ah canım benım de yoktu cok yalnızlık cektım sonra komsumla tanısınca dunyalar benım oldu ınsallah sızınde kalbınıze gore bır arkadas komsu dostunuz olur yakınınızda ♥Yaaaa keşke benim arkadasım olsaydın
Bende aynı senın gibiyim ve malesef etrafımda gönlü bukadar guzel bir komşum yo
Eşi laf olsun diye demiştir.Hem de,seni onore etmek için nezaket göstermiş.Yoksa karısı çalışmayıp evin maddi yükümlüğüne ortak olmak yerine pasta börek yapsaydı kocası memnun olmazdı bu durumdan.kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
İşte bunun farklı versiyonu komşunuz tarafından şöyle açılabilir buraya;
Ben çalıştığım için çok yemek yapamıyorum komşum yapıyor bi gün eşim böyle böyle onu övdü o günden sonra kadın sürekli yemek getirmeye başladı napmaya çalışıyor
Çok güzel düşünmüşsün iyi niyetlisin ama bence yemek götürme, arkadaşına ara sıra soru bişeye ihtiyacın var mı bana söyle olduğunda diye. Arada çok ekstrem bi yemek yaparsan götürürsün. Ama bence doğru değil, karışmamalısın. Zaten adamın yaptığı ayıp.
Guzel bi yere deginmis arkdas. Aynende oyle dusunebilir. Snra kkya konu actigini dusun komsununrosa_lina
Kk nin yuzde 90 % " kocandan uzak tut o kadini" diycek.
Her ikiside olur komşu davet edincede gidilir,siz haber verincede gidilir .Bu arada birsey sorucam benim konsum cok tuhaf biri.hep haber verirdim habersiz çik gel diyor.Birgun öyle yaptim musait degilim dedi.Ben de hak verdim bundan sonra cagirmadan gitmem diye dusundum.Çagirmiyorda sizce komsu eve davet edince mi gidilir yoksa haber mi verip gidilir.Haber veresim de gelmiyor. 15 gun gecse watsapptan nasilsin yazmiyor arada ben yaziyordum artik yazmamaya karar verdim.Ne yapmaliyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?