Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç üşenmedim baştan sona tüm yorumları okudum 2 tane numunelik çıkmış biri uçurulmuş onlara söyleyecek söz yok zaten kendini bilmez tipler
neysee
arkadşın en son msjından 1 ay geçmiş şimdi noldu neler oldu çok merak ettim
ve çok korktum gerçekten hiç olmayacak şeyler değiller benimde eşim var herkes gbi nie benm eşim çıkmıyor balkona çıplak onu bırak yatak odadan banyoya gitmek içn biraz mesafe var o zaman bile bütün camları kontrol ettirir kenar köşeden görünmesin die erkek sonuçta görünse bişi olmaz ama ayıp yani ahlak denen bişey var hiç normal değil bu
o aykırı yorumları yapanlar belliki çırılçıplak balkonlarında oturup diğer dairelere gösteri yapıyorlar
gecenlerde arkada bi yaygara koptu kadının biri sapığın üst kat komşusuna anlatıyordu olanları sürekli görüyorum balkona cıkamaz oldum diye sanırım o günde görmüş cammı ne siliyormuş zavallı kadın sadalyeden düşmüş. sinirinden üst katta oturanları balkonda görünce şikayet etmiş. gürültüye bi sürü insan çıktı bende söyledim gördüm diye sonra birileri polise şikayet etmiş karakola çağırmışlar inkar etmiş. evliymiş sözde evli olduğu kadınında iki kızı varmış. kadın yaşça adamdan büyükmüş. ayrıca ön tarafta herkesle muhabbeti iyiymiş bu insanların. şimdi herkes duydu olanı biteni. o günden beri hiç görmedim. sanırım artık korkmuştur.
evet ailece, karı-koca bir de 12-13 yaşlarında bir erkek çocukları var, sürekli çırılçıplak dolaşıyorlar, ben görmedim ama zaman zaman eve misafirleri geliyor ve onlar da çıplak oturuyormuş, bunun üzerine bir araştırma yaptık, bunlar nüdistmiş, nüdizm: "ciplaklik ve dogallik ogelerini yedirmis, giyinmeyi bir tur hayvansal aslini inkar gibi dusunen, uygun iklim kosullarinda rahat olmasi dolayisiyla ciplak gezen ve insan vucudunun utanilacak degil, aksine gurur duyulacak bir guzellikte oldugunu savunan akim." olrak tanımlanmış internette, zaten internetten araştırırsanız çok daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, kendi siteleri falan var, çıplaklığı cinsellik olarak görmüyolarmış falan. Böyle biraraya gelip çıplaklar kamplarına falan gidiyolarmış öyle tuhaf acaipBişey işte.
Her neyse evlerinde ne halt ederlerse etsinler ama perdelerini kapatsınlar bi zahmet, onların yüzünden biz cam pencere kapalı oturuyoruz![]()
merhaba öncelikle herkese.
ben altı senedir aynı yerde oturmaktayım. komşularımızın hepsi çok iyidirler çoğunu tanırım ancak evimin arka tarafına iki yıl önce yeni bir bina yapıldı. arka tarafta olduğu için arada ki mesafe 3 metre anca var. yani çok yakınız. bir daire hariç hepsi hemen taşındı alanlar ya da kiralayanlar ancak o boş kalan daire yaklaşık 3 ay önce biri tarafından tutuldu ya da alındı bilemiyorum ama bi hareketlenme oldu evde badana boya işleri filan. bende bi akşam hava kararınca perdeleri kapatayım dedim ama odaya bi girdim bahsettiğim evin odalarından birinin simsiyahboyandıgını ve tavanın etrafına kırmızı ışıklar döşendigini gördüm ve gece saat üçe kadar falan yandı o ışıklar . perde filanda yok direkt göstermek amaçlı millete teşhir edildi evin içi diye düşündüm. kimselerde yoktu. çok garibime gitti korktum ama fazla üstünde durmadım. neyse gelelim asıl konuya;
o günden beri sürekli evin kalın perdeleri kapalı oldugu için oh be dedim kendi kendime sapık falan yok belkide adam sinema solanu falan yapmıştır kendine diye düşündüm. zevk bu ya. ama öyle değilmiş :18: bugün balkonu yıkamak için çıkmıştım benim panjurlar dışa eğik oldugu için direkt olarak gözükmüyor o evin balkonu ama balkonumun sonuna doğru gittiğimde orayı süpürürken ve eğilip doğrulurken çaprazdan orada birinin oldugunu ve bana doğru baktıgını farkettim ama kaldırıp kafamı bakamadım ama hani birine bakmasanız bile onu hissedersiniz ya ve az buçuk ne şekilde biri oldugunu göz ucuyla anlarsınız. işte bana sanki üstünde bişey yokmuş gibi geldi ama ten rengi bişeyde giymiş olabileceginden ve tam olarak bakamadıgımdan anlayamadım. daha önceden tedirgin oldugum için hemen içeri girdim ve diğer odaya geçip perdenin arkasından bakıncabi de ne göreyim adam çırılcıplak öylece duruyor hemen kafamı çevirdim görmemek için elim yağım titredi tekrar baktıgımda içeri girmişti. sizce bu akıllı mı deli mi sapık mı ne? napmalıyım bidaha böyle bişey görürsem.? alt komşuma söyledim onların tanıdıgı var o apartmanda dikkatli olsunlar dedim çocukları var sonuçta ama sonrada pişman oldum keşke söylemeseydim diye. inşallah kiracı filandır ama adam evin duş teknesinide sökmüş aylardır evin balkonunda duruyor. bina yeni halbuki niye söktü bilemiyorum belki de sapıkca bi dekor yaptı banyoda da. deli olsa böyle evle alakalı şeyleri yapabilir mi? akıl verin bana kimseye bahsetmeli miyim???
merhaba öncelikle herkese.
ben altı senedir aynı yerde oturmaktayım. komşularımızın hepsi çok iyidirler çoğunu tanırım ancak evimin arka tarafına iki yıl önce yeni bir bina yapıldı. arka tarafta olduğu için arada ki mesafe 3 metre anca var. yani çok yakınız. bir daire hariç hepsi hemen taşındı alanlar ya da kiralayanlar ancak o boş kalan daire yaklaşık 3 ay önce biri tarafından tutuldu ya da alındı bilemiyorum ama bi hareketlenme oldu evde badana boya işleri filan. bende bi akşam hava kararınca perdeleri kapatayım dedim ama odaya bi girdim bahsettiğim evin odalarından birinin simsiyahboyandıgını ve tavanın etrafına kırmızı ışıklar döşendigini gördüm ve gece saat üçe kadar falan yandı o ışıklar . perde filanda yok direkt göstermek amaçlı millete teşhir edildi evin içi diye düşündüm. kimselerde yoktu. çok garibime gitti korktum ama fazla üstünde durmadım. neyse gelelim asıl konuya;
o günden beri sürekli evin kalın perdeleri kapalı oldugu için oh be dedim kendi kendime sapık falan yok belkide adam sinema solanu falan yapmıştır kendine diye düşündüm. zevk bu ya. ama öyle değilmiş :18: bugün balkonu yıkamak için çıkmıştım benim panjurlar dışa eğik oldugu için direkt olarak gözükmüyor o evin balkonu ama balkonumun sonuna doğru gittiğimde orayı süpürürken ve eğilip doğrulurken çaprazdan orada birinin oldugunu ve bana doğru baktıgını farkettim ama kaldırıp kafamı bakamadım ama hani birine bakmasanız bile onu hissedersiniz ya ve az buçuk ne şekilde biri oldugunu göz ucuyla anlarsınız. işte bana sanki üstünde bişey yokmuş gibi geldi ama ten rengi bişeyde giymiş olabileceginden ve tam olarak bakamadıgımdan anlayamadım. daha önceden tedirgin oldugum için hemen içeri girdim ve diğer odaya geçip perdenin arkasından bakıncabi de ne göreyim adam çırılcıplak öylece duruyor hemen kafamı çevirdim görmemek için elim yağım titredi tekrar baktıgımda içeri girmişti. sizce bu akıllı mı deli mi sapık mı ne? napmalıyım bidaha böyle bişey görürsem.? alt komşuma söyledim onların tanıdıgı var o apartmanda dikkatli olsunlar dedim çocukları var sonuçta ama sonrada pişman oldum keşke söylemeseydim diye. inşallah kiracı filandır ama adam evin duş teknesinide sökmüş aylardır evin balkonunda duruyor. bina yeni halbuki niye söktü bilemiyorum belki de sapıkca bi dekor yaptı banyoda da. deli olsa böyle evle alakalı şeyleri yapabilir mi? akıl verin bana kimseye bahsetmeli miyim???
ayy sanki korku filmi senaryosu okur gibi hissettim valla
olur mu olur Allah korusun ya
ya anneme anlattım o da bidaha görürsen üst kattakilere cık hemen birileri daha görsün şahit olsunlar bi tek sen görüpte millete söylersen seni yalancı cıkartırlar bide sonra dedi. adam belkide dışarda gayet efendi bi tiptir bilmiyorum ki??? kafam karıştı yaa. yirmibeş otuz yaşlarında filan gibiydi.
allahım daha neler duyacağız
polise şikayet etin bişey yapn etrafa duyurun aama o adamı barındırmayın orada![]()
allahım daha neler duyacağız
polise şikayet etin bişey yapn etrafa duyurun aama o adamı barındırmayın orada
bi komsumun basına da geldi böyle sey ama suç kadındaymıs yakalının ca çocugun üstüne attı suçu ama çocuk ıspatladı vidyoya almıs onun yaptıklarını
Anneniz çok mantıklı düşünmüş mutlaka bir şahidiniz olsun yoksa sizi suçlu çıkarabilirler. Yıllar önce bizim de karşı apartmandaki komşu hem kadın hem de eşi uygunsuz şekilde balkona çıkıyorlardı yani adam sadece üzerinde slip üst tamamen çıplak kadında duştan çıkmış minik bir havluya sarınmış şekilde balkona çıkar öyle etrafa bakarlardı dışardan da gayet normal görünen insanlardı ama bıkmıştık onların bu uygunsuz hallerini görmekten annem o apartmanın yöneticisine söylediğinde de ay onlar çok düzgün insanlar yanlış görmüşsünüz diye bir cevap aldıya anneme anlattım o da bidaha görürsen üst kattakilere cık hemen birileri daha görsün şahit olsunlar bi tek sen görüpte millete söylersen seni yalancı cıkartırlar bide sonra dedi. adam belkide dışarda gayet efendi bi tiptir bilmiyorum ki??? kafam karıştı yaa. yirmibeş otuz yaşlarında filan gibiydi.