Ee çok sevdigimiz dizi ve tv programlarında aldatan ve araya giren kadınlar haklı ve masum gosterilirse asıl asıl eş kötü ve aradan çekilmesi gereken kişi olarak gosterilirse maalesef böyle oluyor. Dikkat edin birkaç örnek veriyim. Aşkı Memnu da adnan in aradan çekilmesini isterdik izlerken. Muhteşem yüzyıl da hürremi sevdik mahinurdan nefret ettik. Paramparça da Nurgül saf iyi kadın kalbi güzel kadın. Ama Dilara kötü ve fesat. Bunlar sadece birkaç örnek. Yasak aşk sahnelerinde çalınan duygusal müzikler ama eşler de çalınan kötülük müzikleri. . Bunlar bizim algimiza yavaş yavaş yerleştirildi. Dizilerin hepsinde aşk için anne baba çocuk eş herkes aradan çekilmeli algısı yapıldı bizlerde izlerken keyifle onaylayarak izliyoruz. Oyüzden olağan doğal bir hal aldı. Çevremizde görünce sasmamak lazım. Bunu yapanlar da napim aşık oldum diyor.yada normal karşılanıyor. .
Ya şırfıntı değil mi o? Yanlış mı biliyorum?komşunuz tam bir fırşıntı
hayır dogru bılıyosunYa şırfıntı değil mi o? Yanlış mı biliyorum?
Bence şerefsiz adamın anası bacısi varsa onlara duyurun onlar adamın kulağıni çeksinler kimse evli bi kadıni oğluyla istemez hemen geline duyurmadan kendi aralarında halletsinler derimKızlar Merhaba. Benim bir arkadaşım var çok sevdiğim çok iyi kalpli bildiğim biri. Geçenlerde beni aradı ve dediki ben aşık oldum.. kocasıyla sorunları vardı zaten. Kocası ve kendisi çok iyi para kazanan maddi sorunu olmayan biri. Fakat aşık olduğu kişi evli ve karisi hamile. Eskiden beri aynı arkadaş ortamindalar ve ailece görüşüyorlar. Neyse Bende çok kızdım. Kendi yanlisini kabul edebilirsin ama hamile bir kadının üzüntüsü seni mutlu edecekmi Allah korkusu vs.. izah etmeye çalıştım. Çocuğa sinir oldum çünkü karısını aldattığı yetmiyormuş gibi birde kotuluyor sinirli diyor kilo aldı diyor vs.. Tabii çocuk böyle deyince benim arkadaş kendini çok önemli çok etkileyici falan sanıyor. Bende dedimki evde kadına yapmadığını gelip sana yapıyor sana söylüyor. Senin esin de senin için öyle düşünüyordur belki dedim. Biraz aramız açıldı. Bunların arasında bişeyler de geçti ama kadının ruhu duymuyor. Hamile kadina bu yapilirmi nasil insanlik nasil vicdan. Bekarlari bulamayanlar evlileri kolay kiskirtabilecegi icin evli adamlara sariyor.Burada yazmamin nedeni belki birilerine ders olur eften puften şeylerle adamları kaçırmayın. Ellerine koz vermeyin. Erkek kullanacağı şeyleri biriktiriyor sonra kullanıyor. Karısı hakkında neler neler diyor salak şeref yoksunu çocuk. Kadında okadar evine bağlı kocasına aşık biri ki. Keşke bilmeseydim hiç. Ayrıca kadın okadar ama okadar eminki kocasından. Dikkatli olmak lazım. Sosyal medya yuva yıkmaya başladı resmen. Telefonlarla görüşmuyolar sosyal medyada hiç belli etmiyorlar. Is yerlerindeki bilgisayardan farklı hesapla haberlesiyolar. Kizlaaarrr gerçekten saçma nedenlerle evlerinizde huzursuzluk cikarmayinnn. Bir tecrübe olarak yazdım buraya kimseye tam guvenmemek ve ailece görüştüğümüz kisilerle belli sınırda olmalıyız.
Hiç.. kadına hamile diye haberi yeristiremeyince dedikoduyu burda patlatmak istemiş konu sahibi.. sonunda da bizlere faydali (!) tavsiyelerde bulunarak ben aslinda çok iyi niyetli birisiyim mesajı vermiş..Hamile kalinca kilo aldim diye kacacak adami neyle evde tutayim bebegi ona mi dogurtayim? Harika analiz yapmissin tebrikler
Bilgeceeee nerelerdeydin?Tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?