• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

Böyle bir adam eğer yalnız yaşıyorsa,ve anlattığınız gibi sapık birisiyse(ki öyle görünüyor)

böyle bir adamın aklından kadınlar için tecavüz sahneleri geçmiyor değildir..

Eğer gerçekten anlattıklarınız gibi birisiyse,vay haline ordaki çoluk çocuğun!

Gerçekten üzüldüm şimdi..Arkadaşların dediği gibi adamın sicilini araştırın,gerekirse attırın oradan,ama kimliğinizi belli etmemeye çok dikkat edin.

Polise haber verin bence. Komşularınıza bahsetmeyin. Hiç belli olmaz, etrafınızdaki insanlar çok canınızı sıkabilirler.
Ayrıca o sapık veya engelli insan, hakkında konuştuğunuz için size bir zarar verebilir. Siz polise şikayet ettiğinizi bile anlatmayın komşulara, o adamın kulağına gitmesin.

Komşularınız "bize niye görünmüyor peki, demek adamı kudurttu, o da bir yerlerini gösteriyor" bile diyebilirler. MAğdur olan kurban edilebiliyor çünkü ülkemizde.

Ayyyyy Allah,im yaaa, ben bile tedirgin oldum burdan Allah bilir sen neler hissetiinn??? oof yaaa çocuklariniza mukayyet olun ne olur basinda birileri olmadan sokaga salmayin... lutfen gozlerinizi onlarin uzerlerinden ayirmayin ki mutlaka oyle yapiyorsunuzdur.. bence biraz daha gozlemde kalin, baska gorgu taniklari daha bulun kendi yaniniza ... Allah korusun bu kadin iftira atiyor bile diyebilirler.. insanogluyuz basimiza her turmu musibet gelebilir, onlemlerini onceden almak lazim, onceden boyle seylerle karsilastiysak bide hemennnnnnnnnnnnnnnnn:53::44:

tövbe tövbe ne manyak insanlar var yahuu..

aman komşularınızla bir olun ,sonra yöneticiye gidinn.tedbiri alın yarın öbürgün şikayet ettiğinizi anlarsa sizin bu sefer size bir şey yapabilir allah korusunn..

hbunu yöneticinin görmesini sağlamalısınız..

Eğer ki durumdan kesin eminseniz mutlaka bişeyler yapmalısınız artık komşulara mı yöneticiye mi muhtara mı polise mi nereye şikayet edecekseniz.

Yoksa Allah korusun adam sapıklığı ilerletip birilerine zarar verirse çok büyük vicdan azabı duyarsınız ve siz de veballerine girmiş olursunuz.

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

adam kendi evinde ne yaparsa yapsin hic uyarmaya bile gerek yok bence...
bir daha balkonda size cirilciplak bir sekilde bakarsa falan hic utanmayin kaldirin kafanizi ''arkadasim goruntu kirliligi yapiyorsun, ya mahremini evde yasa ya da balkona cikacaksan da en azindan don giy'' de tamam iste :31:
bence daha ileri gidilmedikce kimse karismamali...
o adamin hayati sonucta, demek ki uclarda yasamayi seven biri...

bu mantıkta olan birinin sadece bukadarıyla kalıcana siz inanıyomusunuz ? evinde herkes dilediğini dilediğince yapar buna kmse bişey diyemez ama ben balkona vs çıktığm zaman milletin çıplak vücudu nu bilmem neresini görmek zorunda değilim.Uçta yaşıyan biriyse böyle şeylerin normal olduğu yasal olduğu biyere gitsin.türkiyede yasal değil cezası var.hem bırakın onu görerek günaha giriyorum ben göz zinası diyede bişey var.perdeni kapa çplak mı gezcen amudamı kalkçan taklamı atçan ne yaparsan yap ama bu şekilde kimze kimseyi rahatsz edemez.herşeyi brakın böyle biriinin akıl sağlığı yerinde değildir ve herşeyide yapabilir.böyle bişey olduktan sonrada km ne derse desin dönüşü olmaz.

Belki evde iki kişi olursanız bir daha tekrarlarsa biriniz fotoğraf çekebilirmisiniz bilmiyorum ki.

Ben yıllar önce duydum bir kız nişanlıymış ev tutmuşlar nişanlısıyla ama yatak odasını nişanlısı sürekli kilitli tutuyormuş sana sürprizim var diye.
Kızın rüyalarına giriyormuş sürekli nedir bu sürpriz bana gösterilmiyor diye.
Bir gün dayanamamış ablasıyla gitmiş açmış kapıyı ,odayı simsiyah boyamış ortayada tabut koymuş sapık, üstünede bıçak saplamış.Meğerse satanistmiş evlenseymiş sanırım kıza bir şey yapıcakmış.
Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı. Belki oda satanisttir,her türlü kötülük beklenir.
benim aklımada satanistlik geldi

Size yakın karakolun telefonunu bulup arayabilirsin.
Kimliğini söylemezsin, kim olduğumu söylemek istemiyorum, şöyle şöyle bir durum var tedirginim. Bu konuda ne yapılabilinir? diye polise sormak daha akıllıca aslında.
Biz ona bir kapıdan görünürüz derler vs mutlaka br yol gösterirler size.

Belki evde iki kişi olursanız bir daha tekrarlarsa biriniz fotoğraf çekebilirmisiniz bilmiyorum ki.

Ben yıllar önce duydum bir kız nişanlıymış ev tutmuşlar nişanlısıyla ama yatak odasını nişanlısı sürekli kilitli tutuyormuş sana sürprizim var diye.
Bir gün dayanamamış ablasıyla gitmiş açmış kapıyı ,odayı simsiyah boyamış ortayada tabut koymuş sapık, üstünede bıçak saplamış.Meğerse satanistmiş evlenseymiş sanırım kıza bir şey yapıcakmış.
Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı. Belki oda satanisttir,her türlü kötülük beklenir.

ayy inanmıyorummm ya bu yazınıza tüylerim ürperdi korktum açıkcası..
ama gerçekteirki çünkü ben bunu sırlar dünyası olması lazım samanyolu tv'de izlemiştimm bir zamanlar doğruluğu vardır

rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri

Allah hepimizi ve evlatlarımızı böyle sapıklardan korusun inşallah.çok kötü bir durum

Ne kadar doğru bilmiyorum yıllar önce böyle bir hikaye anlatılırdı.

Bu hikayeyi taaa 20 sene önce duymuştum.O zamanların şehir efsanesiydi sanırım.Hala etkisini sürdürüyor demek.

Siyah oda konusunu çok da abartmamak lazım.Sonuçta boya firmalarının kataloglarında siyah var.Özel bir renk değil.
O zaman polis,siyah boya satın alanları takibe alsın bari:)

Komşu adam,evde çıplak geziyor olabilir.Yalnız yaşıyorsa,onun rahatlığıyla edebe adaba fazla önem vermiyordur.Duştan çıkıp odasına çıplak gidiyordur.Ne bileyim,ses duymuştur,dışarı bakmıştır,sakınmamıştır,dalmış olabilir.

Diğer komşular da çıplak veya boxer lı görmüşler ama konu sahibi perdeler hep kapalı olurdu,ilk kez gördüm diyor.
Yeni taşınanlar her zaman merak uyandırır.Hele farklılıkları varsa gözler üzerinde olur.
Bence telaşlanmaya gerek yok.Bir anormallik varsa,apartmandakiler zaten seslerden filan anlarlar.

ya şimdi öğrendim adam evliymiş memurmuş daha yeni evliymiş :52:

:53: :53: neydi bunlar o zaman ya ? kafam karıştı bir insan çıplak camdan neden bakar :27: zaten bir kere görmüşsün herhangi bir şey olabilir rahatllığından da yapabilir vs. Bunun 100 kere görülmesinden korkulmalı asıl.

boyasını filan geçtim ben ya çok garip teşhircilerin zaten büyük cogunluğu erkek ve evli olurmuş. bu rahatsızlıgından kurtulmak için evlenirmiş ancak karısından aldıgı zevk teşhirden aldıgı zevk kadar tatmin etmezmiş ve devam ederlermiş bunu yapmaya :(

Bu hikayeyi taaa 20 sene önce duymuştum.O zamanların şehir efsanesiydi sanırım.Hala etkisini sürdürüyor demek.

Siyah oda konusunu çok da abartmamak lazım.Sonuçta boya firmalarının kataloglarında siyah var.Özel bir renk değil.

Komşu adam,evde çıplak geziyor olabilir.Yalnız yaşıyorsa,onun rahatlığıyla edebe adaba fazla önem vermiyordur.Duştan çıkıp odasına çıplak gidiyordur.Ne bileyim,ses duymuştur,dışarı bakmıştır,sakınmamıştır,dalmış olabilir.

Diğer komşular da çıplak veya boxer lı görmüşler ama konu sahibi perdeler hep kapalı olurdu,ilk kez gördüm diyor.
Yeni taşınanlar her zaman merak uyandırır.Hele farklılıkları varsa gözler üzerinde olur.
Bence telaşlanmaya gerek yok.Bir anormallik varsa,apartmandakiler zaten seslerden filan anlarlar.

Çok relax rahat bir yorum olmuş :39: nikimin Polyanna kısmını size ithaf ediyorum, ne kadar empati yapsam ne kadar iyi niyetli düşünmeye çalışsamda bu topiğe böyle bir yorum çıkaramazdım...

bu mantıkta olan birinin sadece bukadarıyla kalıcana siz inanıyomusunuz ? evinde herkes dilediğini dilediğince yapar buna kmse bişey diyemez ama ben balkona vs çıktığm zaman milletin çıplak vücudu nu bilmem neresini görmek zorunda değilim.Uçta yaşıyan biriyse böyle şeylerin normal olduğu yasal olduğu biyere gitsin.türkiyede yasal değil cezası var.hem bırakın onu görerek günaha giriyorum ben göz zinası diyede bişey var.perdeni kapa çplak mı gezcen amudamı kalkçan taklamı atçan ne yaparsan yap ama bu şekilde kimze kimseyi rahatsz edemez.herşeyi brakın böyle biriinin akıl sağlığı yerinde değildir ve herşeyide yapabilir.böyle bişey olduktan sonrada km ne derse desin dönüşü olmaz.

fetisist ve sapkin duygularini kendi icinde yasayan milyonlarca insan var...
belki bu adam da onlardan biri yani kendi secimi evinin renginden direk ruh hastasi sapik oldugu kanisina varmak dogru degil bence...
ben adami savunuyor musum gibi bana yuklenmeyin lutfen ben fikirlerimi yaziyorum burada, bu da benim fikrim, saygi duyun...
cok rahatsiz oluyorsaniz kendi cabanizla konusun dedim zaten sessiz kalin demedim onceki mesajimda farkindaysaniz, ama polisi aramak bilmem nereye sikayet etmek falan bana gore dogru degil...
yok mu mahallenizde soyle eli masali diye tabir edilen bir erkek?
dinlemezse o zaman farkli yollara basvurulur ama once insanin kendisi uyarilmali...
goz zinasi olayina gelince de her gunah bitti de goz zinasina takmissiniz yani, ona kalirsa dinimize gore bir erkegin gozune bakmak falan da yasak...

Son düzenleme:

Doğru olabilir bana anlattıklarında başka biri de şehir efsanesi bu yıllar önceden duymuştum dedi.
Zaten ne kadar doğru onu biliyorum dedim.
Ama hiç kimse bana bir kadına kapı önünde o şekilde durup bakmasını açıklayamaz.Aleni sapıklık! normal değil ki. Biz zaten duvarlarını siyaha boyamasını değil,yaptığı terbiyesizliği konuşuyoruz.Acaba yarın bir gün bir çoluğun çocuğun canı yanar mı diye ? olmayacak bir şey değil görüyoruz,duyuyoruz böyle şeyler.

Şu zamanda bu kadar çok taciz ve istismar vakası varken ben bir adamın balkonuna çıplak çıkıp bakmasını dalgınlıktandır gibi masumane karşılayamam, herhalde anne olduğum için her şeyden önce o apt. da yaşayan çocukları düşünürüm, çünkü cinsel taciz mağduru en çok çocuklar oluyor. Adamın yaptığı teşhircilik bir adım ötesi taciz sarkıntılık her şey olabilir. Onu o şekilde küçük bir çocuk da görebilirdi. Çoluğu çocuğuyla yaşayan işinde gücünde olan normal görünen adamların bile pc lerinde çocuk fotoğrafları çıkmadı mı, neler duyuyoruz. Değişik cinsel fantazileri olan balkonuna çıplak çıkan bir adama on kat daha şüpheyle bakarım.

Back
X