Komsum perdemi calmis

Attım mı sandınız acaba ben kurusun diye koydum oraya diyip isteyin herhalde çalsa görünecek yere asacak kadar salak değildir
Yikayip bahce duvarina asmistim
Atti sanip almasi da anormal olur eger oyleyse
Isticem fakat boyle cazgir cuzgur bi kadin
Bagirir cagirir kesin birbirimize gireriz diyorum

Hani evet onun kadar cirkef olunmaz ama ben bu durumda galiba olurdum. Muhtemelen sizi yalancilikla suclayacak ama bisey diyimmi rezil edin eminseniz. Varsa gevmisten fotolariniz filan direk gosterin herkese

Hani evet onun kadar cirkef olunmaz ama ben bu durumda galiba olurdum. Muhtemelen sizi yalancilikla suclayacak ama bisey diyimmi rezil edin eminseniz. Varsa gevmisten fotolariniz filan direk gosterin herkese
Otekiler bende zaten
Ayni modelden uc tane daha var
Ben kendi istegime gore yaptirmistim
Yani acik parekende olarak satilan bi model degil
Simdi gideriz cazlar cuzlar
Esim gelsin ona istettiricem olmadi

Otekiler bende zaten
Deli mi ?
Niye bu kadar cekiniyorsunuz yahu
Attınız diye düşünmüş olamaz mı

Sende niye bahçe duvarına astın ki ? Birde orda bırakmışsın tüm akşam davetiye çıkarmışsın resmen

Stor perde 2 dakikada kuruyan birşey öyle geceden sabaha neden bıraktın neyse olan olmuş git iste deli mi ne

Otekiler bende zaten
Eşin olmaz canım bence kadın meselesi gibi. Git affedersin ama ben özel yaptirmistim perdemi bulunması mümkün değil .Attım sandın galiba ama kurusun diye asmıştım deyip baştan naif bi dille gir.
He zaten cazgır laf anlamaz diyorsan sen ondan daha cazgır olcaksın arkadaşım. Hem perdemi alcak. Hem bağırcak. Bide üste çıkcak olur. Öbürleri de evde vereyim takım olsun bari tek cam olmaz mı dicen.
Tabi isticen o utanmamış aşmış bide.
Dişe diş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…