Komsum perdemi calmis

Suan cok sasirdim ama artik bu hayatta hic biseye sasirmamak gerekiyor. Tv de cikmisti kadin yillardir tanidigi komsusu yedigi ictigi ayri gitmiyor evinde hursizlik yaotigini anliyor kameradan bakiyor goruyor evde para çalarken bak bide yillarin komsusu.
Ben senin yerinde olsam bahcemi goren bi kamera varsa once ordan bu kadinin videosunu bukurum sonra kadina gider konusurum eger yalanlarsa ispatlarim elimdeki delillerle.
Ha birde acikcasi özel dikim stor perdeler de cok ucuz olmuyor ha oara calmis ha perde ne fark eder

Ya kadindan korkmuyorum sonucta kendi malimin pesine dusmusum
Fakat dedigim gibi baya bir cazgir
Kavga cikar diye cekiniyorum
Kucuk cocugum var
Karakollarda surunemem
Esim gelsin ona isteticem
Cekinir belki

Aynen dunyanin parasini verdik yaptirirken
Uc bes kurus birsey degil ki
Kim bilir daha ne zaman harxama yaoarim perde icin
Oyle olsa bile benim malima el koymys resmen zorba gibi
Hadi aldin gor bak der gibi insan nasil takar anlamiyorum
Camda dipadizlak kaldi ayna gibi

kavga çıkarırsa çıkarsın, edepsizliğini ilan etmiş olur. inkar ederse siz de susmayın, herkes duysun bari.
nasılsa bu saatten sonra samimi olmazsınız, bari perdenizi geri alın.
ben olsam perdemi isterken kayıt yaparım.
aklınca tekini alarak kardeş payı yapmış çakal.

Hahaha kardes payı iyiymiş

Gidip söyleyin,eğer çemkirir falan diyorsanız eşi falan varsa ona söyleyin.terbiyesizliğin yüzsüzlüğün bu kadarı olur pes!

Belli ki rahatsız ona direk dersen kavga eder ...
Canım perdeyi attığımı sanıp cana takmışsın sana çok yakışmış ama sana başka yaptıralım benimki eksik kaldı de
Direk suçlama
Aynı olay öğrenci yurdunda başıma geldi.
Kız üste çıkmaya çalıştı iftiracı dedi .oda rahatsız tipti

Bina olarak ilginç geldiniz bana. Bahçede stor perde görsem çöp diye kendini bilmezin biri atmış derim.

Neyse muhattap olmayın. Çalıp da görebileceğiniz yere asan kadın kavgaya bahane arıyordur.

Bence perdeni çalıp penceresine takmak sizi qicik yapmaktan başka bir şey değil.aklıma yalnız bu geliyor.çünkü boyle çalıp korkmadan perdeni camına takmak cesaret ister valla

Bina olarak ilginç geldiniz bana. Bahçede stor perde görsem çöp diye kendini bilmezin biri atmış derim.

Neyse muhattap olmayın. Çalıp da görebileceğiniz yere asan kadın kavgaya bahane arıyordur.
Bina degil
Bahceli mustakil ev
Binada perdeyi niye cikarip disari asayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…