komşum kocasını aldatıyor

vay vayy vayy neler var bee.... vışşş..... ben kadınlar yapmaz kafasındayım hala :)))

İyi de, bu bence sizi ilgilendirmediği kadar bizi de ilgilendirmiyor bayan. Yani karakter meselesi, herkes kendisine yakışanı yapar. Tamam kötü bir durum, Allah kimsenin başına vermesin, ama bu onların arasında olup biten birşey, yani bunu (komşun paylaşmadığı sürece özelini) size de paylaşmak düşmez diye dünüyorum.

iyi de sanal alemde aldattığını nasıl anladı. yani nasıl. nette denk mi geldiler. ne oldu.

Yav bir de ben bu üyeye inanmıyorum habire cinsellik konuları açıyordu hele bir de şu altın günlerinde seks konuşuyor musunuz gibi saçma konusundan sonra fark ederseniz... cinsellikle ilgili konulara yorum yapıyor konular cinsellik bölümüne taşınmadan...
Biraz gene forumda polemik yaratacak konu diye Mune ablayı çağırmak istedim...

En sevdiğim konu sahibi, işine gelmeyene cevap vermeyen türü.
Konunuz ya uydurmasyon yada sizde az değilsiniz..
Bir insan başka bir insanın sanalda kocasını aldattığını nasıl öğrenir, suç mu işlediniz? Kadının hesabını mı ele geçirdiniz? Yada açık alanda mı gordunuz? Ki öyle ise akrabası olamaz mı? İftira mı atıyorsunuz?

Boşuna sıraladım sanki, yine cevap vermeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…