Komsum iyiniyetli mi

Hangi konu yaa merak ettim. Olay neydi ders niyetine biri anlatabilir mi??
canım mağdur kadının , kapı komşusunun çok güzel genç bir kız kardeşi var. Bu kız mağdurenin eşine kafayı takmış, ders çalışıcam ayağına sürekli temas halinde olmak istemiş. İşte şu soruyu çözemedim x abi çözse diye evlerine damlıyormş. Bu esnada da komşuluk ayağına mağdure ile de görüşüyor ve görüşmelerinde mağdureye "x abi de çok yakışıklı, tam benim tipim, bilmem kim film artistine benziyor, nasıl kaptın bu halinde bu adamı" vs diye güya şaka ayağına niyetini belli ediyor. Kadın eşine ayar veriyor bu kızdan hoşlanmadım fazla bulaşık diyor. Adam kadına paranoyak muamelesi yapıyor. Sonrasında kapı komşusu kız kardeşinin bir motor gezisine gideceğini söylüyor, akşamına Mağdurenin eşi de motor gezisine gidicem diyince işgilleniyor ve adama saydırıp yeminler verdirip gerçeği söyletiyor. Meğerse adamla kızın ilişkisi varmış.. En son gelişme de kadın ailesinin yanına döndü, boşanma avası açıyor, o küçük şeytan da hamileyim diyip adamın işyerini başmış.. Olay bu..

Erkeklere hiç bi halt olmuyor ne oluyorsa kadınlara oluyor çünkü bunu kadın kadına yapiyor malesef
Küçük şeytanda allahindan bulsun rezil şey

Hiç masum değil millet sıyırmış ya elin adamına ne cürret elektrik su muhabbeti yapiyo güya laf lafı açacak hanfendi kendini gösterecek eşiniz hiç bi şekilde dönmesin sizde bi ayar verin eşim e yazmışsın bnada gösterdi hiç hoşlanmaz bn de aynı şekilde diyin kadının canini yine kadın yakıyo malesef

Allah'ın izniyle Ağustosta tayinciyiz
Anneme diyorum kimseyle haşir nesir olmayacağım komşu falan da istemiyorum diye
Kimseye güvenim kalmadı bu nedir böyle kardeşim eşimizi kendimize zımbalamayıp mi gezelim

Hem eşinin telefonundan hem de kendi telefonundan engelle gitsin. Eşinizede ne gerekceyle engellediginizi söyleyin haberi olsun. Komsuyu yolda görürsende suratına bakma neden diye sorarsa da yaptığı terbiyesizliği yüzüne çarp. Bu ne kardeşim oldu olacak komşu diye tepemize çıksın. Biraz sert olun insanlara karşı,komşu eksik kalsın yani.

ben size katılıyorum
bence de eşiniz yerine adım atmamalısınız, eşinizi de bir şey yapmaya zorlamamalısınız
zaten durumdan hoşnut olmadığınızı, rahatsız olduğunuzu yeterince net bir şekilde göstermişsiniz
bence de bunu sonlandırması gereken kişi eşiniz ve eğer karakter sahibiyse zaten bunu yapar
yalnız, eğer eşiniz normal şekilde cevap verirse kadına o zaman nasıl davranacağınızı da şimdiden belirleyin bence

ben karşıyım böyle apartman wp gruplarına ya. hatta böyle sadece günaydın günaydın olacak ötesi olamıyor işte. devir kötü devir,olamıyor. şuna bakın, evli bi insana vay efendim sularım elektriğim kesik demek benim için bahanedir. insan az bi çekinir o da yok. yüzü kızarmayacak insan dolu etraf be,ben de iyice utangaç oldum. bu pişkinler varken bu utangaçlığıma kızıyorum. bi daha msj atarsa hanfendi ben de eşim de rahatsız oluyoruz bir daha rahatsız etmezseniz seviniriz diyin. yine eşiniz doğru olanı yapmış,belki baskası olsa sessiz sessiz konuşurdu da

Eşinizin telf nasıl bulmuş denilmiş sizde watsap grubunda ekli olanlardan görülüyo demişsiniz.eşinizde o gruba dahil ozmn yoksa siz eklisiniz diye numara gözükmez ki.eğer eşinizde yazıyosa grupta ordan samimeyetle yazmış olabilir.tabikide yanlış yaptığı

Normal değil.

Tabiki de aramalisin sen onun kocasina msj atsan onun hoşuna gidermi hiç sacini başını yolar kesin ama kendide msj atar

Eğer derdine çare arıyorsa WhatsApp grubundan yazıp daha çok kişiye ulaşabilirdi. Bahane olarak elektrik suyu öne sürmüş resmen! Sudan sebepler için eşinize mesaj atmış! Hiç iyi niyetli değil. Üstelik eşiniz yönetici de değilmiş. Hemen tavrınızı koyun bence.

O kadından kurtulmanın yolunu bul eşine kancayı takmış aklını çelmesin eşinin. ne kadınlar var yaaa hayret ediyorum okuyoruz burada

KAdın takıntılı çok elli eşine kızma doğru davranmış. Bence sen açıkca de kadına rahatsız oluyorum ben kıskanç insanım beni ara diye. Ve asla sokma eve

normal değil nokta net

Tabi ki de normal değil. Bi komşu konusu vardı haberiniz var mı bilmiyorum.
Komşunun kız kardeşi eşiyle aldatmıştı. Bence tetikte olun ve mesaj atın bana mesaj atın eşime değil deyin.
Bu apartman grupları da neyin nesi anlamıyorum.?bizim apartmanın da varmış iki senedir daha yeni öğrendik.hiç sevmem böyle şeyleri

Kadın esinin numarasini nerden bulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…