Eşiniz neden yapmıyor?İsteyen her türlü yemek yapar. Ben gebe olduğum halde çalışıyorum akşam 22.30 da eve gelip bi de yemek yapıyorum. Bazen yapamadığım zamanlar da oluyor ama siz goturdukce onun da hoşuna gidiyordur yapmayın. Ara ara olur ama sürekli de abartı.
Eşiniz neden yapmıyor?
bence götür ama verirken de söyle adamın duyacağı ortam olduğundakızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
Yapmadığını kim söylüyor? Ozellikle fırında yemekleri iyi becerir
O saatte yemek yapmak işkence bana göreYapmadığını kim söylüyor? Ozellikle fırında yemekleri iyi becerir
Yaaaa keşke benim arkadasım olsaydınkızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
Birlikte yapmak candır. Nasıl ki biz onların sorumluluklarını paylaşmaya gönüllü olup seve seve çalışıyorsak, onların da mızmızlanmadan yardım etme zorunluluğu var, laf etme hakkı yok bence.. siz bir şekilde dengeyi kurmuşsunuz ne güzel, ama denge kuramayan okadar çok aile-erkek var ki maalesef..Bide şöyle bi durum var tabi ki yardımcı olduğu zamanlar oluyor temizlikte de öyle ama ben çok yaptırma taraftarı değilim. Sonuçta o da çalışıyor ve ben yapmicaksam kim yapıcak.
Ben olsam gotururdum. Iki lafin arasina canim ya seni cok seviyorum yorgun oluyorsun diye yaptiklarimdan getiriyorum ama yanlis anlamiyorsun demi derdim. Onun o an ki cevabindan anlayacaksin. Her zamanki gibi samimi bir sekilde cevap verirse sorun yok. Gecistirirse cevabi ara sira gotururdum. Zamanla iyice azaltirdim.kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
Ya ne var bunda bende çalışıyorum. Üst komşum neler döktürüyor ev hanımı çünkü:) valla ben oldum olası mutfağı sevmem ev işi sevmem.ben de işte çalışmayı severim. Böyle kendimi.uretken hissediyorum.erkek gibiyim araba kullanırım. Evin tüm eksiklerini alırım:) eşimde daha bugüne kadar bir kere bile neden yemek yok demedi.demez de.ben biraz arkadaşının eşine kızdım. Senin kocana ne kadar şanslısın demesi çok tuhaf.bence bir eş her zaman kendi eşini övmeli. Ne saçma durumlar. Arkadaşının eşi biraz saçmalamış.
kıyasaklanmaktan hiç bir kadın yada erkek bence hoşlanmaz.sizin iyi niyetli olduğunuz kesin ama artık götürmeyin derim ben.kızlar fikirlerinize ihtiyacım var ben 3 yıldır aynı apartmanda oturuyorum komşum var ust katımda çok severım onu yaşıtızda eşlerimizde gorusuyor. ben işten yeni ayrıldım 2 aydır çalısmıyorum çalısmayıda dusunmuyorum bir süre. komsum ve eşi full çalısıyorlar. ben mutfakla vakıt gecırmeyı herzman sevmısımdır yenı tarifler falan...onlarsa yogunluktan bazen yemek bıle yapamıyorlar bende uzuluyorum ornek o gun mısafırım varsa pasta börek götürüyorum bir gün onlardayaydık eşi rosalina ne guzel yemekler yapıyor ben hasret kaldım dedi komşum çalıstıgı ıcın napsın kızcagız yetıstıremıyor yemeklerı oyle deyınce ben uzuldum ses cıkarmadım. size sorum sizce artık yaptıgım yemeklerden onlara goturmesemmi kendımı kötü hissettim arkadasım kendını kötü hissettıyse cok uzulurum eşide yemege duskun bırı hatta esıme dıyor cok sanslısın ama ben arkadasımı cok sevıyorum yeni bir tarif yapsam hemen ona tatttırmasam bogazımdan gecmez onun uzulmesını kendını yetersiz hissetmesini ıstemem bir şikayetı yok şimdilk ama sizce ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?