tebrık edıorum harıka bı cvp cok gorgulu bılgılı konu sahıbı apartman adabına gore 2.kat 1.katın camına su akıtamaz ınsanları hor gormek yerıne kendı yaptıklarınıza bi bakın!!!
Arkadaşım ben kimi hor gördüm? Yağmur şarıl şarıl yağıyor zaten camı pisleniyor .Ayrıca bunu rica ettiğin de uzatmadım dökmem dedim.Kaldı ki çarşafı aşağı çekmesi ne sebeple olursa olsun ona bu hakkı vermez ben neden üst komşu bu şekilde yaptığın da çekmiyorum.Bir şey silkeleyeceğim zaman sesleniyorum camını kapatırmısın diye bir kere bile çamaşırlarını üstüne pas pas silkelemişliğim yoktur.Konun devamını okumadığınız belli gideri kapatamaz çünkü bize yan tarafta ki komşumuzun yaptıracağını söylemişti.Şöyle anlatayım yeni gelin geldiğim de dış kapı bozuktu ve bi demir bağlamışlardı kimin bağladığı meçhul apartmana o demiri çekerek girip çıkabiliyordu (HERKEZ) ben ise bu demiri söktüm herkez anahtarı kullansın öyle girsin diye ve bu insanlar gelip nasıl siz bu demiri çıkartırsınız diye bir ton laf söyleyip bizimle tartıştılar şimdi kendisi kafasına göre üstelik bize yan taraftaki kişiler yaptıracak dediği halde o gideri kapatma hakkını kendin de buluyor?Ben şöyle yapardım eğer ki çamaşır asacaksam ve üst komşum çok uzattıysa alırım elime iki mandal ikiye katlarım benim görgüm budur.Burda karşı komşumdan yandaki komşuma kadar herkezle iyi geçinebiliyorum.Ama nedense merdivenleri silmeye haftada iki gün gelen kadın bile illallah etmiş buyrun kıyası siz yapın..tebrık edıorum harıka bı cvp cok gorgulu bılgılı konu sahıbı apartman adabına gore 2.kat 1.katın camına su akıtamaz ınsanları hor gormek yerıne kendı yaptıklarınıza bi bakın!!!
Benim de anlayamadığım nokta o zaten madem benimle sohbet etmeyi daha doğrusu sadece konuşup karşındakini dinlememeyi seviyorsun neden en ufak bişey de arıza çıkartıyorsun .Dikkatimi çeken bir şey var, çarşafınızı aşağı çeken, faturalarınızı yırtan sürekli şikayete gelen komşunuz sizinle yarım saat nasıl laklak ediyor? Ne yüz varmış pes...
herkes komsusuyla ıyı anlasma zorunda degıl tabı kı.sız ona gıtmeyın onu da kabul etmeyın evınıze.bence burada sızın de hatalarınız var.patlayan boru hassas bır konudur.onu ogrendıgınız gun yaptırmak zorundasınız.carsaflarınız baskasının camını kapatamaz.rahatsız olursa ya da o camasır asarsa alırım dıye bır dusunce olamaz.sız cevrenıze daha fazla onem verın kı carsaflarınızı cekmesınler bence.
Bana bundan rahatsız olduğunu söylediğin de aynı şeyi yapmaya devam etmedim.Kaldı ki bunu beni annem, kayınvalidem halalarım, teyzelerim ve bir çok komşumun aynı şekilde yağmur yağdığın da cam sildiklerini duymuş ve sildiğine şahit olmuşumdur.Hadi ben yanlışım bu kadar insandamı yanlış...Hadi ben yanlışım onun çarşafı aşağı çekmesi çok mu doğru?Ya ben zaten hatasızımdır hiç kusur etmemişimdir demiyorum ki..Ayrıca boru konusu hala anlaşılmamış bize yan taraftaki komşunun yaptıracağı söylendi .Ne yapmalıydık anlayamadım.Hiç ama hiç bir hak benim çamaşırlarımı aşağı çekme hakkını vermez eğerki böyle bir davranışa devam ederse bende sofra bezimi silkelemeye ve camları açıkken halımı paspasımı silkelemeye başlarım. Ben gayet saygılıyım ve bu şekilde karşılık görmek istiyorum hakkım olanı istiyorum yani..Fazlasını değil.ayrıca hazır yagmur yagıyor dıye cam yıkamak nedır allah askına.sızın ustunuzdekı komsu bunu yapsa komsum cam yıkıyor benım camlarımı kırletıyor dıye konu acardınız.hangı devırdeyız.sız temız olacaksınız kırlı sular sarıl sarıl baskasının camına gelecek.cokkk yanlıs.
Bana bundan rahatsız olduğunu söylediğin de aynı şeyi yapmaya devam etmedim.Kaldı ki bunu beni annem, kayınvalidem halalarım, teyzelerim ve bir çok komşumun aynı şekilde yağmur yağdığın da cam sildiklerini duymuş ve sildiğine şahit olmuşumdur.Hadi ben yanlışım bu kadar insandamı yanlış...Hadi ben yanlışım onun çarşafı aşağı çekmesi çok mu doğru?Ya ben zaten hatasızımdır hiç kusur etmemişimdir demiyorum ki..Ayrıca boru konusu hala anlaşılmamış bize yan taraftaki komşunun yaptıracağı söylendi .Ne yapmalıydık anlayamadım.Hiç ama hiç bir hak benim çamaşırlarımı aşağı çekme hakkını vermez eğerki böyle bir davranışa devam ederse bende sofra bezimi silkelemeye ve camları açıkken halımı paspasımı silkelemeye başlarım. Ben gayet saygılıyım ve bu şekilde karşılık görmek istiyorum hakkım olanı istiyorum yani..Fazlasını değil.
Peki çarşaflarımı çektiği için ben kime şikayet edicem:)Ayrıca evet kısasa kısas:))yok artık
evet ne de güzel saygınız varmış."Böyle bir davranışa devam ederse" diyosunuz yani bu demektir ki ben çarşafımı asarım,o çekerse bir de böyle böyle yaparım.Yani ne diyeyim inşallah şikayet falan etmeyi akıl eder alt komşunuz.Siz de apartmanda yaşamayı öğrenirsiniz.
Peki çarşaflarımı çektiği için ben kime şikayet edicem:)Ayrıca evet kısasa kısas:))
Evet kendisinden beklenmeycek performansı gösteriyor bir sonraki adımını heyecanla bekliyoruz:) İnan ne yapacağını kestiremiyoruzda:)))) Arkadaşım bana çok haklısın dök kır parçala demeni beklemiyordum zaten .Kendisi şu an hamile ben ona zaten uymam neden çarşafımı çektin diye bile inip rahatsız etmedim .Yani allahtan benim üst komşum değilsiniz diyeceğim ama farketmez biz de bu mantıktaki genç,cahil biriyle uğraşıyoruz zaten.Böyle haklı haklı devam edin, alt komşu sizle uğraşma yolunu bulmuş zaten.
Ha buraya yazdığınız gibi gidin şikayet edin mahkemeye, tanığa da gerek yok bence alt komşunuz kabul eder zaten yaptığını.Ha komşunuz gerekçesini gösterince o zaman iş kimin lehine döner işte o kısımdan memnun kalmayabilirsiniz.
Siz inatlaşmaya devam edin, bakalım ben alt komşunuzdan umutluyum
arkadaşım kusura bakma ama çook haksızsın. bi kere bu yaptıkların başlı başına apartman da yaşam kurallarına aykırı. bunun komşulukla ne alakası var. hala tek katlı evlerde yaşıyormuşçasına rahat bir tavır takınmışsınız. karşıdakinin hakkını gasp etmekten başka bişe değil bu. çarşaf sermek, camları suyla yıkamak ne demek:S bunlar hiç apartmanda olucak şeylermi. komşunuzun tutumu yanlış ama aynı şeyleri bizde yaşadığımız için neden böyle bir tavır takıntığını az çok anlıyorum.
komşunuzun yaptıklarına ben yanlış diyemiycem malesef.
Üst kat komşumuzun yaptığı gürültüyü tarif edemem.Bir gün çıkıcam yukarı ağzıma geleni sayıcam. Ben senin gürültünü çekmek zorundamıyım?Allah korusun birde pencereyi kapatıcak şekilde çarşaf asıcak! su akıtıcak filan!Ama o kadar da (!)yapmaz sanırım. komşunuzun yaptığı gibi ayynen çarşafı aşşağı çekerdim..Siz temiz olucaksınız diye milleti rahatsız edemezsiniz.
Sonra da sizi şikayet ederdim.. Aa ama okuma yazması yokmuş değil mi?]
Hayır anlamadım bu olayların üstüne neden cahil filan diyorsunuz ki?
Sizin aile büyükleriniz üzgünüm ama size yanlış öğretmiş..
Çok ayıp gerçekten takındığınız tavır..Hem suçlu hem güçlü durumdasınız..
Bilmem karşı apatmandaki komşularım da yıkıyor camlarını bir çok kişide gördüm ben . Ve şu var ki dökme dedikten sonra bir daha su dökmedim camlarıma.
Sonra ben nasıl ki bir şey silkeleyeceğim zaman sesliyorum evde yoksa eğer çıkıp apartman da silkeliyorsam merdivenlere silkeliyorsam. Oda diyebilirdi akidem çekebilir misin çarşafını yukarı az. Çekmek aşağı indirmek ne ya siz bunu haklımı görüyorsunuz diyecek bir şey bulamıyorum.
Evet kendisinden beklenmeycek performansı gösteriyor bir sonraki adımını heyecanla bekliyoruz:) İnan ne yapacağını kestiremiyoruzda:)))) Arkadaşım bana çok haklısın dök kır parçala demeni beklemiyordum zaten .Kendisi şu an hamile ben ona zaten uymam neden çarşafımı çektin diye bile inip rahatsız etmedim .
3 günde bir en az bir sebeple çocuğunu gönderiyor her seferinde mi haksızım.Apartmana izmarit düşmüş gelip bize söyleniyor ayıp değil mi yahu ne biliyor bizden birinin attığını.Ayrıca yapmadığımız şey için ısrar ediyor siz yaptınız diye.Bu iftira değildir de nedir?
Üst katta oturmanın dezavantajını yaşadığım doğru ama dikkat ediyorum ben.
Yastıklarımı yıkadım sıktırdım astım neden bilmiyorum ama alta bi kaç tane damlamış su ne yapayım şimdi bilinçli yapılmış bişey değil ki bunun için tersliyor beni ne hakkı var .Dedim gönder yıkarım ben çamaşırlarını tekrar.
Benim üst komşum ooo camıma kusmuş ya evet bildiğin kusmuş bişey demedim camıma zift bildiğin zift dökmüş ses etmedim aldım elime tineri sildim.En son cam açıkken pas pas silkeliyordu kalktım kapadım yine bişey demedim.
Ne diyim şimdi kadına .İstemeden oluyor bazı şeyler.Gelip güzelce söylese öyle uzatacak insanlar değiliz ama tek kaşını kaldırıp beni terslemeye kalkarsa dur derim .Çamaşırımı çekerse ben de haklı olarak kızarım eline iki mandal alıp katlamak zor değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?