Bu kadar ince düşünceli olmanız çok hosuma gitti gerçekten Allah sizin gibileirn sayısını artırsın...kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
Senin gibi komşu olsa ahhhkızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
Madem sevdiğin birisi güzelce sor ben sana getiriyorum ama geçen eşinin söylediğinden sonra kötü hissettim bozulmuyosun dimi diyeevet inanın bende ondan korktum. kahrolurum ozaman onu cok sevıyorum cunku çok teşekkürler
çok teşekkür ederim canım benımİyilikten maraz doğar sözü böyle olaylar için sanırım..
Ne kadar iyi niyetli ve ince düşüncelisiniz taktir ettim.. Yanlış anlaşılmalar, kıskançlıklar olabilir gibi ilerde İnşallah olmaz sorun yaşamazsınız
ben zaten boş vermesını soyluyorum oda canım zaten birşey yapamıyorum dıyor aramızda karslık yok acıkcası canımo kadar dert edinilecek konu değil bence. hergün olmasa da ara ara götürün. karşı komşum da bana getirir sık sık saolsun
ama ben tabakları yemek yaptıkça dolu veririm. tabi brikiyor bazen tabaklar. siz tabaklarınızı geri isteyin en başından verirken.
canımmm cok tesekkur ederım ♥♥♥Konuyu okurken dünya birkaç dakikalığına güzelleşiverdi yemin ederimne yaparsanız yapında şu masumiyetinizi kaybetmeyin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?