- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
o zaman polemik yaratma beğenmiyorsan cevaplamaYav bir de ben bu üyeye inanmıyorum habire cinsellik konuları açıyordu hele bir de şu altın günlerinde seks konuşuyor musunuz gibi saçma konusundan sonra fark ederseniz... cinsellikle ilgili konulara yorum yapıyor konular cinsellik bölümüne taşınmadan...
Biraz gene forumda polemik yaratacak konu diye @Mune ablayı çağırmak istedim...
Ay hakkaten adam affetti mi?Hala evli deme sakın düşüp bayilacagim artık..
C cikonunannesichocolate19 konu sahibi konusuyla ilgilenip cevap verene kadar biz sohbete dalalim bariii
Nasıl ogrendin bi anlatsana meraktan catliycaz burdao zaman polemik yaratma beğenmiyorsan cevaplama
o zaman polemik yaratma beğenmiyorsan cevaplama
canım benim yavaş adımlarla uzaklaş...seni enderese eden birşey yokarkadaş dün eşini sanal yoldan aldattığını öğrendim ve şok oldum . söylesem mi söylemesem mi bilemedim . hiç karışmak istemiyorum ama içim içimi yiyor. ne yapmalıyım fikir verin lütfen :/
3. Hanımın eşi nasıl affetti?
2. Mi demek istedin canım?
o kişilerin midesi Konya ovasından genişmiş kızma ama nasıl affedebilmişler
vay vayy vayy neler var bee.... vışşş..... ben kadınlar yapmaz kafasındayım hala :)))
ne fark eder canım yaAyy bayılajam ya 500 kişi sormuş nasıl öğrendiniz diye işinize gelene cevap veriyorsunuz
ne fark eder canım ya
onane çok büyük bir sorumluluk hadi eylemi yapan akılsız yaptıklarının sonucunu düşünmüyor peki vicdan sahibi meraklı komşu yarın olabileceklerin sorumluluğunu alabilecek mi vicdanın sızlamayacak mı bırakın sizden kaynaklanmasın sorun
ssevgili meraklı vicdan sahibi komşu
Benimki kendisi anlatti
:)))) sen sinir olmazsın kolay kolay serin kanlı cevaplarınla tanırız biz seniHayır konu açmış yani adam gibi anlatsa madem.
Keyfine göre cevap veriyor.
Yorum yapacaktım fikir vermek için ama sinir oldum gidiyorum
Bazen böyle sabrım sınanıyor işte :)):)))) sen sinir olmazsın kolay kolay serin kanlı cevaplarınla tanırız biz seni
Benimki derken benim komşum demek istemiş, eşi için değil :)
Yok canım anladımda insan böyle bişeyi nasıl anlatır komşusuna marifet gibi ona şaşırdım.Bazen böyle sabrım sınanıyor işte :))
Benimki derken benim komşum demek istemiş, eşi için değil :)
Marifet gibi anlatmış komşusu
Telefonu elinden almis bi sure telefon kullanmadi sonra tekrar baristilar ama kadin baskasina asik oldugunu kocasindan nefret ettigini soyluyor bosanamamda.diyor bir garip iliskiTepkisi ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?