- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
bu ablayı iri alsın lütfen burdannn rica ediyorum ....kardeşim neden öveyim eşimi yaa sen beni tanımazsın ben seni tanımam .övünce ne olucak sevmişim almışım adamı .övüp dursam ne olucak .aksine övülmesinden rahatsız olduğum için açtım konuyu .
valla hayatım o kadının beni övmesi inan bana hiç umrumda değil .kocamı incelemiş olması sorun .onane ki ya .o ne karışıyor .
neyse, cevap yazayım
önce birşey dedin şimdi kıvırmaya başladın, yok cadı demişmiş yok bilmem ne
konu açsaydın : kocam çok yakışıklı, çok efendi, mahallenin bütün kızları peşinde, anaları onun gibi damat istiyorlar, ama o benim peşimden koştu bende çok güzelim, seksiyim, şöyleyim böyleyim deseydin hoş karşılardım demicem, çünkü karşılamazdım
ama hiç bi fark yok gözümde..ha sen ha rainstar.
bu arada o kadının konuşmaları hoşuna gitmemişse
görüşmezsin onunla olur biter
zorla evinize girecek değil ya
akraban değil birşeyin değil
sana ekmekte vermiy
ya ne kadar saçma bir cevap olmuş ne demek bunlar ya...Valla biz kadınlar böyle düşünürsek kocalarımızıda kaparlar herşeyide yaparlar.evet gerekirse evli bir erkeği kimse incelemesin eşinden başka!
bana hic kocani inceledi diye sorun cikartmissin gibi gelmedi,
kendinde demissin bende iyiyimm diye,
dusuncen o olsaydi niye kendini araya katmaya calisasinki,
banada diyorlar sanslisin diye,
o zaman seviniyorumm iste esimi ovuyorlar begeniyorlar ne guzel
o zaman kocana siyah çarşaf giydir
pencere, balkon yasağıda koy
kimse incelemesin onu
ya ne kadar saçma bir cevap olmuş ne demek bunlar ya...Valla biz kadınlar böyle düşünürsek kocalarımızıda kaparlar herşeyide yaparlar.evet gerekirse evli bir erkeği kimse incelemesin eşinden başka!
neden sevineyim onun görüğünü ben görmüyormuyum yani hem o nerden tanıyor ki atıyor tutuyor işte .kıskanç tipler işte salladım zaten .
kaparlarsa kapsınlar
kendini kaptırıyorsa bu onun sorunu
şimdi ben içim içimi yiyemem acaba kocamı birileri kaparsa diye
canı sağolsun
Rainstar ın yaşı 15 daha canım,o bir ergen o yüzden ben onu belki anlayışla karşılarım.
Ama kocaman kadın olup hala daha böyle komik işler peşinde koşan,bunu yaparkende komşusunu suçlamaya kalkan karakterlere ne demeli bilemedim.
ben kötü oldum yani .araya kattım tabi ezmeye çalşıyor beni küçük aklınca .
bidaha açarsa ağzını görür gününü okadar.
neden sevineyim onun görüğünü ben görmüyormuyum yani hem o nerden tanıyor ki atıyor tutuyor işte .kıskanç tipler işte salladım zaten .
Kesinlikle öyle. Kendini kaptıracak potansiyel varsa buyursun öyle adamı zaten niye çarşaflara sarıp konudan komşudan saklayayım.
Bence öyle değil bende olsam hoşuma gitmezdi ama birkaç kez söylemesi lazım.
Ben sana şöyle söyleyiyim bende evlenirken eşimin ailesi akrabaları çok iyi biriyle evleniyorsun şanslısın bizim oğlana iyi davran demişlerdi.
Evlendim sen kandırdın bizim oğlanı derler..
Halbuki eşim koşmuştur peşimden..defalarca ısrar etmiştir...
Bizim oğlanın kıymetini bil dediler en sonunda bende sinir oldum ya, o da benim kıymetimi bilsin dedim. Sanki ben değersizim zorla evlendim gibi hissettim
Hoşuna gitmiyorsa araya mesafe koy komşunla.Eskisi gibi görüşmezsin.
hala kıskançlıktan bahsediyorsunda pes doğrusu.. bence sen kıskanılan bir bayan durumuna koymak istiyorsun kendini... egonu tatmin edeceksin ya
Kadın seni deli gibi kıs..
Dememi beklemiyorsun heralde.
Ya sen kötü bir şaka mısın kadını evine davet etmişsin havadan sudan konuşmuşsunuz işte sen ne bekliyordun.
Heralde komşunun sana methiyeler düzüp senin güzelliğin hakkında şiirler yazmasını bekliyordun.
Neyse geçme Namık Kemal köprüsünden ürkütürsün vakvakları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?