komşum kendini yetersiz hissedermi?

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
38
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?

kızlar herkese teşekkürler guzel yorumları ıcın cok tatlısınız hepiniz...
iyi olmak zor olandır klayı kötü olabılmek cok basit ben cok sevdıgım ıcın arkadasımı karsılıksız beklentısiz yapıyorum ne yapıyorsam...

Son düzenleme:
Sürekli götürmeyin yemek falan.
Ve çok özeniyorsa size eşi işten çıksın evi kendi geçindirsin beyfendi madem.
Çok sinir oldum adama ya kadın hem çalışsın hem yemeğe yetişsin.
Boğazına o kadar düşkünse çalıştırmasın eşini, yiyorsa.

kesınlıkle dogruuuu

Götürmeyin. Bu sefer kavga edebilirler hatta kadin, esim övdü diye surekli yemek yapip yapip getiriyor gibi degisik dusuncelere bile girebilir. Tanimiyoruz sonucta ama siz boyle dusunduyseniz...
olasılıklar dahılınde bende dusundum elbet belkı bır tartısma anında kızcagızın canını yakmak ıcın derse dıye korkuyorum

evet inanın bende ondan korktum. kahrolurum ozaman onu cok sevıyorum cunku çok teşekkürler
Çok sık olmamak kaydıyla yeni tatlar denet...
Ara sıra unutmayın ama...
Fazla olursa emin olun huzursuzlukçıkar
Eşi yemeği seviyorsa onun da senin gibi iyi yemek yapmasını şaka karışık diyebilir...
Garantisi yok Anlatabildim mi

çok teşekkür ederım mantıklı en azından arada ki süreyi azaltmak çok yerınde olacaktr mantıklı yaklasımınız ıcın mınnetarım ♥♥♥

:) cok tesekkur ederım ♥♥♥

Rica ederim, boş verin komşuyu bana getirin
Bu arada götürmek isterseniz mutlaka kadına verin. Ya da direkt söyleyin sen çalışıyorsun bizde de yemek artıyor çoğu zaman vs.
Ya da nadir götürün.
Ben leyla gibi eblek eblek okurken adamın söylediği kısmı kaçırmışım

Surekli degil de mesa ayda bir, kandillerde falan olabilir. Surekli olunca iyilikten maraz dogma asamasina gelebilir.

Niyetiniz cok cok guzel.
Allah banada boyle nasip edermiki acaba? Cok zor ya.

Bence hergun hrgun olmaz.
Dusunsenize sizin yemek yapamaginizi, bi zman snra esiniz komsuyu ovdukce siz kendinizi yetersiz ve beceriksiz hissedersiniz. Eger cok yakiniz diyosan once ona danis bu konuyu.

İşte bunun farklı versiyonu komşunuz tarafından şöyle açılabilir buraya;

Ben çalıştığım için çok yemek yapamıyorum komşum yapıyor bi gün eşim böyle böyle onu övdü o günden sonra kadın sürekli yemek getirmeye başladı napmaya çalışıyor

Çok güzel düşünmüşsün iyi niyetlisin ama bence yemek götürme, arkadaşına ara sıra soru bişeye ihtiyacın var mı bana söyle olduğunda diye. Arada çok ekstrem bi yemek yaparsan götürürsün. Ama bence doğru değil, karışmamalısın. Zaten adamın yaptığı ayıp.

bence götürme, bu sürekli yemek götürmelerin, iyi niyetlerin sonu pek hayra çıkmıyor sonra komşulukta ya da arkadaşlıkta, belli bi mesafe her zaman iyidir

Hergun hergun goturmeyin cidden sıkıntı olabilir eşler arasında. Nadiren goturun. Dışarda vakit geciriyorum, eskisi kadar yapamiyorum, ilk zamanlar boşluktan heves etmiştim dersiniz.

Arkadaşın çalıştığı için belki onun da işine geliyordur. Yorgun argın eve geliyorsun hazır emek edilmiş yemek geliyor ne güzel. Arkadaşının eşi böyle konuşurken arkadaşın ne tepki verdi o önemli. Bozulur gibi mi oldu destekledi mi muhabbet nasıl ilerledi. Çok sık götürme görev gibi kalır üstünde. Bir gün yapamaz olursun altında bişey aranır küstü mu tavır mi yapıyor uzaklaşıyor mu bi şey mi oldu vs. Arada götür arkadasinin hastalığı olur keyifsizligi olur yorgunluğu olur sevinir.

Keşke gülerek "Aaa Ahmet öyle olur mu? Çok cinsiyetçi bir yaklaşım oldu. İkiniz de yoğun çalışıyorsunuz. Hasret kaldıysan, ben sana tarifleri vereyim sen yap" deseydiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…