Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu ne öfkeesinize..Boyle kim evli kalmak ister.Bence onuda anlamaya calisin.Sunu dusun o buraya yazsa sizin hakkinizda icini dokse kim bilir neler saydirir.Bence esini cok fazla harciyosun burda.Biraz sakinnn.Guluyorumda gordukce yazilarini bi yandan adamlara neler saydiriyoruz burda :) Mutlu olmak icin bekle..
komşum sabah süt tenceresi istemişti vermiştim biraz önce içine süt koyup vermiş bana utana sıkıla merdümgiriz dün çok bağırıyordu eşin ağlaman geliyordu iyi misin dedi sorunca çok utandım ya bu adamdan nefret ediyorum
Tüm konularına göz attım içeriğine tam bakamasam da beş aylık evlisin eşler birbirini yeni tanır bu donemde sorunlar çıkması normal
İki Farklı ailenin ili Farklı kültürüsünüz
komşum sabah süt tenceresi istemişti vermiştim biraz önce içine süt koyup vermiş bana utana sıkıla merdümgiriz dün çok bağırıyordu eşin ağlaman geliyordu iyi misin dedi sorunca çok utandım ya bu adamdan nefret ediyorum
bence eşinde sende utanmalısın eski konularını bildiğim için söylüorum eşinede sanada yazık ayrıl kadın sığınma evine felan git eşinde send kurtulun birbirinizden yani
ya konu senin birilerini rahatsız etmen değil. sana o koca ile devam etmemen gerektiği yazılıyor inatla komşumu rahatsız ettim diyorsun. git komşundan özür dile kocanı da al baş tacı et. konu açıyorsun sana uzanmaya çalışan yardım ellerini görmezlikten geliyorsun.