- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Malesef o düşünce var böyle sırnaşık kadinlardaBu adam karısını mutlu ediyor kesin beni de eder diye mi düşünüyor acaba tövbest...
canım mağdur kadının , kapı komşusunun çok güzel genç bir kız kardeşi var. Bu kız mağdurenin eşine kafayı takmış, ders çalışıcam ayağına sürekli temas halinde olmak istemiş. İşte şu soruyu çözemedim x abi çözse diye evlerine damlıyormş. Bu esnada da komşuluk ayağına mağdure ile de görüşüyor ve görüşmelerinde mağdureye "x abi de çok yakışıklı, tam benim tipim, bilmem kim film artistine benziyor, nasıl kaptın bu halinde bu adamı" vs diye güya şaka ayağına niyetini belli ediyor. Kadın eşine ayar veriyor bu kızdan hoşlanmadım fazla bulaşık diyor. Adam kadına paranoyak muamelesi yapıyor. Sonrasında kapı komşusu kız kardeşinin bir motor gezisine gideceğini söylüyor, akşamına Mağdurenin eşi de motor gezisine gidicem diyince işgilleniyor ve adama saydırıp yeminler verdirip gerçeği söyletiyor. Meğerse adamla kızın ilişkisi varmış.. En son gelişme de kadın ailesinin yanına döndü, boşanma avası açıyor, o küçük şeytan da hamileyim diyip adamın işyerini başmış.. Olay bu..Hangi konu yaa merak ettim. Olay neydi ders niyetine biri anlatabilir mi??
Erkeklere hiç bi halt olmuyor ne oluyorsa kadınlara oluyor çünkü bunu kadın kadına yapiyor malesefcanım mağdur kadının , kapı komşusunun çok güzel genç bir kız kardeşi var. Bu kız mağdurenin eşine kafayı takmış, ders çalışıcam ayağına sürekli temas halinde olmak istemiş. İşte şu soruyu çözemedim x abi çözse diye evlerine damlıyormş. Bu esnada da komşuluk ayağına mağdure ile de görüşüyor ve görüşmelerinde mağdureye "x abi de çok yakışıklı, tam benim tipim, bilmem kim film artistine benziyor, nasıl kaptın bu halinde bu adamı" vs diye güya şaka ayağına niyetini belli ediyor. Kadın eşine ayar veriyor bu kızdan hoşlanmadım fazla bulaşık diyor. Adam kadına paranoyak muamelesi yapıyor. Sonrasında kapı komşusu kız kardeşinin bir motor gezisine gideceğini söylüyor, akşamına Mağdurenin eşi de motor gezisine gidicem diyince işgilleniyor ve adama saydırıp yeminler verdirip gerçeği söyletiyor. Meğerse adamla kızın ilişkisi varmış.. En son gelişme de kadın ailesinin yanına döndü, boşanma avası açıyor, o küçük şeytan da hamileyim diyip adamın işyerini başmış.. Olay bu..
Hem eşinin telefonundan hem de kendi telefonundan engelle gitsin. Eşinizede ne gerekceyle engellediginizi söyleyin haberi olsun. Komsuyu yolda görürsende suratına bakma neden diye sorarsa da yaptığı terbiyesizliği yüzüne çarp. Bu ne kardeşim oldu olacak komşu diye tepemize çıksın. Biraz sert olun insanlara karşı,komşu eksik kalsın yani.merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
evet esim kadinin her mesajina cevap vermis. Ama kisa kisa cevaplar ve hic yardima da gitmemis. Evde degilim gibi cevaplar. Kadin beni aradi esimle yemege cagirdi. Ben de baska yere davetliyiz dedim sonra da esimi arayip esime patladim. Ne cesaret bu kadin senin numarani aliyo, benim evde oldugumu bile bile sana yaziyo diye. Benim ne sucum var dedi ben kadin cagirdi diye gittim mi dedi. Ben de ama terslememissin de dedim. Adamin biri bana yazsaydi ne dusunurdun dedim. Haklisin canim ozur dilerim bir daha cevap vermem dedi. Ama ben cok sinirliydim bagirlama devam ettim. Alsam evde konusalim dedi kapattik.
Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin. Evet bu kadinin mesajlarindan rahatsiz oluyorum ama ne esimin telefonundan engellemek ne de kadina esime mesaj yazma demek istemiyorum. İstiyorum ki esim bu durumu sonlandirsin. Esim neredeyse 40 yasinda onu yonlendirmek ya da birilerinden korumak zorunda kalmak istemiyorum. Hadi bunu ben engelledim diyelim adamin icinde varsa illa ki baska firsatlar cikacak karsisina. Yurtdisina cikiyo sehir disina cikiyo hep takipte olamam ki..
Normal değil.merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Bu eve yakin zamanda tasindik. Apartmanda bir whatsapp grubu kurduk. Dolayisiyla tum komsularda birbirinin numarasi var. Bir komsumla bir kac kez disari ciktik, esler olmadan kahve ictik. Esimi sadece ayakustu gordu bir muhabbetleri yok. Ama birkac kez esime whatsapptan mesaj yazdi. Gruptan degil direkt esime. Sonucta komsuyuz bu normal mi? Ya da bana sorabilecegi seyleri esime sormasinda art niyet aramali miyim?
Tabiki de aramalisin sen onun kocasina msj atsan onun hoşuna gidermi hiç sacini başını yolar kesin ama kendide msj atarmerhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Tabi ki de normal değil. Bi komşu konusu vardı haberiniz var mı bilmiyorum.merhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
Kadın esinin numarasini nerden bulmusmerhaba kizlar. Ben normalde de cok kiskancim bu nedenle belki bu konuyu abartiyorumdur. Sadece farkli bakis acilarina ihtiyacim var. Lutfen dunki konumdaki gibi saldirma seklinde yorum yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?