• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşum sapık mı yoksa akli dengesi bozukmu?

Konu sahibi haklı mı? Varsayımlar ne zamandır %100 doğrudan sayılıyo? Daha adamın üstünde bir şey olup olmadığından emin değil, "belki şeyini elliyodur" diye yine bir varsayımda bulunuyo, ne hikmetse adamı ikinci baktığında göremiyo Allah bilir adam onu görünce korkmuştur. Sonrada adam evliymiş diyo. Buraya sırf laf olsun torba dolsun diye açılmış bir konu bence.

Varsayım değil ki..arkadaş çıplak gördüğünü yazmış konusunda... hatta şimdi tekrar baktım konuya emin olmak için.. çırılçıplak durduğunu yazmış.. siz de tekrardan bakın isterseniz..

anneciim ürperdim ya bence uyarmakla en iyisini yapmışsın bide anneni dinle bi kaç kişi daha şahit olsun dikkatli ol canım.......

Adamı bilemicem ama sizde profesyonel bir röntgencilik ve bunun yanında paranoyaklık var sanırım. Birincisi adam evini istediği renge boyatır ve istediği renkte ışıkla aydınlatır size ne? İkincisi neden ısrarla böyle bir şeyi sezmenize rağmen o evi izlemeye devam ediyorsunuz merak mı ediyosunuz ne göreceğinizi? Üçüncüsü adam evinde atletle de gezer donla da size mi soracak?

ben o günden beri balkon panjurlarını devamlı kapalı tutuyorum evi gözetledigim falan yok ama arka taraftaki diğer iki odadan onların balkonu direkt gözüküyor napayım yani karanlıktamı oturayım güpe gündüz. gözlerimi kapatarak mı girip cıkayım odalara? röntgencilik demiş arkadaş ne röntgenciliği hayret bişey ya. adam balkonda donsuz sabit duruyo diyorum bana röntgenci diyo hayret bişey.

Bu sefer ne şekilde gördünüz ?

kapı komşum seslendi camdan baktım bişey sordu bende cevap verirken kaş gözle o evi işaret etti benim panjurlarım kapalı ve eğik oldugu için gözükmüyorum balkon ve mutfak camından. komşum orda biri var deyince hemen kapıyı actım birlikte arka odadan perde arkasından baktık bi gariplik yapıcakmı diye. atlet ve şort vardı ama sağa sola bakınıyo birileri varmı diye üstünde atlet altında şort vardı bu sefer sadece elini şortuna sokup çıkardı o kadar kesinlikle normal değil hareketleri görseniz hak verirsiniz ki komşumda hak verdi. sonra üst katta oturan abiye cıktık (daha önce eşine bahsetmiştim) sanırım eşide ona bahsetmiş olucak ki arkadan bak deyince adam hemen koştu. onu görünce içeri kaçmış.

Konu sahibi haklı mı? Varsayımlar ne zamandır %100 doğrudan sayılıyo? Daha adamın üstünde bir şey olup olmadığından emin değil, "belki şeyini elliyodur" diye yine bir varsayımda bulunuyo, ne hikmetse adamı ikinci baktığında göremiyo Allah bilir adam onu görünce korkmuştur. Sonrada adam evliymiş diyo. Buraya sırf laf olsun torba dolsun diye açılmış bir konu bence.

varsayımım balkonda camaşır asarkendi fakat içeri geçtiğimde ne gördüğmden gayet emindim. adamı ikinci baktıgımda göremedim cünkü zaten ben içeri girmiştim mutfak balkonundan cıkıp yatak odasına gittiğimde cıplak oldugundan emin oldum yani ben içeri girp odaya gidene kadar bikaç saniye bekledi demek ki. durumu odadan gördüm ve kafamı cevirdim panikle tekrar döndüğümde yoktu zaten içeri girmişim ben içeri girip cıkmayınca bi kaç saniye durup içeri girmesi normal değil mi?

böyle bir şeyi yaşamak çok kötü.Çünkü benzer bir şeyi yaşadım.Karşı komşu balkona çıkar üzerinde atlet yok altında sadece slip var.hiç utanmaz bi de sana bakar.bütün apartman rahatsız oluyoruz.adam evli karısının üstüne kadın getirdi eve karısı döverek evden yolladı.getirdiği kadın jartiyer,sütyenlerini gere gere asar.adam çıkar balkona küfür eder eder durur inan bıktık her gün olay bir gün uyuşturucudan yakalandı yattı içerde ne rahattık.şimdi çıktı yine başımıza sıkıntı.dikkatli ol canım ben balkona eğer o adam varsa çıkmıyorum.genelde storu da kapatıyorum.çünkü ben onları tanımıyorum onlar tanıyorlar adımı bile biliyorlar.yakında taşınacağız rahat ederiz inşaallah.

böyle bir şeyi yaşamak çok kötü.Çünkü benzer bir şeyi yaşadım.Karşı komşu balkona çıkar üzerinde atlet yok altında sadece slip var.hiç utanmaz bi de sana bakar.bütün apartman rahatsız oluyoruz.adam evli karısının üstüne kadın getirdi eve karısı döverek evden yolladı.getirdiği kadın jartiyer,sütyenlerini gere gere asar.adam çıkar balkona küfür eder eder durur inan bıktık her gün olay bir gün uyuşturucudan yakalandı yattı içerde ne rahattık.şimdi çıktı yine başımıza sıkıntı.dikkatli ol canım ben balkona eğer o adam varsa çıkmıyorum.genelde storu da kapatıyorum.çünkü ben onları tanımıyorum onlar tanıyorlar adımı bile biliyorlar.yakında taşınacağız rahat ederiz inşaallah.

canım anlayışın için saol. ben manyak değilim ki durduk yere boş bi konu acıp burada vakit harcayayım. fikir almak istedim suçlu oldum neredeyse :(
sonuçta ev hanımıyız hep evdeyiz mutfak yatak odası cocuk odasu hepsi arka tarafta. arada üç metre var yok nasıl görmezden gelebilir insan ki ben de kapatıyorum panjurları perdeleri ama hepsini herzaman sürekli kapalı tutamam ki zaten ara kattayız ev aydınlık değil bunalıyorum karanlıktan.
adamı sokakta görsen ne kadar masum dersin bebek yüzlü resmen yaşıda en fazla 25 dün daha sakindim ikinci kez gördüğüm için. sanırım psiklojisi bozuk teşhir rahatsızlığı var.

canım anlayışın için saol. ben manyak değilim ki durduk yere boş bi konu acıp burada vakit harcayayım. fikir almak istedim suçlu oldum neredeyse :(
sonuçta ev hanımıyız hep evdeyiz mutfak yatak odası cocuk odasu hepsi arka tarafta. arada üç metre var yok nasıl görmezden gelebilir insan ki ben de kapatıyorum panjurları perdeleri ama hepsini herzaman sürekli kapalı tutamam ki zaten ara kattayız ev aydınlık değil bunalıyorum karanlıktan.
adamı sokakta görsen ne kadar masum dersin bebek yüzlü resmen yaşıda en fazla 25 dün daha sakindim ikinci kez gördüğüm için. sanırım psiklojisi bozuk teşhir rahatsızlığı var.
şimdi ben ne dedim ki sadece yaşadığım şeyi paylaştım.sen neden bu kadar sinirlendin manyakmııyım falan diyosun.seni yargılamadım.:50:

şimdi ben ne dedim ki sadece yaşadığım şeyi paylaştım.sen neden bu kadar sinirlendin manyakmııyım falan diyosun.seni yargılamadım.:50:

Tatlim zaten arkadaş sana sinirlenmemiş, başka bir üye ye kızıp sana dokmus içini.dikkat ettiysen yazdiklarina da sagol diye karşılık vermiş.

ben o günden beri balkon panjurlarını devamlı kapalı tutuyorum evi gözetledigim falan yok ama arka taraftaki diğer iki odadan onların balkonu direkt gözüküyor napayım yani karanlıktamı oturayım güpe gündüz. gözlerimi kapatarak mı girip cıkayım odalara? röntgencilik demiş arkadaş ne röntgenciliği hayret bişey ya. adam balkonda donsuz sabit duruyo diyorum bana röntgenci diyo hayret bişey.

canım Allah sabır versın. umarim kurtulursunuz bu sapiktan biran once.

bu arada altını cizdigim yere gulmekten karnıma agrı girdi. komigime gitti kusura bakma :60:

Ne yaptınız ..merak ettim...şikayet falan ettiniz mi komşunuzu?

hayır edemedim korktum. arkadaşıma gidiyordum maalesef sokakta karşılaştık o başka bi yöne dönmek üzereyken beni farketti ve yönünü değiştirip peşime takıldı allahtan iki üç bina mesafe vardı gidecegim apartmana koşar adım girdim apartmana. bilmiyorum kafam cok bozuk. düşünmek istemiyorum.

canım bencede kesin sapıkkkkkk
o şekilde balkonda durması sapıklıktan başka ne olanilir
ayyy allahım çoçukları falan korusun
aklıma binbirtürlü şey geldi valla
eşin biliyomu..
benimki duysa neler olur bilemiyorum
ya türkiyede bide
nasıl bi genişlik bu

eşim biliyor ama çok sakin bi yapıya sahip. zaten ne yapabilir ki kapısına daynasa biz suçlu cıkarız. ispat yok bişey yok. ama bidaha görürsem eğer yaklaşıcak olursa napıcam bilmiyorum.

evin kiraysa taşın ordan arkadaşım.
kapına vs dayanırda allah korusun ya .
ben o yüzden güvenlikli site olmadan asla müstakil apartmanlar vs taşınmam.
site yönetmenliğinde komşuyu rahatsız edici davranışlarda bulunanlar imza toplanılarak mülk sahibi dahi olsa mahkeme kararıyla atılıyor .
korkuyorum ya ben .valla sende korkmuşsun biz yaşamadan korkuyoruz artık senin uykularında kaçıyordur

Son düzenleme:
eşim biliyor ama çok sakin bi yapıya sahip. zaten ne yapabilir ki kapısına daynasa biz suçlu cıkarız. ispat yok bişey yok. ama bidaha görürsem eğer yaklaşıcak olursa napıcam bilmiyorum.

benimkide sakindir ama
böyle i olay olsa canavara dönüşür heralde
ya adamı gönderir ya biz giderdik
yani bnce hafife alma
normal bi davranış değil asla

Back
X