Komsum perdemi calmis

O utanmamıssa siz hiç utanmadan açık açık sorun. Bu zamana kadar yoktuda sizin perde kaybolunca mı aynı perdeden astı ne tesaduf ki. Böyle insanlar genelde hasta oluyor. Hastalıgın adını tam hatırlamıyorm ama ihtiyacı olmadıgı halde çalıyor..

İnkar etmeye kalkarsa kamera çekmiş deyin. Vermezsen o görüntüyle polise gidicem deyin. Neredeki kamera der, tongaya düşmeyin, polisle görürsün deyin.

Eşiniz komşunun eşinden istesin. Adam bilir sonuçta evinde o tarz bir stor olmadığını. Karı koca birden çirkeflik yapacak değillerdir herhalde.

Ne yaptınız acaba . Lütfen sesiz kalmayın. Kadının cesaretine bak sen. Kız kardeşinle gidip konuşsaydın kavga çıkarsa polis çağır. La havle....

İsterim vermezse de polise şikayet edicem derim, bu özel model kimsede yok güvenlik kameranız da varsa ortaya çıktı hırsızlığı

Kendi perdeniz olduğundan eminseniz neden aldığını sorun. Üste çıkmaya çalışırsa biraz da cazgır ol canım sende. Para kolay mı kazanılıyor perdeyi bedava almadınız ki.

Kendi perdeniz olduğundan eminseniz neden aldığını sorun. Üste çıkmaya çalışırsa biraz da cazgır ol canım sende. Para kolay mı kazanılıyor perdeyi bedava almadınız ki.
Ya ben gidip isterimde dedigim gibi cok cazgir problemli
Esiyle olan tartismalarini vs duyuyorum bazen kocadi bile korkuyor esinden
Kucuk bebegim var simdi gidetim isterim birbirimize gireriz aksam aksam
El kadar bebekle karakolluk olmak istemuyorum
Esim konusacak gelince

Bence de kocasını falan salar üstüne Allah korusun.
Güvenlik kamerası yokmu

Apartmanınızda ortak alan bu şekilde kullanılabiliyor mu?
Akşamdan sabaha kadar perdeleriniz bahçede kaldıysa bence de attınız zannetti kadın.
Siz alamazsanız eşiniz alırdı, diye düşünmüştür.
Ayrıca komşu degil böyle bir ihmalle başka birileri hepsini de alabilirdi.

Perdelerinden birini al eline git kapısına dayan. Canim bu perdenin eşi sende galiba alabilir miyim de . Eger cazgirlik yaparsa simdi polis çağırıyorum dersin . Yine olmadi ben onu ozel yaptirmistim simdj yaptirdigim yerdeki personeli cagiriyorum o zaten tanir kendi yaptigi perdeyi de. En son yine olmadi gercekten polisi ara.

Bence perdeleri karistirdiniz. Aynı muhitte oturuyorsaniz aynı model store perde almanız çok olası. Ayrıca her camın boyutu farklı oluyo şak diye nasıl çalan kişinin store perde düzeneğine uysun. Ayrıca perde bu bile isteye gözle goreceginizi bile bile neden cama assın? Calindiysa bile çalan kişi büşra olamaz. Katil uşak olabilir

Yüzsüzlükte kaçıncı evre bu ya çok ilginç
Evine misafirliğe gittiğinizde perden güzelmiş vs gibisinden konuya girip ağzınıza gelen her şeyi sayın dökün bence.
O utanmamış bir de ön camına asmış.Siz de çekinmeyin ve susmayın.

Burada evler ikiz evler diye olan dubleks vahceli evler hepsinin dogal olarak olculeri ayni ve apartman degil ki bahceme astim
Arti olarak lerdeyi ben ozel yaptirdim
Katologtan veya parekende almadim
Insan malini tanimaz mi

Gidip söyleyin" ön camındaki benim perdem,neden aldın"diyin. Cazgırsa cazgır yani hem hırsızlık yapacak hemde utanmadan cazgırlık yapacak olacak iş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…