bana gel kırk yıl düşünsem sandaletle geldiydi ayağını da altına aldı koltuk kirlendi diye akıl edemem.
Ay giyme nolurEl aleme ne ya benim ayağımdan, çorabımdan ?
İstersem bu sandaleti beyaz spor çorabıyla giyerim.
Kime ne ?
Ten rengi yok gibi olanlar var. Onlardan giyince çorap olduğu hiç belli bile olmuyor.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Nasıl rahatsanız öyle giyinin kimsenin ten çorabı kimseyi ilgilendirmez efenim.Arkadaslar ben sandalet terlik giyemiyorum çünkü çorapsız bir şey ayağıma giyemiyorum huylanıyorum. Corap ile sandalet giyme fikrimi açtığım ortamlarda da yadırgayıcı çok tepki aldım alıyorum bunlardan biri de komşum. Baya küçümsedi. Üzüldüm. Ama ne tepki vereceğimi bilemedim. Hakli gibi de geliyorlar ama giyemiyorum napayim. Mesela ekteki gibi sandaletin içine ten corap giysem bile çok komikmiş. Of bıktım millete göre yasamaktan ama insan dalga geçilmek de istemiyor
(Bu bir stil konusu değildir)
Çünkü ayağım terliyor oralarda da toz oluyor parmak arasında ter toz çamur gibi hissediyorum bu yüzdenNeden giyemiyorsunuz bilmiyorum ama sandaleti corapla goyecegime ben sandalet giymezdim. Görüntüden ziyade yakar insanin ayagini.
Siz rahat ediyorsaniz giyin ama bence corapsiz giymeye alışmaya calisin.
Ay ben de ben de.Bende asla kadın çorabı giremiyorum
Bana iğrenç kokan yağlı terli bir şeymiş gibi geliyor.
Babeti babet çorabıyla giyersiniz ama sandalet içine kadın çorabı görsem bende bakarım bu kadın napmış diye
Çok komik ve garip durur
Mesele zaten parmaklarimin camurlaşmış hissi. Ise yarar mi bilmiyorum ama deneyeyimIyide ucsuz ten coraplar var
Onlar bu tarz ayakkabilar icin
Bazı erkekler de o sandaletlere çorap giyiyor ya bakınca gülesim geliyor. Benimki öyle giyinse tansiyonum oynar hayatta da çıkmam onla dışarı. Bir sandalet arası çorap bir de o kolsuz tipsiz atletimsiler erkeklere hiiiç yakıştıramamŞimdi bu kim ne karışırcı hatunlara bişey soracağım.
Bir hayal edin, eşinizle hafta sonu dışarı çıkacaksınız. Giyindiniz, süslendiniz, eşiniz de aynı şekilde. Adam giymiş kot pantolon, polo yaka bir tişört. Altta beyaz çorap üzerine sandalet. Kaçınız o adamın elinden tutup gezer o hafta sonu?
Evet herkesin hayatına kimse karışamaz da konu sahibinin beyi rahatsız durumdan. Konuyu komşu için açmış ama asıl mesele koca bence...
Valla dogru söylüyorsun konuyu açtıktan sonra geldi aklıma kıştayız ya henuz.hem esim hem annem deli gibi karşı bu duruma.Şimdi bu kim ne karışırcı hatunlara bişey soracağım.
Bir hayal edin, eşinizle hafta sonu dışarı çıkacaksınız. Giyindiniz, süslendiniz, eşiniz de aynı şekilde. Adam giymiş kot pantolon, polo yaka bir tişört. Altta beyaz çorap üzerine sandalet. Kaçınız o adamın elinden tutup gezer o hafta sonu?
Evet herkesin hayatına kimse karışamaz da konu sahibinin beyi rahatsız durumdan. Konuyu komşu için açmış ama asıl mesele koca bence...
Bizim aile hekimi giyiniyor öyle ya. Her gördüğümde gülüyorum. Koyu renk klasik çorapla kombinliyor bir de.Bazı erkekler de o sandaletlere çorap giyiyor ya bakınca gülesim geliyor. Benimki öyle giyinse tansiyonum oynar hayatta da çıkmam onla dışarı. Bir sandalet arası çorap bir de o kolsuz tipsiz atletimsiler erkeklere hiiiç yakıştıramam
Anneniz de komşunuz da önemli değil de eş önemli bence.Valla dogru söylüyorsun konuyu açtıktan sonra geldi aklıma kıştayız ya henuz.hem esim hem annem deli gibi karşı bu duruma.
Senin cozum basit ten rengi gogus pedi yapistir gitsinBen de göğüs ucu yüzünden giyemiyorum bralet. Hello biz burdayız diye bağırıyolla
Terleyince kayıyor onlar da yav.Senin cozum basit ten rengi gogus pedi yapistir gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?