• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

ben de korktum ve korkmaktayım da. artık hiç çıkmıyorum o tarafa. anlamıyorum nasıl bi psikolojisi var. demk ki ben onu farketmeden cok önce farketmiş o beni yoksa nerden tanıcaktı.

canım ben kayseri talasta oturuyorum.
vahşi bi sapık tarafından katledilen 3 çocugun evi benim 2 sokak ötemde..
bu olay oldugundan beri hep diken üzerindeyiz.
hele o sapığın çocuklara yaptıklarını duydukya kafaları yedik..
ama gözünü seveyim dikkatli ol..
valla sen anlattın yeminle ben korktum burda...

canım ben kayseri talasta oturuyorum.
vahşi bi sapık tarafından katledilen 3 çocugun evi benim 2 sokak ötemde..
bu olay oldugundan beri hep diken üzerindeyiz.
hele o sapığın çocuklara yaptıklarını duydukya kafaları yedik..
ama gözünü seveyim dikkatli ol..
valla sen anlattın yeminle ben korktum burda...

benimde ilk o gelmişti zaten aklıma o yüzden endişelendim ama kimseyede bişey denmiyor. şuclu cıkarırlar insanı burda bile beni suçlayanlar oldu. inşallah zararı yanlız kendinedir.

Son düzenleme:
benimde ilk o gelmişti zaten aklıma o yüzden endişelendim ama kimseyede bişey denmiyor. şuclu cıkarırlar insanı burda bile beni suçlayanlar oldu. inşallah zararı yanlız kendinedir.

inşallah öyledir canım.
tabi sırf bu düşüncelere kapılıp gününü zehir etme...
ama dikkatli olmakta fayda var..

inşallah öyledir canım.
tabi sırf bu düşüncelere kapılıp gününü zehir etme...
ama dikkatli olmakta fayda var..

sağol teşekkür ederim. zaten peşime takılınca çok korktum o gün ama sonra sakinledim. bidaha olursa sanırım derdi neymiş anlıcaz göstericem ona gününü.

senden başka görenler mutlaka vardır nasıl olmaz.neyse bi komşumuz anlattı bu olayda da ev sahibi sapık kiracı evin kızından bir şey almaya gidiyor adam da o sırada banyodan çıkmış karşılaşmışlar havlusunu açmış tamamen.kiracı taşınmış ama adama hiçbir şey olmuyor şikayet etmeyince kimse.üstelik eşi de biliyor adam da 60 yaşlarında.böyleleri kimse bir şey yapmayınca yüz buluyor

Bu insanlar yabancı olabilir ,çıplaklığı çok severler,gıcıklığınada yaparlar, yada sanatçı uçuk kaçık kişiler

senden başka görenler mutlaka vardır nasıl olmaz.neyse bi komşumuz anlattı bu olayda da ev sahibi sapık kiracı evin kızından bir şey almaya gidiyor adam da o sırada banyodan çıkmış karşılaşmışlar havlusunu açmış tamamen.kiracı taşınmış ama adama hiçbir şey olmuyor şikayet etmeyince kimse.üstelik eşi de biliyor adam da 60 yaşlarında.böyleleri kimse bir şey yapmayınca yüz buluyor

varmı görenler ama ben bi kadın olarak üstelemek istemiyorum. bi erkeğin uğraşması daha doğru olur nasılsa kokusu çıkar.

Adamı bilemicem ama sizde profesyonel bir röntgencilik ve bunun yanında paranoyaklık var sanırım. Birincisi adam evini istediği renge boyatır ve istediği renkte ışıkla aydınlatır size ne? İkincisi neden ısrarla böyle bir şeyi sezmenize rağmen o evi izlemeye devam ediyorsunuz merak mı ediyosunuz ne göreceğinizi? Üçüncüsü adam evinde atletle de gezer donla da size mi soracak?

Yok artık ya!Bu yorum tam yavuz hırsız ev sahibi bastırır durumu olmuş.
Adam balkona donsuz çıkıyor,bunu gören komşusu röntgenci oluyor.
Nasıl bir niyetle yazdınız bilmiyorum ama çok absürd olmuş kabul edin.
Muhalefet olmak için illa ki her topikte aykırı bir düşünce belirir ama sizinki olmamış.
Evin de ne yaptığı kimin umurunda ama balkona donsuz çıkarsan bu teşhirciliğe ve tacize girer.
O an telefonla fotoğrafını çekip dava açsa emin ol ki bir yaptırımı bir cezası olacaktır.
Çıplaklığın normal sayıldığı ve turistlerin en fazla ziyaret ettiği Alanya'da bile,
havuzdan çıktığınız plaj kıyafetleriyle otelin restoranına giremiyorsunuz.
Kaldı ki şehrin içinde ortak yaşam alanlarında donsuz balkona çıkacaksınız.
Konu sahibi özellikle izlememiş ki,zaten çevresi ile pek alakalı biri olsa emin ol ki panjur yaptırmazdı:34:
Çevresi ile alakalı olan insanların hiç hoşlanmadıkları bir dekordur panjur,
Bakamamış bile ilk anda ama sandığı şeyden emin olmak için hemen herkesin yapacağı bir şeyi yapmış,
sen olsan içeri girip perdenin arkasından bakmazmıydın?
Emin olmak gerekir,konu sahibide emin olmuş ve tedirginliği başlamış.
Çok da haklı,bugün donsuz balkona çıkan yarın çok daha tehlikeli olabilir.

pardon da sen neden çıplak adama bakıyorsun? hoşuna mı gidiyor?

Hoşuna gitse sence niye burda konu açıp tedirginliğini dile getirsin?
Senin ima ettiğin ruh halinde biri olsa İzler ve kimseye söylemez.
Bu durumdan şikayetçi olmaz yani.
Her normal insan oturma odasının camına 3 metre mesafede donsuz bir adam görmekten
rahatsız ve tedirgin olur.
Bakmak demişsin ya sen balkona çıkınca gözlerini sıkı sıkı yumup nefesini mi tutuyorsun.
Çok komiksiniz ya,biraz sağduyulu ve mantıklı şeyler yazın illa ki yazacaksanız.

Hoşuna gitse sence niye burda konu açıp tedirginliğini dile getirsin?
Senin ima ettiğin ruh halinde biri olsa İzler ve kimseye söylemez.
Bu durumdan şikayetçi olmaz yani.
Her normal insan oturma odasının camına 3 metre mesafede donsuz bir adam görmekten
rahatsız ve tedirgin olur.
Bakmak demişsin ya sen balkona çıkınca gözlerini sıkı sıkı yumup nefesini mi tutuyorsun.
Çok komiksiniz ya,biraz sağduyulu ve mantıklı şeyler yazın illa ki yazacaksanız.

sen neden kendini yırtıyorsun ki benim muhattabım sen değilsin konu sahibi. öyle kafana estiği gibi bana cevap veremezsin. komik olan da sensin kaale alındığını düşünen de. şimdi toz ol. bir seferlik kaale alındın ikinciyi bekleme komik .

sen neden kendini yırtıyorsun ki benim muhattabım sen değilsin konu sahibi. öyle kafana estiği gibi bana cevap veremezsin. komik olan da sensin kaale alındığını düşünen de. şimdi toz ol. bir seferlik kaale alındın ikinciyi bekleme komik .

Buraya istediğini yazıp kimsenin sana cvp vermemesini bekleyemezsin.
Ne yazıyorsan gelen cvplara da saygı çerçevesinde yorum yaparsın ya da yapmazsın.
Ama boşa konuşuyorum aslında kelimelerinde ki ucuzluk bu sitenin görmeye alışık olmadığı kadar avam.
Bir iki güne kalmaz silinir gidersin zaten uğraşmıycam seninle.

Buraya istediğini yazıp kimsenin sana cvp vermemesini bekleyemezsin.
Ne yazıyorsan gelen cvplara da saygı çerçevesinde yorum yaparsın ya da yapmazsın.
Ama boşa konuşuyorum aslında kelimelerinde ki ucuzluk bu sitenin görmeye alışık olmadığı kadar avam.
Bir iki güne kalmaz silinir gidersin zaten uğraşmıycam seninle.

öyle mi cicim avamlar yesin seni zaaaaaaaaaart

Benim evinde bir odasının duvarları kapkaraydı tavanda kırmızı şeritler spot lambalar yaptırmıstık

Acaba komşularımız bizim içindemi böyle düşündü:26:

Sinema sistemi kurduğumuzu düşünmüşlerdir ama değil mi...

Arkadaşım,edepsiz insanlarla başetmesi gerçekten zor.

tüm yorumları okuyamadım sadece 5-6 sayfa okuyabildim.

ayyyy şimdi bu konuyu okuyunca aklıma geldi.geçen yaz bizim yazlıkta adamın biri karısı mı sevgilisi mi bilinmez ama balkonda yarı çıplak ...... anlarsınız işte.görünce şok geçrmiştik.hem de bayağı böyle ikindi saatinde yani.bir de balkonlar birbirini görüyor.yönetime şikayet ettik ama zaten o gün gitmişlerdi.resmen sapık böyle insanlar.bozulacak denge bile yok böyle insanlarda.

Back
X