Komşum ile ten çorap tartışması

bence bununla çorap giyilmez bi iki kere deneyin alışırsınız belki
ama yinede siz bilirsiniz

Bunun için çorap var on yıl önce gelin ayakkabısı ile giymistim onu açık iki ucu baş ve küçük parmağa geçiriliyor çorap yok gibi önden hala vardir gayette rahat ettim

Çorapların burnunu bağlayıp fazla yerini keserseniz ucu belli olmaz, ama istiyorsanız bağlamadan giyin kime ne... Elalem ne der korkusundan içimizde herşey ukde kalıyor.

seda sayan bayılıyormuş hep çoraplı giyiyormuş önü açık ayakkabılarını

bence görüntü açısından hoş değil,ama sonuçta kime ne yaf canın istediği gibi giy

Mesele zaten parmaklarimin camurlaşmış hissi. Ise yarar mi bilmiyorum ama deneyeyim
Yok yok ucu var ama iki kat kalin degil. Corap olduğu gozukmuyor ayağınızda.
Bana gore havlu u corap giyseniz bile olur. Kendime dert etmem. Komsunuz boslukta anlasilan

Ta kendisi. Bir de şu kıllı dizlerini yırtık daracık kotlarla açanlar var ki ooyy

Bi kere bi adam görmüştüm kıl diyince aklıma geldi. Gömleğinin üstünü açmış 2 3 düpme. Göğüs kıllarını yukarıya taramış ve sanırım makasla kesmişti. Yukarı bakan hepsi birbiriyle eşit yüzlerce göğüs kılı düşünün. Yukarı dik durması için jöleliyordur da o
O görüntü üzerinden 10 yıl geçti. Hala aklımda

Ne dalgası yahu kaç yaşında insanlarız. Umursamayın. Amerikalı bir arkadaşım babetin içine baklava desen çorap giyiyor. Nasıl rahatsa öyle davranıyor oh mis..

Seda Sayan da önü açık topuklu ayakkabının içine çorap giyiyor. Hem de birçok kere gördüm ayağında. Kıroya bak ya demiştim hatta. Olmuyor ya giymeyin bence de.

Pentinin 5 den bb cream etkisi veren çorabı var. Yok gibi duruyor. O şekilde kullanabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…