evet inanın bende ondan korktum. kahrolurum ozaman onu cok sevıyorum cunku çok teşekkürlerZor bir durum...
Ver desem yarın öbür gün eşi seni över ona. Hiç yoktan hir gür çıkar.
Verme desem kız birsey mi oldu diye suizan yapar...
Velhasıl iki uclu değnek
:) cok tesekkur ederım ♥♥♥İçinden geliyorsa götür fırsat oldukça
Ay ne gönlü güzel birisin ya keşke komşun olsam
kesınlıkle dogruuuuSürekli götürmeyin yemek falan.
Ve çok özeniyorsa size eşi işten çıksın evi kendi geçindirsin beyfendi madem.
Çok sinir oldum adama ya kadın hem çalışsın hem yemeğe yetişsin.
Boğazına o kadar düşkünse çalıştırmasın eşini, yiyorsa.
olasılıklar dahılınde bende dusundum elbet belkı bır tartısma anında kızcagızın canını yakmak ıcın derse dıye korkuyorumGötürmeyin.Bu sefer kavga edebilirler hatta kadin, esim övdü diye surekli yemek yapip yapip getiriyor gibi degisik dusuncelere bile girebilir. Tanimiyoruz sonucta ama siz boyle dusunduyseniz...
Çok sık olmamak kaydıyla yeni tatlar denet...evet inanın bende ondan korktum. kahrolurum ozaman onu cok sevıyorum cunku çok teşekkürler
çok teşekkür ederım mantıklı en azından arada ki süreyi azaltmak çok yerınde olacaktr mantıklı yaklasımınız ıcın mınnetarım ♥♥♥Çok sık olmamak kaydıyla yeni tatlar denet...
Ara sıra unutmayın ama...
Fazla olursa emin olun huzursuzlukçıkar
Eşi yemeği seviyorsa onun da senin gibi iyi yemek yapmasını şaka karışık diyebilir...
Garantisi yok Anlatabildim mi
:) cok tesekkur ederım ♥♥♥
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?