Komsum iyiniyetli mi

Ben de sormuştum ama cevabını alamadım. Eşiniz tesisatçı mı? Yani çok anlamsız kadının kocaniza yazması.
Hayir esiminin isinin ne suyla ne elektrikle bi alakasi yok. Site yoneticisi ya da apartman gorevlisi de degil. Kadin guya komsudan yardim ustemek icin yaziyor. Ama benimle bir muhabbeti var oturduk kahve ictik. Kocami sadece ayakustu gordu bir yere giderken kapida karsilastik. Yani komsudan yardim istemek niyetinde olan bana yazar diye dusunuyorum..

Anladım canım. Lütfen gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?

Whatsapp grubunda gruptakilerin numaralari goruluyo ya ordan bulmus.

Whatsap grubundan izinsiz numara almak başlı başına terbiyesizlik. Ben spordaki tamamı kadın olan arkadaşlarımın bile numarasını kendilerinden aldım numalaralar bende olduğu halde.

Öyle kolay kolay işkillenen biri değilim ama kadın kesinlikle artniyetli.

hayır bence çok gereksiz eşine mesaj atması ne münasebet
bana sorabilir gerek varsa ben eşime sorar kendisine bilgi veririm
olmaz yani asla benim kabulüm değil böyle şeyler.
bi kere komşu grubu olabilirde erkeklerin olması çok yanlış değil mi
ben olsam o grupta asla olmazdım yani.

konu sahibi ne yaptınız? yattık, kalktık.
eşiniz toplantıdan çıkmıştır, konuşma fırsatınız oldu mu?

sadece karşınızdaki kadından şüphelenmeyin, eşiniz kadının mesajlarına net bir tavır koymuş mu? koymamışsa neden?

bakın size küçük bir örnek vereyim. bir gün bir erkek velim watsupdan kandil mesajı attı, ertesi gün cuma mesajı attı, sonraki gün mevlananın bir sözünü mesaj attı. kapalı biri değilim. velim de dindar biri değil. " x bey, ben sizin arkadaşınız değilim, mesaj atıp durmayın" diye yazdım. özür diledi, toplu mesaj attığını söyledi falan ki hiç sanmıyorum. ama bir daha mesaj falan gelmedi. eşiniz bir tavır koymadığı sürece o mesajlar gelmeye devam edecek.

Konu sahibi kadının mesajları devam ediyor mu? Çok ilginç bir konu. Merak ediyorum açıkçası. Ne densiz kadınlar var değil mi? Açık açık yürümüş eşinize.

X bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Kadın hiç iyi niyetli değil, başka bir erkeğe sebep ne olursa olsun eşim evde yok diye mesaj yazmak yanlış anlaşılmaya çok açıktır kadın da bunu bilmeyecek kadar aptal olamaz

evet esim kadinin her mesajina cevap vermis. Ama kisa kisa cevaplar ve hic yardima da gitmemis. Evde degilim gibi cevaplar. Kadin beni aradi esimle yemege cagirdi. Ben de baska yere davetliyiz dedim sonra da esimi arayip esime patladim. Ne cesaret bu kadin senin numarani aliyo, benim evde oldugumu bile bile sana yaziyo diye. Benim ne sucum var dedi ben kadin cagirdi diye gittim mi dedi. Ben de ama terslememissin de dedim. Adamin biri bana yazsaydi ne dusunurdun dedim. Haklisin canim ozur dilerim bir daha cevap vermem dedi. Ama ben cok sinirliydim bagirlama devam ettim. Alsam evde konusalim dedi kapattik.

Bu işin sonu kötü, eşinizin tlf alıp gruba "x hanım ben yönetici değilim grup sorunlar için açıldı lütfen özelden değil gruptan paylaşım yapınız" diye yazın.

Bu işin sonu kötü, eşinizin tlf alıp gruba "x hanım ben yönetici değilim grup sorunlar için açıldı lütfen özelden değil gruptan paylaşım yapınız" diye yazın.
Su anda cok sacma olur mesajin ustunden zaman gecti. Ayrica esime rahatsizligimi bildirdim o da haklisin dedi. Umarim kadin bir daha yazmaz ama yazarsa da o cevabi esimin vermesini tercih ederim.

Su anda cok sacma olur mesajin ustunden zaman gecti. Ayrica esime rahatsizligimi bildirdim o da haklisin dedi. Umarim kadin bir daha yazmaz ama yazarsa da o cevabi esimin vermesini tercih ederim.
Mesajin ustunden zaman gecmesi onemli degil ki kadinin takinti hala devam ediyor ne demek yemege cagirmak o kim ki? Sacma sapan hareketler ya. Esiniz yazmiyorsa siz telefonunu alip engelleyeceksiniz bu kadar basit daha fazla esinize yuklenipte adami bunaltmayin yoksa Allah muhafaza ilgisini cekebilir o kadin ki amacida bu onun. Dikkat edin lutfen. Esimin o cevabi vermesini isterim diyipte esinizi denemeye yahut atese atmaya kalkmayin cok pisman olursunuz.

Ayrica esiniz kadini kaydetmis mi telefonuna ?

Komşularınızı daha yeni tanıyorsanız niye whatsapp grubuna katılma gereği duydunuz ki? 6 yıldır aynı apartmanda yaşarım birinin bende telefon numarası var o da lazım olmadı şimdiye kadar,aramadım hiç. Apartmanda karşılaşırsak ayak üstü bir iki dk muhabbet ederim komşularla. Ben mi anormalim bilmiyorum hep aynı şeyi söylüyorum. Mesafe candır. Kimseye hayatınıza müdahale hakkı tanımaz. " niye böyle oldu,böyle dedi,niyeti ne" başlıkları açmazsınız. Yakın bir iki arkadaşınız varsa boşverin gitsin yahuu

optimum septik halimi takınıp, eşimin telefonunu en ince ayrıntısına kadar karıştırır bütün sosyal ağlarını delik deşer eder, kredi kartı ekstrelerine kadar didiklerdim. ilişkilendirebileceğim bir durum bulamazsam ne ala. diyelim ki eşiniz bu konuda temiz çıktı. o zaman eşinize yöneltilen ve dolayısıyla sizin canınızı sıkan bu taciz oklarını tersine çevirir, empati yoksunu bu kadını mümkün olduğunca aynı şekilde irrite ederdim.

hayatınızda olmasını istemediğiniz varlığı sizin için sorun teşkil eden birini kırmaktan bu kadar korkmayın, merak etmeyin kırılmazlar zaten. bazı insanlar çok yüzsüz.

Ne kadar yüzsüz kadınlar var. Eşinizin bu konularla ne alakası var yahu? Bence bi ayar vermek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…