- 11 Aralık 2018
- 42.726
- 265.412
- 598
Bir iki kez kendinizi zorlarsanız alışacaksınız bence.Inanin belki de tek titiz olduğum konu bu. Normalde pasaklının tekiyimdir ama niye bu his var anlamıyorum
Çocukluğunuza inmek gerekInanin belki de tek titiz olduğum konu bu. Normalde pasaklının tekiyimdir ama niye bu his var anlamıyorum
Valla olabilir cevap verebilmeyi ogrenmeliyimÇocukluğunuza inmek gerek
Anlamadığım konu niye çevreniz sürekli sizi giyiminiz hakkında eleştirip duruyor?
Hayatınızı kısıtlayan bir şeyse isterseniz yardım alın madem
Ama komşunuza siz sormadınız mı böyle böyle diye? Daha önce giyinmemişsiniz ki, giyinsem nasıl olur diyorsunuz. Kadının içine doğmadı ki, siz dahil etmediniz mi onu mevzuya?Valla olabilir cevap verebilmeyi ogrenmeliyim
Yok sandaletim var nadiren giydiğim anlarda corap giyiyorum. Konusu açıldı oyle konuştukAma komşunuza siz sormadınız mı böyle böyle diye? Daha önce giyinmemişsiniz ki, giyinsem nasıl olur diyorsunuz. Kadının içine doğmadı ki, siz dahil etmediniz mi onu mevzuya?
He tamam o zaman. Bir şey söylediğinde ben böyle seviyorum deyip geçin. Açıklama yapmayın, lafı ağzına tıkın.Yok sandaletim var nadiren giydiğim anlarda corap giyiyorum. Konusu açıldı oyle konuştuk
RTUK bizim hanimin memelerede sansur getirmis derkocam görmeden çıkarmam lazım sonrasında yoksa cinsel hayatımız biter Düşünsene eski erotik gazetelerden fırlamış gibi meme ucu bantlı bir kadın
Cok güzelmiş teşekkür ederimEki Görüntüle 2798823
örnek olması adına bunu koydum. bu tarz sandalet çorapları var. belki bakarsınız diye koydum resmi.
Cok güzelmiş teşekkürEki Görüntüle 2798823
örnek olması adına bunu koydum. bu tarz sandalet çorapları var. belki bakarsınız diye koydum resmi.
İnstagramda görmüştüm markası bilindik değil sanırımBende çoraplı giymeyi severim hatta giydimde arkadaşlar uyardı taktım mı yooo. Gitmeye devam.
Bu arada arkadaşım sandalet çok güzelmiş. Markası falan ne ki?
Ne çok ortak yanımız varmış, burçtan dolayı mı acabaözellikle çorap ve sütyen dünyanın en rahatsız edici şeylerinin başında gelir. Bralet denemedim ama hiç göğüs ucum füze gibi gözükmesinden de hiç hoşlanmıyorum.
Ben de göğüs ucu yüzünden giyemiyorum bralet. Hello biz burdayız diye bağırıyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?