komşum kendini yetersiz hissedermi?

Çok iyi niyetlisiniz ama boşuna dememişler merhametten maraz doğar diye.İleride hiç tahmin etmeyeceğiniz tepkiler alabilirsiniz.Arkadaşınızın eşi bencil bir insana benziyor.İkiside çalışıyormuş,kendide yapabilir.Arkadaşınızı eşler olmadığı zaman evinizede davet edebilirsiniz,yaptığınız şeylerden ikram edersiniz bu arada.

Bence burada sorun arkadaşınızın eşinde. Eşinin çalıştığını bile bile sizin eşinize çok şanslısın demesi çok ilginç. Kendi eşi de çalışmasın, kendi eşi de yapsın. Pasta, börek nedir ki çalışmanın yanında.

siz evde o çalışıyor o kendi parasını kazanıyor siz eşinizin parası yiyorsunuz
sizin artılarınız var onunda var kimsenin kimseye üstünlüğünü göremedim ben burda haliyle eşinin boş konuşması onun kötü hissetmesini gerektirmez

İsteyen her türlü yemek yapar. Ben gebe olduğum halde çalışıyorum akşam 22.30 da eve gelip bi de yemek yapıyorum. Bazen yapamadığım zamanlar da oluyor ama siz goturdukce onun da hoşuna gidiyordur yapmayın. Ara ara olur ama sürekli de abartı.

Eşiniz neden yapmıyor?

bence götür ama verirken de söyle adamın duyacağı ortam olduğunda
komşumun zamanı olmuyor çok yoğun iş hayatı biliyorum ben de çalışırken hiç bi şeye yetişemezdim o yüzden şimdi paylaşmak güzel oluyor vırtvızık işte kendi sözlerinle
bence bu tarz bir şey dersen ortam yumuşar gibi

Yapmadığını kim söylüyor? Ozellikle fırında yemekleri iyi becerir

Bide şöyle bi durum var tabi ki yardımcı olduğu zamanlar oluyor temizlikte de öyle ama ben çok yaptırma taraftarı değilim. Sonuçta o da çalışıyor ve ben yapmicaksam kim yapıcak.

Yapmadığını kim söylüyor? Ozellikle fırında yemekleri iyi becerir
O saatte yemek yapmak işkence bana göre
Birlikte ise sorun yok tabi.
Ama konu sahibinin komşusunun eşi kendisi yapmayıp bekleyenlerden hatta üstüne laf edenlerden anladığım kadarıyla. Evlerden ırak ...

Yaaaa keşke benim arkadasım olsaydın
Bende aynı senın gibiyim ve malesef etrafımda gönlü bukadar guzel bir komşum yo

Çok iyi niyetli ve ince fikirlisiniz. Artık hiç götürmemeniz arkadaşınızı farklı düşündürebilir. Sık sık değil ama arada nadir götürseniz daha iyi olur sanki. Eşide çok dengesizmiş. Sinir olurum böyle kıyas yapan adamlara. Senin eşininde farklı güzel meziyetleri vardır onu görmez amaa.

Bide şöyle bi durum var tabi ki yardımcı olduğu zamanlar oluyor temizlikte de öyle ama ben çok yaptırma taraftarı değilim. Sonuçta o da çalışıyor ve ben yapmicaksam kim yapıcak.
Birlikte yapmak candır. Nasıl ki biz onların sorumluluklarını paylaşmaya gönüllü olup seve seve çalışıyorsak, onların da mızmızlanmadan yardım etme zorunluluğu var, laf etme hakkı yok bence.. siz bir şekilde dengeyi kurmuşsunuz ne güzel, ama denge kuramayan okadar çok aile-erkek var ki maalesef..

Ben olsam gotururdum. Iki lafin arasina canim ya seni cok seviyorum yorgun oluyorsun diye yaptiklarimdan getiriyorum ama yanlis anlamiyorsun demi derdim. Onun o an ki cevabindan anlayacaksin. Her zamanki gibi samimi bir sekilde cevap verirse sorun yok. Gecistirirse cevabi ara sira gotururdum. Zamanla iyice azaltirdim.

Ya ne var bunda bende çalışıyorum. Üst komşum neler döktürüyor ev hanımı çünkü:) valla ben oldum olası mutfağı sevmem ev işi sevmem.ben de işte çalışmayı severim. Böyle kendimi.uretken hissediyorum.erkek gibiyim araba kullanırım. Evin tüm eksiklerini alırım:) eşimde daha bugüne kadar bir kere bile neden yemek yok demedi.demez de.ben biraz arkadaşının eşine kızdım. Senin kocana ne kadar şanslısın demesi çok tuhaf.bence bir eş her zaman kendi eşini övmeli. Ne saçma durumlar. Arkadaşının eşi biraz saçmalamış.

sen ne kdr iyi niyetli olursan ol. adam senin eisne ne kdr sanslisin dedigi anda bn yemek goturmeyi ya keserdim ya da bu durumu arkadasimla knusur farketmeden yanls bisi yapiyo olmak istemem derdim. adam karisi dururken senin esine ne sanslisin diyosa bu yemek konusu karisiyla sorun olabilcek sinyali wermis resmen.

Benimkine biri ne şanslısın dese hayırdır gözün mü var diyebilir.. biraz tehlikeli bir cümle bence...
Diğer dediklerinizde kendimi buldum aynı ben her erkek aynı meziyetlere sahipmi ki biz her meziyete sahip olmak zorundayız?? herkes aradığını bulsun, kendi şansını oluştursun. Kıl oldum adama ...

Kadın burada komşum kırılır mı, eşinin şu lafı problem yaratır mı diye gayet ince düşünerek birşeyler yazıp fikir istemiş. Bu konuda bile lafı sen koca parasini yiyorsuna getiren tipler olmuş. Gerçekten kimin kimi kıskandıgı, çekemediği belli oluyor.

Arkadasinin eşinin ne haddine benim eşime şanslısın demek ... açikcasi benim eşim gorusmezdi bir daha o adamla,kadinda oyle deyince uzulmustur.iyi niyetiniz yanliş anlasilabilir arada bir goturun yaptiklarinizdan.

kıyasaklanmaktan hiç bir kadın yada erkek bence hoşlanmaz.sizin iyi niyetli olduğunuz kesin ama artık götürmeyin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…