Boyle bir seyin varligindan yeni haberdar oldum. Pentide var mi? Burnu acik topuklular icin guzel cozummus.
Vuuuuu bizde giyiyoruz böyle naylon çoraplar ama bizim bacaklar niye böyle durmuyor bak iste dert ettim kendime
Pentide görmüştüm ilk ben. Uzun yıllardır kullanıyorum. Özellikle sadece burnu açık ayakkabılarda iyi oluyor.Boyle bir seyin varligindan yeni haberdar oldum. Pentide var mi? Burnu acik topuklular icin guzel cozum
Bunları giymek bir şey değil de bir yerde ayakkabı çıkarmak zorunda kalınırsa çok komik olurBoyle bir seyin varligindan yeni haberdar oldum. Pentide var mi? Burnu acik topuklular icin guzel cozummus.
Yok yok ucu var ama iki kat kalin degil. Corap olduğu gozukmuyor ayağınızda.Mesele zaten parmaklarimin camurlaşmış hissi. Ise yarar mi bilmiyorum ama deneyeyim
Evet ama genelde bi davette vs giyilir herhalde cok da oyle bir sorun olmaz. Benim hosuma gitti :)Bunları giymek bir şey değil de bir yerde ayakkabı çıkarmak zorunda kalınırsa çok komik olur
Ta kendisi. Bir de şu kıllı dizlerini yırtık daracık kotlarla açanlar var ki ooyy
Evet ben de beğendim, birkaç tane edinmek gerek. Bazı elbiseler çorapsız hoş durmuyor ama altına ayakkabı uydurmak zor oluyor. İşlevsel bir ürünmüş bu.Evet ama genelde bi davette vs giyilir herhalde cok da oyle bir sorun olmaz. Benim hosuma gitti :)
Benim yanımda giyersen arkandan @Yokuspokus la dedikodunu yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?