abla sen misin ????Vermeyin özellikle eloktronik eşyaları hiç vermeyin zamanında annem de verdi,ve sonu hüsran bozuldu,halı yıkama makinesini verdi bozuldu,üstelik içinin pis suyu ile verdiler suyu dökmemişler bile günlerce için de beklemiş süngeri vs çürümüştü neymiş makine bizimmiş temizlemesi bize aitmiş :) artık kimseye vermiyoruz.
şimdi böyle istemeye başlıyan yarın herşeyi ister bizde de vardı böyle bir komşu hergün birçok şey isterdi,soğan,sarımsak,çay,sabun,sampuan,baharat,salça,yağ türleri,meyve,yemek,tencere ile yoğurt,kahvaltılık,sıcak su,bakliyat,et,aklınıza gelebilecek herşeyi isterdi daha yazamadıklarım da var ki bu insanın maddi durumu kat kat iyi.
İyi yapmışsınız gerçekten.cok iyi olmuş.Yoo demedım . Böyle bir terbıyesızlığe nasıl göz yumayım ?
Resmen tadılat yaptırdıgı evının pisliğini benım makınamla alıcaktı ..
Hiç piişman olmadım . İyi kide hayatımdan çıktı. Daha önce de tost makıamı alıp yağlı yağlı gerı getrmıştı.
Ben ce sende verırken bozul surratını ekşit eğer söylemekten çekinirsen.
Her bir şey istediğinde bana lazım diyebilirsin.Anlar.Kızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
Benim dermisimabla sen misin ????
bizimde aynı şeyler oldu ve annem ütüyü yeni almştı biz bi kac kere anca kullanmştk bozuk geldi geri.geldi dediysem defalarca isteyip getirtmiştik
benim komsumda parke yaptırdığında istemişti kendi süpürgesi ayaklilardandi,seninki büyük deyince toz çekeceğini düşünmedim verdim sonuç makinem bozuldu,yenisini almak zorunda kaldım. El süpürgemi yengeme verdim oda bozuk geldiBizim komşuda tadilat yaptırdığı zaman gelıp bnden eletrik süpürgemı ıstedı .
Bende dedım evdekı malozları benım süpürgemle çekmek için mi istiyorsun . Kusura bakma o kdr para verdım bozulmaısnı ıstemem dedım . O gun bugundur benle konusmuyor.
Bozup ödemediler mi ya da yenisini almadılar mı??benim komsumda parke yaptırdığında istemişti kendi süpürgesi ayaklilardandi,seninki büyük deyince toz çekeceğini düşünmedim verdim sonuç makinem bozuldu,yenisini almak zorunda kaldım. El süpürgemi yengeme verdim oda bozuk geldiartık değil vermek elektronik eşyalarımi evimde kullanmak isteyene bile izin vermiyorum.Gec oldu ama akillandim
odemeyi bırakın özür bile yok...Bozup ödemediler mi ya da yenisini almadılar mı??
Ne biçim insanlar var yahu...odemeyi bırakın özür bile yok...
Bu ne ya valla ben lsam her şeyini vermem sein kullandigim kadar güzel kullanıyor mu bari esyalariniKızlar benim bir komşum var yenide evli sayılır.3 yıllık filan evli.ay ütüm bozulduda canım düğüne gidicem bi utuleyim vereyim diyor.neyse veriyorum.aradan zaman geçti misafirim gelecekte canim benim portatif masama senin sandalyelerin çok güzel uyuyor onu bugunluk alabilirmiyim diyor.neyse onuda verdim.aradan bi ay gibi bizaman geçti.yine zilime basıp ya elektrik supurgem bozuldu misafirim gelicek bi kullaniyim veriyim diyor.ya tamam onuda verdimde kafama takıldı ben bu komsuyla evimin okadar eşyasını isteyecek yakınlığı hangi ara kurdum bilemiyorum.kizlar bide öyle surekli gelip gitmeyiz.ben kendisinden hiçbirşey istediğimi hatırlamıyorum.bundan sonra vermesemmiki?? Yani vermemekte olmazki diye kendimi iyilik üzere telkin ediyorum.hani bende zor durumda kalırsam diyorum.bitaraftanda acaba beni kullaniyormuki diyede düşünüyorum.bide misafir için özel kullandığım süslü bir tabagim var onun misafiri gelicek diye beş çayı için birşey yaptım.tabagimi 2-3 hafta getirmedi,banada lazım oldu,baktim getireceği yok,sonunda ısrarla istedim ay vericem edicem,en sonunda getirmeyince kapısına gidip istedim.ya çok enteresan şeyler.sizle paylaşmak istedim.fikirleriniz beni aydınlatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?