KOMŞUM KOCASINI ALDATIYOR

Aynı şeyleri ben de yaşadım. Hamileyken aldatildim öğrenince Bebeğimi kaybettim stresten. Cok zor çok acı. Ama aptal gibi kandırılmak daha da acı olurdu galiba. Konuyu okuyunca kendi yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçti..
Adamın içinde varsa ne yapsan önüne gecemezsin. Zavallı kadın Allah yardımcısı olsun. Sadece benim kocam asla yapmaz diyenlere inanamıyorum nedir bu koşulsuz şartsız güven hayret

K
konu sahibi iyi niyetli aslında ..
Yanlış noktalara da değinmiyor bebce..
Tabi ki de kastedilen sacımızı süpürge edelim aman aldatılmamak için değil ..

Ama şu da var ki araya soğukluk kırgınlık ve hatalar girdikten sonra oluyor ihanet .. Genellikle tabi ...
Ilişkide SAYGI bitmeden sevgi tükenmiyor kolay kolay ..

Ben hep şuna inanıyorum . Boş kalp elbet dolar. Önemli olan o halde o kalbi dolu tutmaya calışmak..

Iyi niyete rağmen olmuyorsa da canı cehenneme

Öyle bir amacım yok kimseyi aklama gibi. Sorun insanda bitiyor tabiiki ama sosyal medyayla ortaya çıkması yada mesajlasmasi kolay hale geldi. Nasıl istiyorsaniz öyle anlayın. Demek istediğimi anlayanlar var. Eskiden de vardı böyle şeref yoksunlari şimdide var. Iletisimi güçlendiren bişey bunu kastettim. Saldırmaniza anlam veremedim.

son zamanlarda o kadar çok duyuyorum ki eşini aldatan kadınları, en yakın çevremde son 5 ayda 2 boşanma yaşandı bu yüzden ve 15-20 arasıydı evlilikleri.Bir şeyler tükenmiş olabilir evlilikte,ama bu şekilde 2 tarafıda yürütmek bana çok şerefsizce geliyor.Allah ıslah etsin..

Benim de en yakın arkadaşım hamileyken kocası tarafından aldatıldığına şahit oldum.Ama ne yazik ki karnı burnundaki arkadaşıma bunu söyleyemedim.Yıllarca içim içimi yedi ama yapamadım.Şimdi 9 ve 6 yaşlarında 2 evlatları var.İyi ki de söylememişim diyorum.Çünkü en yakın arkadaşım,kocasının onu aldattığı kadınla ailecek görüşüyorlar.Ama ben salak gibi hala bu adiliği 2 çocuğun mutluluğu için saklamak zorundayım

Saldırmak amacım değil ama insanlardan sanki kurmalı bir oyuncakmış gibi bahsetmeniz tuhaf. İnsanlar eşini aldatmaya otele neyle gidiyor? Arabayla... Arabaya neden suç atılmıyor? Halbuki oda aldatmayı kolaylaştırıyor. Otelleri yasaklayalım mesela. Değil sosyal medya telefonlarla ne işler pişirenler var. İnsan aklına koyarsa dumanla bile haberleşip yapar. Katiller birini öldürdüğü zaman bıçağını silahını hapse atmıyorlar, insanı atıyorlar.

Şu an ki hormon dengemle , yutkundum, yutkundum ..
4 kilo aldım onu düşündüm.
Sonra sosyal medyanın hayatımızdaki yerini düşündüm.
Üzüldüm ben.

aldatamanın bahenesi mi olurmuş insanlar ne hale gelmiş.madem aşık değil kocasına niye boşanmıyor hem kocasının parası yesin hem aldatsın ne güzel dünya valla.allah ıslah etsin ne denilirki.

İşte butun mesele bu kadının düşmanı yine kadın

arkadaşın için çok tatlı bi kelime var lügatımda... K harfi ile başlayıp K harfi ile biten. K*LT*K !!
o erkek müsveddesi için de aynı kelime geçerli..
Allah belalarını versin! hamile kadının, karnındaki bebeğin günahı ne..
ilahi adalet diye bi' şey var Allahtan.. kimse yaşattığını yaşamadan ölmez..
inanıyorum sonuna kadar...

Son düzenleme:
eğer kadın kocasından eminse demekki adam evde kadına mükemmel davranıyor belliki diğer kadınıda sadece cinsel obje olarak kullanıyor. kadına kocan seni aldatıyo falan deme. Çünkü adam diğer kadını kullanıp kullanıp atar karısına döner. Diğer yellozda kullanılıp atıldığıyla kalır

Adama da kadına da ilişkilerini bildiğini eğer bırakmazlarsaa karısına/kocasına haber vereceğini bildiren isimsiz bir mail at.En fazla bu yapılabilir.
Daha ötesi de bu arkadaşınla ilişiğini kes.

Yuhh utanmaz bunlar
Bekar erkekmi kalmadı

Erkekler de pislik evde güzel karısı dururken yasaklar tatlı geliyor

Aynen öyle kocasını görsen yüzüne bakmazsın öyle biri, dışardaki herzaman kıymetli oluyor evdeki kadın nasıl olsa avcunun içinde hiç birşeyden haberi yok

EEee kadın 10 senedir anlamadı mı ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…