- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Eşin değil de sen isteseydin eminim kavga çıkartırdi gözün aydın cAnim bunla geçmiş olsun artık mesafeni koyarsınKizlar aldi esim perdeyi
Dediginiz gibi atildi sandim demis ama inanmiyorum
Firca vardi cunku ustunde ucmasin diye
Bas baya yalan soyluyor
Benim kendisiyle bir iletisim seklim yok hicbir sekilde ama az cok duyuyorum. Cynku evler dip dibeEşin değil de sen isteseydin eminim kavga çıkartırdi gözün aydın cAnim bunla geçmiş olsun artık mesafeni koyarsın
O cazgirsa sizde cazgir olun...gidin kapisini calin bu tul benm alabilirmiyim de....hirsizlik baska bir sey...niye susacaksiniz ki...Nedensiz bi sekilde cekiniyorum
Cazgir biraz kavga falan cikartir
Aynen öyle iyi olmuş sevindim perdene kavusmanaBenim kendisiyle bir iletisim seklim yok hicbir sekilde ama az cok duyuyorum. Cynku evler dip dibe
Kocasina cocuklarina kok sokturuyor
O yuzden kendim istemedim gidip
Bana caz yapardi ama esime birsey diyememis
Şaka gibi gerçekten ilk defa perde çalan komşu görüyorumKizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Sorunsuz yeni ve. Temiz bir perdeyi kim niye atsın insan önce düşünür sonra sahibine bakınır cama takmaz hemenEğer sorunsuz verdiyse doğru söylüyordur. Calsaydi hemen cama asmazdi. Bence günah almayın.
Sorunsuz yeni ve. Temiz bir perdeyi kim niye atsın insan önce düşünür sonra sahibine bakınır cama takmaz hemen
Bazıları öyle benim kv de zengin çöpe halıflex atılmış alayım dedi.Perdenize kavuşmanıza sevindim.
Kadında benim babaannem herhalde .
Villada oturuyor onun bunun malını alıyor , çöpten birşeyler getiriyor .
Evde başkasının olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?