Komşum ile ten çorap tartışması

Terlikle dışarıda dolaşmam zaten de. Evet tam da bu his. Kirlilik hissinden dolayi özellikle eve girerken parmak ucumda yürüyorum banyoya kadar

Yapiskanli sargi bezi bantlarindan yapistir off kadin olmak zor is sandalet corabina bile laf eden memeye neler derler
kocam görmeden çıkarmam lazım sonrasında yoksa cinsel hayatımız biter Düşünsene eski erotik gazetelerden fırlamış gibi meme ucu bantlı bir kadın

Terlikle dışarıda dolaşmam zaten de. Evet tam da bu his. Kirlilik hissinden dolayi özellikle eve girerken parmak ucumda yürüyorum banyoya kadar
Sokaktan gelme terliği yapın kendinize eski bi tane. Sandalet giydiğiniz gün eve gelince hemen o terliği geçirip banyoya gidip yıkayın ayaklarınızı. Olmaz mı?

Ayak feministi kelimesindeki mana nedir konumuzla bağlantılı mı

Minik patik gibi coraplar var babet icine giyilen pekala giyip ,sandalet giyebilirsiniz

Ta kendisi. Bir de şu kıllı dizlerini yırtık daracık kotlarla açanlar var ki ooyy

Ya konu sahibi arkadaşım bu kadar titizlik de zarar vallahi. Ben yazın sandalet terlik giyerim. Eve gelir ayaklarımı yıkarım. Siz çok rahatsız oluyorsanız yerleri siliverirsiniz ya. Ayaklar da azıcık hava alsın naylona hapsetmeyin garipleri yazık

Ayaklarım kirlendi diye düşünüyorsanız sandalet giymeyin zaten ki
Sizce o ipincecik ten çorap sizi tüm kirden tozdan koruyor mu gerçekten?

Minik patik gibi coraplar var babet icine giyilen pekala giyip ,sandalet giyebilirsiniz
Bu çorapların da babetin kenarından göründüğü oluyor pekala. Bu görüntü hakkinda da uyarıldım bunun hakkinda çözüm var mı kızlar

Seda sayan ne demiş çorap mesafedir
Bende sandaletle falan giymem ama giyen çok var

Bence giyilmemeli bu tarz ayakkabılarla. Bunu diyen ben akşam hava soğuduysa spor çorapla crocs terlik giyip yazlıkta takılıyorum :)

Inanin belki de tek titiz olduğum konu bu. Normalde pasaklının tekiyimdir ama niye bu his var anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…