KOMŞUM KOCASINI ALDATIYOR

Aynende oyle.
Kaderimin yazildigi gun dizisinide ekleyelim o listeye.
Aslinda bizim milletimizden kaynaklaniyor tum bunlar.
3 bolum rayting alamayan dizi nasilda kaldiriliyor yayindan? Demekki gorebiliyoruzki milletimiz izliyoki bu dizileri boyle unlendi tum bu senaryolar.
Unlendikce cogaliyor ve cogaldikca cok normal gorunuyor.

Demem oki:
Hata o dizileri yayina koyanda degil, o diziyi izleyen toplumumuzda. Elden ne gelir. Iddiasina girerim burda soven kadinlarimizin arasinda bi cogu ask-i memnu hastasidir yada muhtesem yuzyil manyagidir.

Ben baskasi bana nasil davranmasini istersem bende oyle davranirdim.
Aldatildigimi gizlememeli benden kimse.
O yuzden bende gider bildiklerimi anlatirdim iki tarafi eslerinede. Helede o hamile kadina( simdilik riskli ama beklerdim snra baktim hala beraberler gider anlatirdim))

O degilde, konu sahibi eger evliysen aman ha diyim. O kadini yuvandan kocandan uzak tut.

tüm yazdıklarını okumadım ama bence bu insanlardan da olaylardan da uzak durmaya çalış. sonunda senin başına dert olur demedi deme

Ben bişey demicem.Bunu onlardan Allah sorsun.

Evimizde huzurumuzu boyle haberler boyle konular yuzunden bozuluyor zaten.. Artik duymak istemiuorum bu yasak iliskileri.. Cok normal seyler gibi anlatiliyor artik ona ayri sinir oluyorum.. Dizilerde pislik yuva yikan kadinlar asklariula ovunuor tum aile kabullenior rtuk nasil onaylior bilmiuorum.. Kocamdan suphe etmeye basladim.. Gecen gece ablasindan mesaj Geldi hemen kotu duusundum rehbere gir noyu goster dedim.. Hic bekar erkek kalmamis gibi milletin gozu artik onun bunun yuvasinda

Yazik ya. Hem evdeki garanti altinda olsun, hem de gozum disarda olsun. Oldu.

Neden boşanmıyorlarmış ahlaksızlar?

Böyleleri için şiddete karşı değilim.
Arkadaşını da o pislik herifi de inletene kadar dövmek lazım

Bence şerefsiz adamın anası bacısi varsa onlara duyurun onlar adamın kulağıni çeksinler kimse evli bi kadıni oğluyla istemez hemen geline duyurmadan kendi aralarında halletsinler derim

sevgili konu sahibi arkadas,

ne yazik ki bizim ulkemizde her dem kanitlanmis bir hal vardir ki; bir kisi, iki kisiyi duzeltmek isterken kotu kendisi olur.

Allah hamile olan hanima yar ve yardimci olsun. Diger konu olan iki kisiye de sag duyu ve ihsan versin. hayat kinamamak uzerine kurulu. size yakisan kinamadan, elestirmeden ya iliskinizi kesmek yahut hatasi ile komsunuzu kabul etmek.

kimsenin sinanmamasi temennisi ile.

Öyle kadına var ya ben.. besinin terekesini gösterecen varya ...

Hamile kalinca kilo aldim diye kacacak adami neyle evde tutayim bebegi ona mi dogurtayim? Harika analiz yapmissin tebrikler
Hiç.. kadına hamile diye haberi yeristiremeyince dedikoduyu burda patlatmak istemiş konu sahibi.. sonunda da bizlere faydali (!) tavsiyelerde bulunarak ben aslinda çok iyi niyetli birisiyim mesajı vermiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…