Komşum ile ten çorap tartışması

Inanin belki de tek titiz olduğum konu bu. Normalde pasaklının tekiyimdir ama niye bu his var anlamıyorum
Çocukluğunuza inmek gerek
Anlamadığım konu niye çevreniz sürekli sizi giyiminiz hakkında eleştirip duruyor?

Hayatınızı kısıtlayan bir şeyse isterseniz yardım alın madem

Çocukluğunuza inmek gerek
Anlamadığım konu niye çevreniz sürekli sizi giyiminiz hakkında eleştirip duruyor?

Hayatınızı kısıtlayan bir şeyse isterseniz yardım alın madem
Valla olabilir cevap verebilmeyi ogrenmeliyim

Sandaletle giyimelik burunsuz coraplarin oldugu donemde ne bos tartışma.

Bir de kime ne yahu. Pasa gonul kriterlerine gore yasayin gitsin.

Valla olabilir cevap verebilmeyi ogrenmeliyim
Ama komşunuza siz sormadınız mı böyle böyle diye? Daha önce giyinmemişsiniz ki, giyinsem nasıl olur diyorsunuz. Kadının içine doğmadı ki, siz dahil etmediniz mi onu mevzuya?

Ben yazin da ten rengi corap giyiyorum, titizlikten dolayi. Ten rengi coraplarin burunsuz olanlarini aliyorum. Onlarla istediginiz acik sandaleti giyebilirsiniz. Belli olmuyor.

Öncelikle etrafi pek takmayin, o sayin etraf her duruma bos bos konusur, isi o.
Sorununuza gelince giyeceginiz sandaleti sadece ön kismi corabin dikislerini kapata cak sekilde kapali secerseniz cok göze batmaz

Ama komşunuza siz sormadınız mı böyle böyle diye? Daha önce giyinmemişsiniz ki, giyinsem nasıl olur diyorsunuz. Kadının içine doğmadı ki, siz dahil etmediniz mi onu mevzuya?
Yok sandaletim var nadiren giydiğim anlarda corap giyiyorum. Konusu açıldı oyle konuştuk

Çoraplar bile çeşit çeşit. Sandalet içine giyilecek olan da mutlaka vardır. Ama bence o ten rengi naylon çorap değil :) Size göre ten rengi naylon çorapsa sana ne ben giyerim dediniz mi iş biter.

Bende çoraplı giymeyi severim hatta giydimde arkadaşlar uyardı taktım mı yooo. Gitmeye devam.
Bu arada arkadaşım sandalet çok güzelmiş. Markası falan ne ki?

Ben de göğüs ucu yüzünden giyemiyorum bralet. Hello biz burdayız diye bağırıyolla

üçgen bikini üstü tavsiye edeyim size:)
sütyen asla takamıyorum bende o altındaki demir( adı ne bilmiyorum) canımı acıtıyor.

Siz nasıl istiyorsanız, nasıl rahat ediyorsanız öyle giyin. Bana göre de sandelet içine çorap biraz garip duruyor ama bu bir kural değil. Siz ne diye el aleme bakıyorsunuz? Onlara ne? nasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin, etrafı da takmayın. Biri sinirinizi bozacak olursa "Bu yeni moda" deyin, "ne o öyle çorapsız ıyyyk siz eskilerde kalmışsınız" deyin.

Sandalettle çorap giymem ama giymek isteyen giyer. Giymeyende giymez bunda küçümsenecek ne var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…