Komşum surekli ev eşyasından birini istiyor..garip geliyor.

abla sen misin ????
bizimde aynı şeyler oldu ve annem ütüyü yeni almştı biz bi kac kere anca kullanmştk bozuk geldi geri.geldi dediysem defalarca isteyip getirtmiştik

İyi yapmışsınız gerçekten.cok iyi olmuş.

Her bir şey istediğinde bana lazım diyebilirsin.Anlar.

abla sen misin ????
bizimde aynı şeyler oldu ve annem ütüyü yeni almştı biz bi kac kere anca kullanmştk bozuk geldi geri.geldi dediysem defalarca isteyip getirtmiştik
Benim dermisim ütü de vermişti annem.Firinda hepsi bozuldu geldi neymiş zaten bozukmus oyle oyle dediler birde.Fotograf Makinesi de vermisti yillar once kirik geldi.

Ay bu kk'da bedavacılarla ilgili konular okudukça avuçlarım kaşınıyor, birine dalasım geliyor
Tabağınızı alıp 2-3 hafta getirmiyor yani o tabakla neler yapılmış olabilir ne ruh hastaları var kimseye tabağınızı vermeyin. Hadi verdiniz diyelim geri almayın bari, iğrenç çünkü.

benim komsumda parke yaptırdığında istemişti kendi süpürgesi ayaklilardandi,seninki büyük deyince toz çekeceğini düşünmedim verdim sonuç makinem bozuldu,yenisini almak zorunda kaldım. El süpürgemi yengeme verdim oda bozuk geldi artık değil vermek elektronik eşyalarımi evimde kullanmak isteyene bile izin vermiyorum.Gec oldu ama akillandim

M Minel_ask direk kusura bakma eşim elektronik eşyalara izin vermiyor
gerçi ödünç hiçbişeyden hoşlanmıyor diyin

hayır diyemeyen insanlara en iyi çözüm bu :)
derse ki eşin nerden görecek olmaz o riski alamam diye ısrarla diretin
yalan da söyleyemem diyin
hiç hoşlanmıyorum yüzsüz insanlardan

Kimseye birşey vermemeyi tecrübe ederek öğreniyoruz maalesef, biri bir eşyamı isteyince kıyamayıp verenlerdendim, bir komşum sandalyemi istedi, yıllarca geri vermedi, taşınırken de kırdığı sandalyemi kapımın önüne koyup gitmiş, bir komşum blender'ımı istedi motorunu yakmış getirdi, bir komşum kızımın hırkasını örneğini çıkartayım diye istedi bir daha geri gelmedi, biri şişlerimi istedi o gün bugündür şişlerden haber yok 15 yıl geçti :))) bir komşum yine kızımın bir gömleğiyle borcam tencerelerimi aldı, üstüne bir bardak su içtim gitti, daha mı evden çöpümü isteseler vermem.

Bozup ödemediler mi ya da yenisini almadılar mı??

Tabaginizi tum israrlariniza ragmen haftalarca vermeyen bir kadina, artik igne dahi vermeyin derim. Direk hayir diyeniyorsaniz, kusura bakma benim supurgem bilmem neyim de daha bugun bozuldu, benim de misafirim gelecek, bilmem kime verdim falan gibi bahanelere siginin her seferinde. Sonra kesmezse direk hayir demeyi ogrenin. Esyalarimin yiprandigini fark ettim ve artik kimseyle paylasmama karari aldim deyin

Ayy aynı tipten benim de bir tanıdığım var hem de yakın. Ona verirken bile zoruma gidiyor benim çünkü hiç sevmem sürekli sürekli. Bir kaç kez olsa anlarım ama bu bir huy galiba ben asla istemem mesela.
Yüz verirsen bu böyle sürüüüp gidicek. Bence teZden kes önünü

Benimde öyle bi komşum vardı; eve içli köfte yaptırmak için kadın çağırmış kapıma gelmiş kıyma var mı diye soruyo, yok dedim para var mı gidip alıyım verde diyo, türlü yapçakmış patlıcan var mı diyo, malzemen yoksa türlü yapma yahu. süpürgesi bozuldu benimkini sürekli gelip aldı, bide şaka yapıyo yenisini niye alıcam seninki var ya diyo. Kapıyı çalıyo açmıyosun kapıdan cebini arıyo kapıyı dinliyo ses geliyo mu diye. Daha neler neler. Neyse ki taşındı.

Bu ne ya valla ben lsam her şeyini vermem sein kullandigim kadar güzel kullanıyor mu bari esyalarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…