir popoyu kapatacak tsort attım çantama, onla yaptım sporuçirkin mi? Çirkin. Ama yani atla deve değil ya, bir seferlik oluversin yani,ne olacak???
Sizin olayda da, kadın çorabının parmak kısmı sandaletin parmak kısmında rahatsız edici bir görüntü oluşturur. Amaaaaa kime ne???
Size güzel geliyorsa,giyinin gitsin.
Moda dediğin şey, itici gelen şeylerin bir süre sonra güzel gelmesi demek değil mi?
Mesela mom jeanlar. Rezalet bir şey, çuval gibi. En siska insan giysin ,basenli gösterirama iki dalga geçtik,sonra her yerde satılmaya başlayınca biz de aldık. Aynı şekilde düşük beller. Benim ergenligim ,kadın erkek herkesin popo çatalıni görerek geçti. Başka şey satmiyolardi ki alalım. Ama şimdi kimse giymiyor. Yine ben ergenken ip gibi kaşimiz olurdu, incecik. Şimdi bakıyorum, millet alnının yarısına kaş yaptırıyor dovmeyle.
Yani demem o ki sandalet altı çorap için size gulen komşu iki ünlü giyip instagramda popüler olmaya başlasin,koşar ilk çorabı kendine alır
Onemsemeyin insanların fikrini bu kadar
Ben de göğüs ucu yüzünden giyemiyorum bralet. Hello biz burdayız diye bağırıyollaNe çok ortak yanımız varmış, burçtan dolayı mı acabaözellikle çorap ve sütyen dünyanın en rahatsız edici şeylerinin başında gelir. Bralet denemedim ama hiç göğüs ucum füze gibi gözükmesinden de hiç hoşlanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?