- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
O utanmamıssa siz hiç utanmadan açık açık sorun. Bu zamana kadar yoktuda sizin perde kaybolunca mı aynı perdeden astı ne tesaduf ki. Böyle insanlar genelde hasta oluyor. Hastalıgın adını tam hatırlamıyorm ama ihtiyacı olmadıgı halde çalıyor..Kizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Stor perdem uçmuş sizin balkona konmuş ordan da nasıl olduysa cama monte olmuş diye sorsun hattaStor perdem ruzgardan ucmuş sizin balkona konmuş herhalde , stor perdem sizdemi diye sora bilirsin
Esim 10'da gelecekIstediniz mi perdenizi ?
Son durum nedir ?
Ya ben gidip isterimde dedigim gibi cok cazgir problemliKendi perdeniz olduğundan eminseniz neden aldığını sorun. Üste çıkmaya çalışırsa biraz da cazgır ol canım sende.Para kolay mı kazanılıyor perdeyi bedava almadınız ki.
Bence de kocasını falan salar üstüne Allah korusun.Ya ben gidip isterimde dedigim gibi cok cazgir problemli
Esiyle olan tartismalarini vs duyuyorum bazen kocadi bile korkuyor esinden
Kucuk bebegim var simdi gidetim isterim birbirimize gireriz aksam aksam
El kadar bebekle karakolluk olmak istemuyorum
Esim konusacak gelince
Yüzsüzlükte kaçıncı evre bu ya çok ilginçKizlar dun stor perdelerimi yikayip bahceye asmistim
Sabah baktim biri yok
Acaba evdemi vs diye aradim ama bulamadim
Kardesimde bugun gelirken senin perde busranin caminda asili dedi
Perdemi calmis
Ben istemeye utaniyorum suan
O nasul utanmadan aldi sasiriyorum
Belki baskadir diyenler olabilir fakat ben kendim ozel olarak yaptirmistim baska yok o modelden
Ne yapmaliyim
Burada evler ikiz evler diye olan dubleks vahceli evler hepsinin dogal olarak olculeri ayni ve apartman degil ki bahceme astimBence perdeleri karistirdiniz. Aynı muhitte oturuyorsaniz aynı model store perde almanız çok olası. Ayrıca her camın boyutu farklı oluyo şak diye nasıl çalan kişinin store perde düzeneğine uysun. Ayrıca perde bu bile isteye gözle goreceginizi bile bile neden cama assın? Calindiysa bile çalan kişi büşra olamaz. Katil uşak olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?