• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum kabusum oldu!

eLmayRa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
36.900
6.946
248
Arkadaşlar bir ay önce taşındım yeni evime. Taşınmamızın 2. Günü akşam sekiz gibi kapı çaldı. Bir kadın. Karşı komşuymuş “hoş geldiniz” falan dedi. “Hoşbulduk” dedim. Baktım eli kolu dolu. Yemekler falan var. Bana getirdiğini düşündüyseniz yanıldınız. “Buzdolabım bozuldu da, şunları dolabına koyabilir misin?” dedi. “aaa şunu da (mantı) buzluğuna koyarsan sevinirim dedi. “Yarın öğlen alırım, iyi akşamlar” dedi gitti. Ben elimde yemeklerle dondum kaldım.

Çok sinirlendim tabi. Beni tanımıyor bir, benim bütün eşyalarım ortada; sen buzdolabının gelip yerleştiğini nerden gördün iki. Hırlı mıyım, hırsız mıyım, büyücü müyüm nerden biliyosun bu da üç.
Tabi bu yazdıklarımı, eşime sıralıyorum ben. Eşim de “boşver takılma, mecbur kalmasaydı getirmezdi” dedi. Konuyu kapadık.

Bu böyle 2 hafta falan sürdü. Bayram da dahil olmak üzere. Akşam verdi, sabah aldı.

En son bu hafta abarttı olayı; peynir, zeytin, sucuk falan verdi. Yalnız sormak falan yok direk veriyo kapıdan. “sabah kaçta kalkıyosun” dedi. “yedi buçuk” dedim. “iyi bana bunları verebilir misin” dedi. “yani belli olmuyo ki, bazen gec kalıyorum, uyanamıyorum, ben kapıyı calıp sizi mi bekliycem” dedim. “aaa o zaman ben alırım” dedi. Her sabah düzenli olarak kapımı tıklatıyo ben de don gömlek onu veriyorum….

Seni ne rahatsız ediyo diye sorarsanız şöyle sıralayabilirim;
- Sürekli bir acıklama halinde; annemin evine(başka bir daire) haciz gelmiş benim eve yollamışlar ben de korkudan başka bir yere gönderdim dolabı. Yoksa 5-6 milyarlık benim dolabım. Bana gelip evime haciz geldi beni idare edebilir misin dese bi derece. 1 aydır tanıdığı insanın kapısı gece 10 da sabah dokuzda calınmaz ki.
- Üzerimde hırka varsa; ev soğudu dimi, suratım asıksa; canın mı sıkkın bi cocuk yap da ben bakayım(?)
- Eve asla davet etmedim, sürekli gözü evin icinde. Aaa fotograflarınız cok hoşmuş. Aaaa halını böyle mi koydun.
- Pazar sabah onda kapıyı calar ki ben uyurum 11 e kadar falan; evde yok muydunuz diye sorar.
- Ben normalde cok sıcak kanlı bir insanım ama sordugu sorulara falan cok fazla cevap vermiyorum. Rahatsız olduğumu acık acık belli ediyorum. Buna rağmen bu cesareti nereden buluyor?

İşte durum bundan ibaret. Bazen sabahları kapıyı açmayayım diyorum. Israrla çalıyor. Küçük kızı var vicdanım sızlıyor ama ben bu işin önünü almazsam olayı abartacak diye korkuyorum.

Bundan önceki evimden sırf komşular yüzünden ayrıldım, kendilerini aristokrat ve o apartmanın şato olduğunu zanneden tiplerdi. Balkona çanak asmayın, cicek koymayın gibi gibi. Şimdi bu apartmanı görür görmez vuruldum ve taşınmak istemiyorum. Bu apartmanda kimseyle muhatap olmam ötekinde cok samimi olmuştum herkesle diyordum şimdi başıma gelene bakın ?

Ne yapayım bana bi yol gösterin lütfen_?

ah canım ya kötü olmuş bence hemen ilişkini kes vicdan yapıp durma lütfen açma ya kapıyı alamam dolabım dolu dersin bu ne yaaa deli oldum okurken bende de var böyle bitane ama ayağını kestim çok şükür.....insanlara asla iyilik yaramıyor sakın içli dışlı olma ve evine almamaya çalış çok nadir görüş.....kolay gelsin canım sana.....

şöyle uzun süredir tanıdığım karşı komşum ve giriş katta iki komşum var onların biri öğretmen diğeri banka emeklisi,karşı komşumda özünde iyi bir insan sekiz yıldır ufak tefek şeylerimize hiç ses çıkarmamıştır gürültü vb..gibi.giriştekilerde ölçülü insanlar onları uzun süre idare ederim...8 yıllık komşularım zaten..oturmasını kalkmasını bilen insanlar..ama yeni taşınmışsınız yani birbirinizle hiçbir samimiyetiniz yok...garp olan o kısmı...sizden başka tanıdığı kimse yokmu durumuna üzüldüm haciz olayı falan düşmez kalkmaz bir allah..bu gün ona yarın bize allah hepimize iyi günler göstersin..
madem baştan kötü durumdayız buzdolabımız yok idare edebilirmisiniz deseydi emrivaki gibi...
okısmı hoş değil..
gerçekten tuaf bir komşum vardı gelir kendisi için kızı için ped ister 2 tane verirsin az der..bu bana tepsi getiriyordu fırında pişirmek için iki defa..tepsiylen geldi fırın bozuk dedim kullanamıyorum bende dedim...kendi evine gitsen elektiriye falan harcanmasın diye çok dikkat eder 40 dakika en az fırın çalışacak...
tavırlarım kişiye göre yani...biraz önceki bahsettiğim komşular olsun pişirirdim fırınımda..onlar suistimal etmezler çünki...

birde ben insanlara kırıcı olmaymaya çalışırım hep zaten elimde değil ama alt komşumda benim burnumdan getirmişti..beni çok üzdü ağladım bile kaç defa...
sonra başa çıkmasını öğrendim...bende aynı şekilde karşılık veriyorum..şimdi benden çekiniyor bayağı:27:

Umutefem canım benim evinde güle güle otur tatlım ama kötü olmuş yaa
nasıl bir kişilik bu kadın böyle?
aparmanda senden başka kimse varmı peki?
Akşam geldiğinde desenki eşim rahatsız oldu ve artık istemiyor de cnm bence en iyi çözüm bu.Kusura bakmayın de eşim sinirli biridir desen?

arkadaşım bu bölümde komşudan dert yanan çok insan var.bende zaman zaman bazı sıkıntılar yaşadım buna benzer.ama siz mesafe koymadıkça onlar hayatınızın orta yerine s...çmaya devam ediyorlar.çok afedersin canım .bu yüzden sana tavsiyem tavrını koymandır.çünkü ya iyikomşu iyi gelin iyi vs... olacaksın dünyayı sırtında taşıyacaksın ya da kötü olacaksın deli olacaksın vs... dünya seni taşıyacak.çok acımasızca ama böyle maalesef..

Ne geliyorsa başımıza şu kibarlığımızdan fazla düşünceli olmamızdan geliyor :19:

komşunuz daha ilk gün size yemekleri verdiğinde, siz konuşmaya izin vermeden hemde, yapacağınız şey gidip yemekleri tekrar kapısının önüne koymak ve ''bunları buzdolabıma koyamam, kendi eşyalarıma bile zor yer var çünkü buzdolabında'' deyip kabul etmemekti. belli ki nerde duracağını bilmeyen, özel hayata saygı nedir bilmeyen bir komşunuz var. madem öyle ve işler bu noktaya gelmiş siz yine yemekleri verdiğinde bunları söyleyin, ısrar ederse de hayır deyin ve soğuk durup konuşmasına izin vermeden kapıyı kapatın. öyle ya madem o sizin konuşmanıza izin vermden kendi aklınca yemekleri size veriyor, siz de onun davrandığı gibi davranın ona. ne az ne fazla. ne kadar saygı gösterdiyse siz de onu gösterin...

ne gerek var, bu kadar düşünceli olmaya insanlara acımaya. yok küçük kızı var falan. siz çok iyi niyetlisiniz ona şüphem yok, yalnız maalesef bu zamanda insanların bir çoğu adaptan yoksun bu yüzden sınırları ve nerde durmaları gerektiğini biz bildirmeliyiz...

ha son olarak böyle insanlarla içli dışlı olmayı bırak muhattap bile olmayın...tehlikeli olur böyle tipler, dikkat edin...

ah canım ya kötü olmuş bence hemen ilişkini kes vicdan yapıp durma lütfen açma ya kapıyı alamam dolabım dolu dersin bu ne yaaa deli oldum okurken bende de var böyle bitane ama ayağını kestim çok şükür.....insanlara asla iyilik yaramıyor sakın içli dışlı olma ve evine almamaya çalış çok nadir görüş.....kolay gelsin canım sana.....

Normalde "hayır" demeyi bilen biriyim ama kadın öyle bi konuşuyo ki ben daha "aaa" diyemeden elime tutuşturuyor. Millet alan komşudan şikayetçi ben de verenden :1:

şöyle uzun süredir tanıdığım karşı komşum ve giriş katta iki komşum var onların biri öğretmen diğeri banka emeklisi,karşı komşumda özünde iyi bir insan sekiz yıldır ufak tefek şeylerimize hiç ses çıkarmamıştır gürültü vb..gibi.giriştekilerde ölçülü insanlar onları uzun süre idare ederim...8 yıllık komşularım zaten..oturmasını kalkmasını bilen insanlar..ama yeni taşınmışsınız yani birbirinizle hiçbir samimiyetiniz yok...garp olan o kısmı...sizden başka tanıdığı kimse yokmu durumuna üzüldüm haciz olayı falan düşmez kalkmaz bir allah..bu gün ona yarın bize allah hepimize iyi günler göstersin..
madem baştan kötü durumdayız buzdolabımız yok idare edebilirmisiniz deseydi emrivaki gibi...
okısmı hoş değil..
gerçekten tuaf bir komşum vardı gelir kendisi için kızı için ped ister 2 tane verirsin az der..bu bana tepsi getiriyordu fırında pişirmek için iki defa..tepsiylen geldi fırın bozuk dedim kullanamıyorum bende dedim...kendi evine gitsen elektiriye falan harcanmasın diye çok dikkat eder 40 dakika en az fırın çalışacak...
tavırlarım kişiye göre yani...biraz önceki bahsettiğim komşular olsun pişirirdim fırınımda..onlar suistimal etmezler çünki...

Çok haklısın mesela şimdi yapmaya başlasa (taşınalı bir ay oldu); beni az cok tanıyo derim ama bismillah eve gireli iki gün olmuş. Yerleştiğimi nerden biliyosun be kadın!

Bir de beni rahtsız eden çok konuşması. Sürekli bir acıklama halinde. Efendi gibi iki dakika sana bisey anlatıcam; durm böyle böyle dese neyse. Hergün bi bahanesi var :84: Ve ben yalan söyleyen insanlardan nefret ediyorum.

umutefe konularını genelde bilirim, akıllı ve sorunların üstesinden gelebilen bir yapın olduğunu düşünüyorum.

bu komşu kadın pat diye dadanmış, önce ne olduğunu anlayamamışsın
ama devamı gelince...
bence abartı sınırını çoktan aşmış bu kadın,
büyük şehirlerde komşuluk pek olmaz, ben hiç bi komşumu tanımam.
açıkcası bu tarz şeylerden dolayı da hiç pişman değilim.
kapımı açmaya korkarım çünkü.
senin özel hayatına müdaheleye girmiş bi durum var ve bence açık olmalısın.
öyle imadan belirtiden anlamıyor bu kadın, açık.
yüzsüzlük resmen.
dolabı bozulmuş olabilir, dolabı olmaya da bilir.
sen sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı değilsin.
annesinin evi de değil, ki olsa bile bu kadar zırp pırt gelinmez.
bence açıkca konuşmalısın, senin kırmadan lafı gediğine oturtacağını düşünüyorum.
"ben ve eşim bu buzdolabı meselesinden rahatsız olmaya başladık kusura bakmayın ama bir daha kabul edemeyeceğim,"
neticede komşunun dolabıyla halledilebilecek bi sorun değil bence...

birde ben insanlara kırıcı olmaymaya çalışırım hep zaten elimde değil ama alt komşumda benim burnumdan getirmişti..beni çok üzdü ağladım bile kaç defa...
sonra başa çıkmasını öğrendim...bende aynı şekilde karşılık veriyorum..şimdi benden çekiniyor bayağı:27:

Ben de insanları kırmaktan hoşlanmam ama lafı gediğine koymayı da bilirm yeri gelince. Off ama bu kadında bişi var yahu elime tutşturup tutuşturup gidiyo :1:

Umutefem canım benim evinde güle güle otur tatlım ama kötü olmuş yaa
nasıl bir kişilik bu kadın böyle?
aparmanda senden başka kimse varmı peki?
Akşam geldiğinde desenki eşim rahatsız oldu ve artık istemiyor de cnm bence en iyi çözüm bu.Kusura bakmayın de eşim sinirli biridir desen?

Canımm benim onun yüzünden ağız tadıyla oturamıyorum evimde, zort bırt kapı calıo yaaa. Eşime de verdiği için bi kaç kez ondan tırscağını zannetmiyorum. Başka bir çözüm bulmam lazım. Apartmanda 14 daire var hepsi dolu. Kadın beni seçti. Hani vardı ya; seni seçtim pikaçuuu diye, dalıcam bi gün o olucak :1:

arkadaşım bu bölümde komşudan dert yanan çok insan var.bende zaman zaman bazı sıkıntılar yaşadım buna benzer.ama siz mesafe koymadıkça onlar hayatınızın orta yerine s...çmaya devam ediyorlar.çok afedersin canım .bu yüzden sana tavsiyem tavrını koymandır.çünkü ya iyikomşu iyi gelin iyi vs... olacaksın dünyayı sırtında taşıyacaksın ya da kötü olacaksın deli olacaksın vs... dünya seni taşıyacak.çok acımasızca ama böyle maalesef..

Haklısın, o sabah yedide kapımı calıo ben bi telaş; ayy sabahlığım nerde, ay sütyenimi takayım :1: hahahha biraz acık acık anlattım ama vallahi durum bu.

Ne geliyorsa başımıza şu kibarlığımızdan fazla düşünceli olmamızdan geliyor :19:

komşunuz daha ilk gün size yemekleri verdiğinde, siz konuşmaya izin vermeden hemde, yapacağınız şey gidip yemekleri tekrar kapısının önüne koymak ve ''bunları buzdolabıma koyamam, kendi eşyalarıma bile zor yer var çünkü buzdolabında'' deyip kabul etmemekti. belli ki nerde duracağını bilmeyen, özel hayata saygı nedir bilmeyen bir komşunuz var. madem öyle ve işler bu noktaya gelmiş siz yine yemekleri verdiğinde bunları söyleyin, ısrar ederse de hayır deyin ve soğuk durup konuşmasına izin vermeden kapıyı kapatın. öyle ya madem o sizin konuşmanıza izin vermden kendi aklınca yemekleri size veriyor, siz de onun davrandığı gibi davranın ona. ne az ne fazla. ne kadar saygı gösterdiyse siz de onu gösterin...

ne gerek var, bu kadar düşünceli olmaya insanlara acımaya. yok küçük kızı var falan. siz çok iyi niyetlisiniz ona şüphem yok, yalnız maalesef bu zamanda insanların bir çoğu adaptan yoksun bu yüzden sınırları ve nerde durmaları gerektiğini biz bildirmeliyiz...

ha son olarak böyle insanlarla içli dışlı olmayı bırak muhattap bile olmayın...tehlikeli olur böyle tipler, dikkat edin...

İnan ben de ondan korkuyorum. Nasıl bu kadar cesur, hic tanımadığı bir eve insan yemeğini verir mi? Vicdan yaptığım durum ise şu; ya mecbursa. Kücücük kızı var.
OOffff valla delircem sinirden. Eşimle de cok fazla muhabbet etmeye yeltendiği icin onu ilgi cekici duruma getirmek de istemiyorum. Konuşmaya calısır falan diye.

Adımı bile bilmiyo ya

Canımm benim onun yüzünden ağız tadıyla oturamıyorum evimde, zort bırt kapı calıo yaaa. Eşime de verdiği için bi kaç kez ondan tırscağını zannetmiyorum. Başka bir çözüm bulmam lazım. Apartmanda 14 daire var hepsi dolu. Kadın beni seçti. Hani vardı ya; seni seçtim pikaçuuu diye, dalıcam bi gün o olucak :1:
tatlımm bu böyle gitmez açık açık konuş ozaman yapacak bişi yok sanırım:50:
ama benimde başıma gelse bende karşımdakini kıramam söyleyemem sanırım:(
delikten bakarım kapıyı açmam en iyi çözüm bu olabilir :)
allahtan işiniz varken denk getirmiyo:1:

Son düzenleme:
umutefe konularını genelde bilirim, akıllı ve sorunların üstesinden gelebilen bir yapın olduğunu düşünüyorum.

bu komşu kadın pat diye dadanmış, önce ne olduğunu anlayamamışsın
ama devamı gelince...
bence abartı sınırını çoktan aşmış bu kadın,
büyük şehirlerde komşuluk pek olmaz, ben hiç bi komşumu tanımam.
açıkcası bu tarz şeylerden dolayı da hiç pişman değilim.
kapımı açmaya korkarım çünkü.
senin özel hayatına müdaheleye girmiş bi durum var ve bence açık olmalısın.
öyle imadan belirtiden anlamıyor bu kadın, açık.
yüzsüzlük resmen.
dolabı bozulmuş olabilir, dolabı olmaya da bilir.
sen sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı değilsin.
annesinin evi de değil, ki olsa bile bu kadar zırp pırt gelinmez.
bence açıkca konuşmalısın, senin kırmadan lafı gediğine oturtacağını düşünüyorum.
"ben ve eşim bu buzdolabı meselesinden rahatsız olmaya başladık kusura bakmayın ama bir daha kabul edemeyeceğim,"
neticede komşunun dolabıyla halledilebilecek bi sorun değil bence...

Canım ya teşekkür ederim düşüncelerin icin.

Aynen tarif ettiğin durumu yaşıyorum; kapıyı acıyorum, kadın elime bişiy tutuşturuyo, eşim teslim modunda ellerini kaldırıyor, "bana sarma sakın" diye. :1:
Kesinlikle kurduğun cümle cok doğru ama acaba akşam elime tutuşturduğunda mı söylesem?

Ben kaybedeceğim insanları kırmaktan korkarım. Ama o kim ki? Cok sinirleniyorum ama cocugun yüzünü her gördüğümde de; "cok kötü bi insanım ben yaaa" diyorum.

tatlımm bu böyle gitmez açık açık konuş ozaman yapacak bişi yok sanırım:50:
ama benimde başıma gelse bende karşımdakini kıramam söyleyemem sanırım:(
delikten bakarım kapıyı açmam en iyi çözüm bu olabilir :)
allahtan işiniz varken denk getirmiyo:1:

Onu da denedim. Bizim kapılardaki dürbünleri utanmasalar normal dürbün gibi kocaman yapacaklarmış :1: Oraya gözümü dayadığımda dürbün karanlık oluyor kadın anlıyor baktığımı daha hızlı tıklatıyor kapıya :1::1:

Hahahha işim olsa gözüm kapı görmez, kulağım zili duymaz konuşturma beni :1::1::1:

Canım ya teşekkür ederim düşüncelerin icin.

Aynen tarif ettiğin durumu yaşıyorum; kapıyı acıyorum, kadın elime bişiy tutuşturuyo, eşim teslim modunda ellerini kaldırıyor, "bana sarma sakın" diye. :1:
Kesinlikle kurduğun cümle cok doğru ama acaba akşam elime tutuşturduğunda mı söylesem?

Ben kaybedeceğim insanları kırmaktan korkarım. Ama o kim ki? Cok sinirleniyorum ama cocugun yüzünü her gördüğümde de; "cok kötü bi insanım ben yaaa" diyorum.

canım bazı kapılarda bi özellik var, zili kapatabiliyorsun. zile basamıyorlar.
kapıyı yumruklasın dursun.
sen de ellerin kirli bi şekilde kapıyı açarsın.
elin kirli olduğu için eline tutuşturamaz,
o sırada da söylersin.
dediğim gibi sen sosyal yardımlaşma kurumu değilsin,
ulusa gelip itfaiye pazarından 100 tl ye ikinci el bi buzdolabı alabilir.
güzel bi apartmanda oturabiliyor sonuçta.:34:
acıdığın için seni acınacak hale getirmeye hakkı yok kimsenin.

dolabında yer olmadığını fln söylesen ????
bence çocuk için vicdan yapmanada gerek yok....küçük bi dolap alıp işini görebilir..
bnmde vardı böyle bi model uyurken fln kapıya geliyordu 3 defa tersledim ben bu saatte uyurum diye görüncede konuşmadan geçtim artık o kadarıda anladı ve gelmiyor çok şükür....

ay ne kadar yüzsüz insanlar var. pes... ya ben de hiç komşum yok 1.5 sene oldu bura geleli kapımı çalanı bırak selam versem yarım ağız cevaplıyolar diye üzülüyodum. yok ya böyle olmasındansa böyle yalnız kalmak ii. gerçi bizim bu sitelerde de herkes pek bi havalı. insan arada bi güleryüz istiyor. ama seninki pek yüzsüzmüş. ben korkarım öylelerinden. ayak üstü bin yalan gözü evin içinde. evine sakın ama sakın alma. kocanı bahane et. benim kocam kızıyo de. kocana da de görünce surat assın. yapışır bişi değil eve girer çıkar evindeki şeyi dışarı yayar böyleleri. allah uzak etsin arsızlardan.

öncelikle yeni evin hayırlı olsun

kadında ki rahatlığa çok şaşırdım sizin evi resmen soğuk hava deposu gibi kullanmaya çalışıyor.

ama yapılacaklar belli bu tip insanlar halden anlamazlar.ima yoluyla rahatsızlığını dile getirsen yine anlamazlar.

bu durumdan son derece rahatsız olduğunu direk söylemelisin.

yoksa yakında haciz gelecek diye televizyonu da yollarlar bir yerlere

kapıcılar kralında ki seyit gibi ailecek size gelebilirler.

Akşam geliş saati belliyse ona göre alışveriş yapıp kapı önüne torbaları dizin, dolabınız 4 kapılı falan değilse (ki öyleyse bile daha eve girememiş, görmemiştir) "aylık mutfak alışverişi yaptık bizde, valla nasıl dolaba sığdıracağım bilmiyorum, kusura bakmayın ben bir yerleştireyim yer kalırsa kapınızı tıklatır alırım" dersiniz.Sonra gelirse, "yer kalmadı" dersiniz.

Yardımlaşma falan güzeldir, iyidir, hoştur ama daha selam sabah vermeden, tanımadan etmeden ve de işin cılkını çıkaranlara ayar olurum.Evlenmeden önce karşı dairede aşiret gibi yaşayan bir komşu vardı.Her gün elinde iki koca tepsi patlıcan kebabı,soğan kebabı, bilmemne kebabı ile gelir fırını altlı üstlü çalıştırır, 2 saat sonra tepsileri alır giderdi.Ev kebapçı olurdu resmen.Birde adettendir ya verilir yarım tabak, kadın 2 sene boyunda bir kaşık bile vermedi, kokmuştur, canları çekmiştir demedi.Sen haftanın 3 günü 10 kilo etten kebapları yapmaya bütçe ayırıyorsan, bir zahmet 100 liraya kendine bir fırın alacaksın.Sonunda bizim fakir fırın bu zulme dayanamadı, bozuldu.Kadın azimliydi ama geldi gitti sordu "bu fırını ne zaman tamir ettireceksiniz?" diye, annem inat etti, tamir ettirmedi, attı sokağa fırını.Sonuçta; fırın gitti, sorun bitti.

Özetle siz de dolabınızı sokağa atmadan, uyarıda bulunun, olmazsa açık açık söyleyin.

ayyy illet=@
sert bir şekilde belirtmelisin bunu. yoksa cidden an-la-maz-lar. yüzünden ne kadar belli oluyordur ondan haz etmediğin ancak ya anlamaz ya da umursamaz hiç de utanmadan getirmeye devam eder.:19: bildiğin kov bence.

Son düzenleme:
Geçenlerde misafir gelicekti kapımın önünü bezle alıyordum.
Biraz çöp suyu damlamış neyse bi baktım karşı komşum çıktı
Nasılsın iyimisin derken bi baktım kapımın önünde terlikler teyze içeri girmiş
Ben başım eğik yer sildiğim için teyzeye o şekil cevap veriyordum
Görmedim hiç içeri girdiğini bi baktım halılarında güzel bunu da böle yapmışın falan
Teyze içerde ben kapıda :9:

Bir seferinde de tuvaletim su kaçırıyormuş alt komşum geldi söyledi
Yaptırdık aşşa indim suyu açıcam olmus mu bi bakın su kaçırıyormu dedim .
İşten mi geldin gel içeri çay içelim daha birsürü özel hayatımla ilgili soru
Ve daha tanışmadık bile adlarımızı bilmeyiz
ay suyu açma yeni fayansları yıkadım
Suyu açmadan nasıl anlıcam tamir olduğunu gibi türlü olaylar yaşadım
Bu iki olayda ki komşularla hiçbir muhabbetim yok ilk konuşmamdı.
Şimdi tebessüm yada selam bile vermiyorum gördüğümde böyle kafam iyi
Bi katta 4 daire var uzak durmak pek mümkün değil ama tövbe ettim selam versem borçlu çıkıyorum.
Normal insana hasret kalıcam sanırım

Back
X