komşum kocasını aldatıyor

o zaman polemik yaratma beğenmiyorsan cevaplama

3. Hanımın eşi nasıl affetti?
2. Mi demek istedin canım?

Yok 3. sü affetti. Hatta kocası öbür herifle baya samimi fotolarını görmüş. Kocasına "senin karın bana 3 sene karılık yaptı" demiş. Hatta kendisi öbür herife kaçtı geri geldi... Nasıl affetti bilmiyoruz. Hiçte öyle biri değildi. Muhafazakar insanlar.

o kişilerin midesi Konya ovasından genişmiş kızma ama nasıl affedebilmişler

Bilmiyoruz vallahi nasıl affetmişler. Şuan hipnoz, büyü, vs ne derseler inanırım.

vay vayy vayy neler var bee.... vışşş..... ben kadınlar yapmaz kafasındayım hala :)))

Yoo gayet güzel yapıyorlar. Aldatan kocasını affetmeyen kadın gördüm de aldatan karısını affetmeyen adam görmedim. Bu da ayrı bir olay.

milletin namus bekçisimisiniz sizene aldatan kadın sizin kadar bilmiyormu toplum değerlerini yarın namus cinayeti işlensse sorumluluğu alabilecekmisiniz
Şu akılsız kadınlarada akıl dilerim hergün namus cinayetleri işleniyor etik değil neyinize güveniyorsunuz

Ayy bayılajam ya 500 kişi sormuş nasıl öğrendiniz diye işinize gelene cevap veriyorsunuz
ne fark eder canım ya
onane çok büyük bir sorumluluk hadi eylemi yapan akılsız yaptıklarının sonucunu düşünmüyor peki vicdan sahibi meraklı komşu yarın olabileceklerin sorumluluğunu alabilecek mi vicdanın sızlamayacak mı bırakın sizden kaynaklanmasın sorun
ssevgili meraklı vicdan sahibi komşu

Hayır konu açmış yani adam gibi anlatsa madem.
Keyfine göre cevap veriyor.
Yorum yapacaktım fikir vermek için ama sinir oldum gidiyorum

Hayır konu açmış yani adam gibi anlatsa madem.
Keyfine göre cevap veriyor.
Yorum yapacaktım fikir vermek için ama sinir oldum gidiyorum
:)))) sen sinir olmazsın kolay kolay serin kanlı cevaplarınla tanırız biz seni

Bu konu gerçek olsa şurda bir çok kişinin sorduğu soruya konu sahibinin cevap vermesi zor olmasa gerek ama belki de konu kapanmadan yazar..

Dovesim geldi
Böyle bir şey sorduğumda ısrarla cevap gelmeyince sinir yükseliyor içimden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…