Komşum neden böyle yapıyor

Drbunee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
25
14
3
36
Herkese merhaba yeni üyeyim uzun zamandır beni rahatsız eden bir şey var. Bir apartmanda iyi anlaşan 4 komşuyuz, hepimiz birbirimize çat kapı gider kahve içer zaman geçiririz fakat Bi tanesi biraz fesat huyu suyu tuhaf bazen canciğer kuzu sarması bazende soğuk bir buz dolabı anlam veremiyorum. Ben oğlumu 1. Sınıfa başlarken özel okula kaydettirdim arayada Bi tanıdık bulduk indirim almak için, bu komşunun oğlu devlet okulunda 1. Sınıftaydı sonra bizim kayıt yaptırdığımızı duyunca oda gidip aynı kişiden indirim talep etmiş ve oğlunu 2. Sınıfta aynı özel okula kaydettirdi. Bu komşum bazen diğerleriyle kahve içer beni çağırmaz ama ben onu çağırmadığım zamanlar hep surat yapar soğuk davranır dışlar beni hep ben adım atmak zorundayım arayı sıcak tutmak için yoksa o kendi bildiğini okuyor siz olsanız ne yapardınız umursamamakmı lazım acaba Bi kaç gündür kafama taktım

hic umursamam,

yani iyi arkadasim, aramizda yanlis anlama var deseniz, gidin konusun, ilk adimi kimin attiginin onemi yok derim de,
zaten cok da hazetmiyorsunuz,
neden kafaya takip caninizi sikasiniz ki.
Az gorustugunuz bir komsunuz olarak kalsin, daha fazla hayatinizda yer isgal etmesin.

hic umursamam,

yani iyi arkadasim, aramizda yanlis anlama var deseniz, gidin konusun, ilk adimi kimin attiginin onemi yok derim de,
Az gorustugunuz bir komsunuz olarak kalsin, daha fazla hayatinizda yer isgal etmesin.
Aslında
hic umursamam,

O böyle yaptığı için hazetmiyorum yoksa herhangi Bi problemim yok benim ama kendisi hep problem çıkarmak için uğraşıyor gibi geliyo bana

Bizimde vardı böyle komşu digerleri onu çagırırız buluştunuz beni geç çagırdınız der bir kahve içicez içmemişk yani evine hiç kabul etmez hep bir küsme surat asma hele birde yaşıt çocuklarımız var sınavları eve kadar gelip sorma okulda bile benim çocugumun durumunu sorma bezmiştim ay aklıma geldi şimdi hiç konuşmuyoruz oh kafam rahat çekmek zorunda degilsiniz hiç umursamayın

Bizimde vardı böyle komşu digerleri onu çagırırız buluştunuz beni geç çagırdınız der bir kahve içicez içmemişk yani evine hiç kabul etmez hep bir küsme surat asma hele birde yaşıt çocuklarımız var sınavları eve kadar gelip sorma okulda bile benim çocugumun durumunu sorma bezmiştim ay aklıma geldi şimdi hiç konuşmuyoruz oh kafam rahat çekmek zorunda degilsiniz hiç umursamayın
Bizimde çocuklarımız yaşıt hemde ikişer tane üçük çocuklar onun 3 yaşında benim 2,5 onunki benim çocuğun elinden oyuncak alır kaçar iter kakar bişey demiyorum çocuktur anlamaz diye benimki geçen onun elindekini istedi hemen yanına aaldı çocuğu korumaya

Böyle insanlar hayattan bezdirir evet. Bizimki eve gelen misafire bile karışırdı.:sinirli: İyi ki hayatımızdan çıktı.

Hiç takmayın böyle insanları hayatınızdan çıkarın parazit gibiler ben çıkardım kafam çok rahat gereksiz yer kaplıyordu hayatımda.

Ya ben de mi bir gariplik var anlamadım. Hayatta kimseyle komşuluk yapmam. Annemin var komşuları herkesin sevmediği bir iki tip vardı elediler onları görüşmüyorlar şimdi. Belki diğerleri de o kadından hoşlanmıyordur? Bir ağızlarını ara, kimse sevmiyorsa onu dışlarsınız?

Bir de ne olur o kadın gibi çocuğunuzu savunun. Çocuğun kafasında onu annesi koruyor ben annemin umrunda değilim düşüncesi oluşmasın...

Fazla samimiyet tez ayrılık getirir. Hiç sevmen öyle komşu momşu olaylarını. Ne kahveye gider ne çağırırım. Sonra böyle o beni kıskanıyor, şu çağırmıyor öbürü fesat diye saçmalıyor insan. Halbuki bu insanlara kafa patlatmak bile zaman ve enerji israfı. O zamanı kendinize, evinize, çocuğunuza, hobinize vs ayırın. Kendinize çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Back
X