komşum ne diyor anlamadım ben ?

saçma buluyorsan yorum yapma olsun bitsin .her konuya yorum yapmak zorunda değilsin ki .böyle bir misyon yüklemene gerek yok kendine .

Saçma bulduğumu söylemedim,

Seninle ağız dalaşına girecek seviyede değilim.

Komşunun değilde senin fesat duygular içinde olduğunu düşünüyorum.

iyide benim gibi düşünen bayanlarda var okumadın mı yazılanları .rahatsız oluyor insan .sen olmuyorsan olma ben oluyorum

Allahım ya biride benim kocayı kaçırsın ne olur ya şu mübarek günde yalvarıyom Allahım
(Amin)

ay kocayı kaptırmak nedir yaa

kim kimi kapıyor bekçi miyim ben kocamın aman kapmasınlar diye çabalayım

ay bence sizler bi güvenlik şirketiyle anlaşın 7/24 kocalarınızın başına güvenlik koysunlar kapmasınlar

ne kocalar varmış yahu haberimiz yokmuş

bidaha sana kocanı övenlere, çok şanslısın diyenlere asıl o şanslı de geç, ben öyle yapıyorum.

iyide benim gibi düşünen bayanlarda var okumadın mı yazılanları .rahatsız oluyor insan .sen olmuyorsan olma ben oluyorum

anket yap bakalim seninle ayni dusuncede kac kisi var ?
konu acmissin fikrimizi belirtiyoruz,
illa bende senin gibi art niyet aramak zorundamiyim,
sana yanlis dusundugunu soylemeye calisiyoruz,
sende bu dusunceyle ne konun olur ne komsun,
seni ovmeyen fesat seni ovmeyenle kes muhabbeti...

Bir laf vardır hani çok severim.

''Kişi kendinden bilirmiş''

Sen artniyetli olmadığın için zaten karşındakindede aramazsın.

Artniyetli olanlar düşünsün.

cnm kadınla karşılıklı konuşan sensin, ses tonu, mimikleri, söyleyiş tarzı yorumu çok değiştirir, biz burdan ne yorum yaparsak yapalım boş, sen ne hissettiysen odur.

sen beni nerden tanıyorsun ki anlamadım böle olduğuma eminsin .bu ne iş yaa pardon bacım tanışıyor muyuz ?
komşu iyi niyetinden sırf kocana efendi, önüne bakan herif demiş diye komşunu fesat, kıskanç, kendini kıskanılan konumuna koydunya e bende seni çoook iyi tanıdım bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…