- 1 Mart 2021
- 541
- 916
- 23
- 32
Yapiskanli sargi bezi bantlarindan yapistirTerleyince kayıyor onlar da yav.
Terlikle dışarıda dolaşmam zaten de. Evet tam da bu his. Kirlilik hissinden dolayi özellikle eve girerken parmak ucumda yürüyorum banyoya kadarHer sandaletle ten çorap giyilmez. Ama bazılarında giyilebilir, bazı sandaletlerde ten çoraptan dolayı ayaklar kayabiliyor veya ayakkabı ayaktan çıkabiliyor, bu yüzden bazılarında giyilmez. Ayrıca parlak ten çorapla asla ama asla sandalet giyilmez, mat ten çorap olursa ayağınızda belli bile olmaz.
Ayrıca sandalet giyince ayaklar daha çok kirleniyor tozlanıyor, hele de çorap yoksa iyice ayağınızın da teriyle ayağınıza yapışıyor o kirler bir yere misafirliğe gittiğinizde ayağınızı yıkama ihtiyacı hissediyorsunuz. Siz kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle giyin. Ama çorapsız da giymeye aşılabilirsiniz bence. Nasıl terliği çorapsız giyebilşyorsanız onu da giyersiniz.
Yapiskanli sargi bezi bantlarindan yapistiroff kadin olmak zor is sandalet corabina bile laf eden memeye neler derler
Sokaktan gelme terliği yapın kendinize eski bi tane. Sandalet giydiğiniz gün eve gelince hemen o terliği geçirip banyoya gidip yıkayın ayaklarınızı. Olmaz mı?Terlikle dışarıda dolaşmam zaten de. Evet tam da bu his. Kirlilik hissinden dolayi özellikle eve girerken parmak ucumda yürüyorum banyoya kadar
Ayak feministi kelimesindeki mana nedir konumuzla bağlantılı mıHerkesin giyimine kimse karışamazsa herkesin eleştirmesine de kimse karışamaz.
Sokakta sandaletin içine çorap giyen birine, beyaz atletle gezene, taytı kukusunun en derin noktalarına girmiş birine vs. gidip çıkar onu demem. Ama ay olmuş mu o sandalet hiç çorapla, hohaaa herife bak atletle geziyor, hey maşallah ablamın kukusuna derim. Derim yani napim, o da öyle uygun görmüş ne hoş kimseyi umursamıyor demem
Ahahah bağlantılı tabi ki.Ayak feministi kelimesindeki mana nedir konumuzla bağlantılı mı
GüldürdünüzAhahah bağlantılı tabi ki.
Ayaklar ellerle eşit olana dek savaşacağız. Kimse ayakları çorapların içine hapsedemeyecek
Ta kendisi. Bir de şu kıllı dizlerini yırtık daracık kotlarla açanlar var ki ooyyBizim aile hekimi giyiniyor öyle ya. Her gördüğümde gülüyorum. Koyu renk klasik çorapla kombinliyor bir de.
O atletlere bad boy atleti mi öyle bişi diyolla. Şu desenli desenli kol oyuğu arşa uzananları diyorsun de mi?
O kotların yanında mercedes anahtarı, ayfon ve nargile promosyon olarak geliyor benceTa kendisi. Bir de şu kıllı dizlerini yırtık daracık kotlarla açanlar var ki ooyy
Ayaklarım kirlendi diye düşünüyorsanız sandalet giymeyin zaten kiTerlikle dışarıda dolaşmam zaten de. Evet tam da bu his. Kirlilik hissinden dolayi özellikle eve girerken parmak ucumda yürüyorum banyoya kadar
Bu çorapların da babetin kenarından göründüğü oluyor pekala. Bu görüntü hakkinda da uyarıldım bunun hakkinda çözüm var mı kızlarMinik patik gibi coraplar var babet icine giyilen pekala giyip ,sandalet giyebilirsiniz
Bi de o var. Zaten yüksek ihtimal yaşadığım his psikolojikAyaklarım kirlendi diye düşünüyorsanız sandalet giymeyin zaten ki
Sizce o ipincecik ten çorap sizi tüm kirden tozdan koruyor mu gerçekten?
Bence muhteşem uyum sağlar çok yakışırMinik patik gibi coraplar var babet icine giyilen pekala giyip ,sandalet giyebilirsiniz
Inanin belki de tek titiz olduğum konu bu. Normalde pasaklının tekiyimdir ama niye bu his var anlamıyorumYa konu sahibi arkadaşım bu kadar titizlik de zarar vallahi. Ben yazın sandalet terlik giyerim. Eve gelir ayaklarımı yıkarım. Siz çok rahatsız oluyorsanız yerleri siliverirsiniz ya. Ayaklar da azıcık hava alsın naylona hapsetmeyin garipleri yazık
Konudan anladığım kadarıyla seda sayan çorap fetişistiSeda sayan ne demiş çorap mesafedir
Bende sandaletle falan giymem ama giyen çok var
Onu ben de yapıyorum yhaBence giyilmemeli bu tarz ayakkabılarla. Bunu diyen ben akşam hava soğuduysa spor çorapla crocs terlik giyip yazlıkta takılıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?