- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Tek cama ihtiyacı varsa demekÖtekisini almamış ama
Suan cok sasirdim ama artik bu hayatta hic biseye sasirmamak gerekiyor. Tv de cikmisti kadin yillardir tanidigi komsusu yedigi ictigi ayri gitmiyor evinde hursizlik yaotigini anliyor kameradan bakiyor goruyor evde para çalarken bak bide yillarin komsusu.Kizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Ya kadindan korkmuyorum sonucta kendi malimin pesine dusmusumŞöyle söyleyebilirsiniz canım dün perdelirimi yıkayıp asmıstım, galiba bir tanesi düşmüs, sende attım filan sandın galiba, kusura bakma perdemi geri verirmisin. bu şekilde söylersen belki kurtarabilirsin
Aynen dunyanin parasini verdik yaptirirkenSuan cok sasirdim ama artik bu hayatta hic biseye sasirmamak gerekiyor. Tv de cikmisti kadin yillardir tanidigi komsusu yedigi ictigi ayri gitmiyor evinde hursizlik yaotigini anliyor kameradan bakiyor goruyor evde para çalarken bak bide yillarin komsusu.
Ben senin yerinde olsam bahcemi goren bi kamera varsa once ordan bu kadinin videosunu bukurum sonra kadina gider konusurum eger yalanlarsa ispatlarim elimdeki delillerle.
Ha birde acikcasi özel dikim stor perdeler de cok ucuz olmuyor ha oara calmis ha perde ne fark eder
Hahaha kardes payı iyiymişkavga çıkarırsa çıkarsın, edepsizliğini ilan etmiş olur. inkar ederse siz de susmayın, herkes duysun bari.
nasılsa bu saatten sonra samimi olmazsınız, bari perdenizi geri alın.
ben olsam perdemi isterken kayıt yaparım.
aklınca tekini alarak kardeş payı yapmış çakal.
Belli ki rahatsız ona direk dersen kavga eder ...Aynen dunyanin parasini verdik yaptirirken
Uc bes kurus birsey degil ki
Kim bilir daha ne zaman harxama yaoarim perde icin
Oyle olsa bile benim malima el koymys resmen zorba gibi
Hadi aldin gor bak der gibi insan nasil takar anlamiyorum
Camda dipadizlak kaldi ayna gibi
Çıkarsın ne olacak. Kendini rezil etmiş olur iyice herkesin haberi olur. Tabi eğer gerçekten o almışsaNedensiz bi sekilde cekiniyorum
Cazgir biraz kavga falan cikartir
Bence perdeni çalıp penceresine takmak sizi qicik yapmaktan başka bir şey değil.aklıma yalnız bu geliyor.çünkü boyle çalıp korkmadan perdeni camına takmak cesaret ister vallaKizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Bina degilBina olarak ilginç geldiniz bana. Bahçede stor perde görsem çöp diye kendini bilmezin biri atmış derim.
Neyse muhattap olmayın. Çalıp da görebileceğiniz yere asan kadın kavgaya bahane arıyordur.
Onun evinde de var vakat sortlarin aparatlari bendeydiEe stor perdenin aparati var ,onu nasil halletmis. Kendininde storumu vardi daha once, hadi onun yerine takti diyim .
Bir proplemimde yok kendisiyle ama sorunlu biri zatenBence perdeni çalıp penceresine takmak sizi qicik yapmaktan başka bir şey değil.aklıma yalnız bu geliyor.çünkü boyle çalıp korkmadan perdeni camına takmak cesaret ister valla
Allah yardımcın olsun.öyle insanla muhattap olmasan iyi.Bir proplemimde yok kendisiyle ama sorunlu biri zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?