saçma buluyorsan yorum yapma olsun bitsin .her konuya yorum yapmak zorunda değilsin ki .böyle bir misyon yüklemene gerek yok kendine .
sen beni nerden tanıyorsun ki anlamadım böle olduğuma eminsin .bu ne iş yaa pardon bacım tanışıyor muyuz ?
ay sekerim seni niye ezmeye calissinlar ne alaka simdi,
kadin demekki esinin efendiligini gormus takdir etmis,
gelip sana soylemis,kadina fesat diyorsun sen fesat dusunceler icindesin,
burda simdi nerde ezmisler seni ovmediler diyemi eziliyorsun nedir yani,
bana cadi deseler guler gecerim yahu,
o kocaya sen sahipsin diye sevinmen lazim sen neler dusunuyon neler
Allahım ya biride benim kocayı kaçırsın ne olur ya şu mübarek günde yalvarıyom Allahım
(Amin)
Allahım ya biride benim kocayı kaçırsın ne olur ya şu mübarek günde yalvarıyom Allahım
(Amin)
bilmiyorum
bende neden bunu yaptığını anlamaya çalışıyorum
bu arada ben çocukmuyum alıp beşiğime götürecekler beni
(Amin)
iyide benim gibi düşünen bayanlarda var okumadın mı yazılanları .rahatsız oluyor insan .sen olmuyorsan olma ben oluyorum
bidaha sana kocanı övenlere, çok şanslısın diyenlere asıl o şanslı de geç, ben öyle yapıyorum.
Çok hoşsunuz
anket yap bakalim seninle ayni dusuncede kac kisi var ?
konu acmissin fikrimizi belirtiyoruz,
illa bende senin gibi art niyet aramak zorundamiyim,
sana yanlis dusundugunu soylemeye calisiyoruz,
sende bu dusunceyle ne konun olur ne komsun,
seni ovmeyen fesat seni ovmeyenle kes muhabbeti...
komşu iyi niyetinden sırf kocana efendi, önüne bakan herif demiş diye komşunu fesat, kıskanç, kendini kıskanılan konumuna koydunya e bende seni çoook iyi tanıdım bacımmsen beni nerden tanıyorsun ki anlamadım böle olduğuma eminsin .bu ne iş yaa pardon bacım tanışıyor muyuz ?
komşu iyi niyetinden sırf kocana efendi, önüne bakan herif demiş diye komşunu fesat, kıskanç, kendini kıskanılan konumuna koydunya e bende seni çoook iyi tanıdım bacımm
yoo ne çocuğu hepimizen büyüksün .ahahhaa.
öyleyimdir canım sağol :)))
ama ciddiyim benim kocayı kapacak bir yovri arıyorum ilan verecem yakında
cnm kadınla karşılıklı konuşan sensin, ses tonu, mimikleri, söyleyiş tarzı yorumu çok değiştirir, biz burdan ne yorum yaparsak yapalım boş, sen ne hissettiysen odur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?