Komsum perdemi calmis

Kizlar aldi esim perdeyi
Dediginiz gibi atildi sandim demis ama inanmiyorum
Firca vardi cunku ustunde ucmasin diye
Bas baya yalan soyluyor
Eşin değil de sen isteseydin eminim kavga çıkartırdi gözün aydın cAnim bunla geçmiş olsun artık mesafeni koyarsın

Eşin değil de sen isteseydin eminim kavga çıkartırdi gözün aydın cAnim bunla geçmiş olsun artık mesafeni koyarsın
Benim kendisiyle bir iletisim seklim yok hicbir sekilde ama az cok duyuyorum. Cynku evler dip dibe
Kocasina cocuklarina kok sokturuyor
O yuzden kendim istemedim gidip
Bana caz yapardi ama esime birsey diyememis

Benim kendisiyle bir iletisim seklim yok hicbir sekilde ama az cok duyuyorum. Cynku evler dip dibe
Kocasina cocuklarina kok sokturuyor
O yuzden kendim istemedim gidip
Bana caz yapardi ama esime birsey diyememis
Aynen öyle iyi olmuş sevindim perdene kavusmana

Şaka gibi gerçekten ilk defa perde çalan komşu görüyorum
Acaba bahçede sahipsiz atılmış mı sandıda aldı? Normalde nasıl bir insan, bilerek yapar mı böyle birşey. Zaten ruh hastası eğer yaparsa göreceğini bile bile. Ben isterdim ne münasebet terbiyesiz kadın. Valla kavga da çıkartırsa çıkartsın polisi ararım hırsızlık bir suç.

Perdenize kavuşmanıza sevindim.
Kadında benim babaannem herhalde .
Villada oturuyor onun bunun malını alıyor , çöpten birşeyler getiriyor .
Evde başkasının olmasın
Bazıları öyle benim kv de zengin çöpe halıflex atılmış alayım dedi.
Çingene yi bey hanımı yapmışlar çöpte kasnak görmüş bunlada ne güzel nakış olur demiş.

Yuh ya hem çalıp sonrada asıyor.Gidip açık açık sorup gerekirse kavgada ederim sonrada polisi arardim.

Sokağa kurusun diye perde bırakılıyor, komşu atıldı sanıp koşup alıp penceresine takıyor. Cennet mahallesinde mi yaşıyorsunuz

Kahve içmeye gidip "Aaa dün yıkayıp bahçeye astığım sabah bulamadığım perdenin tıpkısının aynısı. Nereden aldın?" deyin :) Bir de bahçeyi gören esnaf kamerası falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…