- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Hayir esiminin isinin ne suyla ne elektrikle bi alakasi yok. Site yoneticisi ya da apartman gorevlisi de degil. Kadin guya komsudan yardim ustemek icin yaziyor. Ama benimle bir muhabbeti var oturduk kahve ictik. Kocami sadece ayakustu gordu bir yere giderken kapida karsilastik. Yani komsudan yardim istemek niyetinde olan bana yazar diye dusunuyorum..Ben de sormuştum ama cevabını alamadım. Eşiniz tesisatçı mı? Yani çok anlamsız kadının kocaniza yazması.
Anladım canım. Lütfen gelişmelerden bizi haberdar et olur mu?Hayir esiminin isinin ne suyla ne elektrikle bi alakasi yok. Site yoneticisi ya da apartman gorevlisi de degil. Kadin guya komsudan yardim ustemek icin yaziyor. Ama benimle bir muhabbeti var oturduk kahve ictik. Kocami sadece ayakustu gordu bir yere giderken kapida karsilastik. Yani komsudan yardim istemek niyetinde olan bana yazar diye dusunuyorum..
Whatsapp grubunda gruptakilerin numaralari goruluyo ya ordan bulmus.
Kadın hiç iyi niyetli değil, başka bir erkeğe sebep ne olursa olsun eşim evde yok diye mesaj yazmak yanlış anlaşılmaya çok açıktır kadın da bunu bilmeyecek kadar aptal olamazX bey benim evde sular gitti depoda su yok mudur bende mi ariza var. X bey elektrik gitti esim yok sigorta mi atmistir. Vs vs.. Bunlari bana da sorabilir. Ustelik ben izindeyim evdeyim esim calisiyo. Adam topantidayken falan mesaj atiyo.
Bu işin sonu kötü, eşinizin tlf alıp gruba "x hanım ben yönetici değilim grup sorunlar için açıldı lütfen özelden değil gruptan paylaşım yapınız" diye yazın.evet esim kadinin her mesajina cevap vermis. Ama kisa kisa cevaplar ve hic yardima da gitmemis. Evde degilim gibi cevaplar. Kadin beni aradi esimle yemege cagirdi. Ben de baska yere davetliyiz dedim sonra da esimi arayip esime patladim. Ne cesaret bu kadin senin numarani aliyo, benim evde oldugumu bile bile sana yaziyo diye. Benim ne sucum var dedi ben kadin cagirdi diye gittim mi dedi. Ben de ama terslememissin de dedim. Adamin biri bana yazsaydi ne dusunurdun dedim. Haklisin canim ozur dilerim bir daha cevap vermem dedi. Ama ben cok sinirliydim bagirlama devam ettim. Alsam evde konusalim dedi kapattik.
Su anda cok sacma olur mesajin ustunden zaman gecti. Ayrica esime rahatsizligimi bildirdim o da haklisin dedi. Umarim kadin bir daha yazmaz ama yazarsa da o cevabi esimin vermesini tercih ederim.Bu işin sonu kötü, eşinizin tlf alıp gruba "x hanım ben yönetici değilim grup sorunlar için açıldı lütfen özelden değil gruptan paylaşım yapınız" diye yazın.
Siz bilirsiniz.Su anda cok sacma olur mesajin ustunden zaman gecti. Ayrica esime rahatsizligimi bildirdim o da haklisin dedi. Umarim kadin bir daha yazmaz ama yazarsa da o cevabi esimin vermesini tercih ederim.
Mesajin ustunden zaman gecmesi onemli degil ki kadinin takinti hala devam ediyor ne demek yemege cagirmak o kim ki? Sacma sapan hareketler ya. Esiniz yazmiyorsa siz telefonunu alip engelleyeceksiniz bu kadar basit daha fazla esinize yuklenipte adami bunaltmayin yoksa Allah muhafaza ilgisini cekebilir o kadin ki amacida bu onun. Dikkat edin lutfen. Esimin o cevabi vermesini isterim diyipte esinizi denemeye yahut atese atmaya kalkmayin cok pisman olursunuz.Su anda cok sacma olur mesajin ustunden zaman gecti. Ayrica esime rahatsizligimi bildirdim o da haklisin dedi. Umarim kadin bir daha yazmaz ama yazarsa da o cevabi esimin vermesini tercih ederim.
Hayir kadin ilk mesajinda kendini tanitiyo diger mesajlar da alt alta cikiyo ama kayitli degil.Ayrica esiniz kadini kaydetmis mi telefonuna ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?