komşum kendini yetersiz hissedermi?

Yaaaa keşke benim arkadasım olsaydın
Bende aynı senın gibiyim ve malesef etrafımda gönlü bukadar guzel bir komşum yo
ah canım benım de yoktu cok yalnızlık cektım sonra komsumla tanısınca dunyalar benım oldu ınsallah sızınde kalbınıze gore bır arkadas komsu dostunuz olur yakınınızda ♥

Eşi laf olsun diye demiştir.Hem de,seni onore etmek için nezaket göstermiş.Yoksa karısı çalışmayıp evin maddi yükümlüğüne ortak olmak yerine pasta börek yapsaydı kocası memnun olmazdı bu durumdan.
Ki mutlaka evde vakit buldukça yaptığı şeyler vardır.Acından ölmüyorlar herhalde.
Bi de herkesin ilgi alanı farklıdır.Sen yemekte iyisindir,o mutfağı sevmez ama başka bi konuda çok iyidir.
Arada verebilirsin bi tabak.Eksiklik hissedecek bir durum yok.
Ben çok çeşit bilirim mutfak işinde.Çokta süsler püsler sunum yaparım.Ama eşimde ben de pasta börek yeme taraftarı değiliz.O yüzden yapmam.

Guzel bi yere deginmis arkdas. Aynende oyle dusunebilir. Snra kkya konu actigini dusun komsunun rosa_lina
Kk nin yuzde 90 % " kocandan uzak tut o kadini" diycek.

Bnim de var böyle yemek götürdüğüm komşularım. Ben de pek çıkmam mutfaktan ama artık ben de huzursuz oldum götürmekten nispet yapar gibi. Ben de yapınca gelin beraber yiyelim diye bize çağırıyorum. Böylece eşlerle muhatap olmamış oluyorum, bir de h.sonu ve akşamları asla kapılarını çalıpda bişey götürmem.. sen de yapınca demle çayını çağır beraber yiyin..

Çok tatlısınız :) Eşi karısının yemekleriyle sizinkileri kıyaslıyorsa kendi aralarında hırgür çıkabilir aynen. Götürmeyin bari bundan sonra, nolur nolmaz. Özel, meşakkatli yemekler falan yaparsanız götürürsünüz ya da evinize davet edersiniz.

Bu arada birsey sorucam benim konsum cok tuhaf biri.hep haber verirdim habersiz çik gel diyor.Birgun öyle yaptim musait degilim dedi.Ben de hak verdim bundan sonra cagirmadan gitmem diye dusundum.Çagirmiyorda sizce komsu eve davet edince mi gidilir yoksa haber mi verip gidilir.Haber veresim de gelmiyor. 15 gun gecse watsapptan nasilsin yazmiyor arada ben yaziyordum artik yazmamaya karar verdim.Ne yapmaliyim ?

Bence ne pasta Börek yapan biri yeterli hisseder kendini nede yapamayan biri yetersiz hisseder.
Zaten o kadin işten çıksa her gun pasta da yapsa börek de açsa eşi istemez diye düşünüyorum.
Sen cok düşünceli olabilirsin iyi kalpli olabilirsin ama her gun her zaman yapman bir sure sonra cok ayrı sorunlara yol açar.
Iyilik yap denize at demişler. Sende borek yap martilara at.

Öncelikle arkadaşınızın eşinin dediği laf hiç hoşuma gitmedi, sinir oldum...
Neyse, daha seyrek götürün bence hiç götürmemezlik yaparsanız da olmayabilir.
Araya da başka üyelerin de dediği gibi çalıştığından dolayı yapamıyor ben de öyleydim vs. tarzında şeyler söyleyin...

Her ikiside olur komşu davet edincede gidilir,siz haber verincede gidilir .

ben öyle bir durumda direkt eşine kadın çalışlıyor
nasıl yetişsin sen yardım etsen işlere yemekte yetişir arkadaşım derdim
ki bunu demişliğim var

Bu devirde böyle masum istekler görmedimiz için ben olsam bu iltifatların üzerine sanırım bir bit yeniği arardım. Çalışıyorlar ac acık degıller, ısteseler para karsılıgı ev yemeklerını bır baska kadına yaptırabılırler.

Kıyaslanmaktan hoşlananını görmedim daha,
Bundan dolayı tabiki komşunuz üzülmese bile sinir olmuştur bu duruma
Bencede çok nadir götürün, ayrıca eşi öyle dengesiz konuştuğunda keşke sessiz duracağınıza düşüncelerinizi söyleyip komşunuza destek çıksaydınız.. neyse başka zaman ortam oluşturup söylersiniz

Birde ben şunu merak ettim, o günden sonra hiç görüşmediniz mi komşunuzla, tavırlarından anlaşılırdı

Benim esim boyle dese sizi kiskanir esime de gicik olurdum belki adam esine sizi ovup esini yeriyor da olabilir getirmesin yemek falan diyede dusunurdum sahsen ben.

Çalışan kadının yemek pasta börek yapamaması kadar doğal bir durum yoktur komşuyu biraz acıyarak anlatmışsınız gibi geldi bana övülmek de hoşunuza gitmiş gibi kusura bakmayın bunlar benim düşüncelerim. Bence hiç bir şey götürmeyin, eşinin o sözünden sonra hatta götürmeye devam ederseniz komşunuz iyice sinir olur.

Sizin dusunceniz cok ince ve guzel.
Ben kadinin kocasina uyuz oldum.
Kadin hem calisip hem de aksam 1 saat icinde cilingir sofrasi mi kuracakmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…