komşum kendini yetersiz hissedermi?

Kadincagiz ev gecindirmek icin haril haril calisiyor, ox de yemege hasret kaldik diye sikayet ediyor. Boyle dusunmeden dandun konusuyorlar. Bayramdan bayrama gotur canim bundan sonra. Yeni yemek tatmasinlar, kahvalti yesinler ama boye sacma seyler icin tartisma noktasina gelmemis olurlar. Arkadasin senin ne niyetle goturmedigini anlar zaten onu dert etme.

Komşunuzla açık açık konuşsanız? Hangisini tercih edeceğini sorsanız?

Cok tatlisiniz :)
Arkadasinizin agzini kendiniz yoklarsaniz nasil davranmaniz gerektigini anlarsiniz.
Lütfen arkadasinizi esinin yaninda bol bol övün. Kocasida sizi övmeye kalkarsa
Karini calistirma bak o neler yapar gör sen ya da benim komsumda söyle marifetli vs vs diyerek karsi ataga gec.

Baskasinin yaninda kibar olcam derken kendi esini gömen erkeklere gicigim.

Kendimi o kadının yerine koydumda.siz gider gitmez kavga ederdim kocamla.Ne drmek benim yanımda başka kadını övmek.valla çıldırırdım.sizin açınızdan bakarsamda götürmeye aynı sıklıkta devam ederseniz sizdende rahatsız olurdum.çünkü övülmek hoşuna gitti.artık o yemekler bana değilde kocama gelmiş gibi hissederdim.alın size farklı bir bakış açısı.bence baya bi azalt götürmeleri.bence komşun kendini böyle daha iyi hissedecektir.

Bu kadar ince düşünceli olmanız çok hosuma gitti gerçekten Allah sizin gibileirn sayısını artırsın...

Sürekli götürme bence arada götür..
Seni çok sevse bile illaki üzülür,alınır,insanoğlu..

Senin gibi komşu olsa ahhh arkadaşına samimiyetle sor rahatsız oluyor öusun diye ona göre hareket et

Kocası ne kadar odunmus ya ben buradan sinir oldum kadın kimbilir nasıl hissetmiştir.

Her yemeği değil tabi ama arada yaptığınız pasta börek çörek vs değişik şeyleri götürmenizde bi sıkıntı yok bence. Ama bi sorun isterseniz rahatsız oluyorsa götürmeyin.

Hergün götürmeyin özel günlerde verin,yılbaşı,bayram,kandil günlerinde götürün yeter.

İyilikten maraz doğar sözü böyle olaylar için sanırım..
Ne kadar iyi niyetli ve ince düşüncelisiniz taktir ettim.. Yanlış anlaşılmalar, kıskançlıklar olabilir gibi ilerde İnşallah olmaz sorun yaşamazsınız

adam boşboğazlık etmiş. ben erkeklerin başka bir kadının, annelerinin yemeklerini övmelerini anlayamıyorum. çok çiğ buluyorum. komşuya ara sıra bir şeyler götürülebilir ama abartmamak lazım. sizin sık sık götürmeniz de kendinizi ispat etmek, egonuzu tatmin etmek gibi olabilir.

o kadar dert edinilecek konu değil bence. hergün olmasa da ara ara götürün. karşı komşum da bana getirir sık sık saolsun
ama ben tabakları yemek yaptıkça dolu veririm. tabi brikiyor bazen tabaklar. siz tabaklarınızı geri isteyin en başından verirken.

çok teşekkür ederim canım benım

ben zaten boş vermesını soyluyorum oda canım zaten birşey yapamıyorum dıyor aramızda karslık yok acıkcası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…