Okuma yazma bilip bilmemesi beni ilgilendirmez ki .Bana gelip kendisine öğretmemi isterse karşı da kurum var oraya neden gitmiyor diye düşünürüm kızına kuran öğrenmesini istiyorsa göndersin yaz kursuna yada camiye vs. ufak bebeğim var ona vakit ayıramam malesef. İşin aslı olayları tam göremediğiniz için bu açıdan da bakmanız normal şaşırmıyorum..
Okuma yazma bilip bilmemesi beni ilgilendirmez ki .Bana gelip kendisine öğretmemi isterse karşı da kurum var oraya neden gitmiyor diye düşünürüm kızına kuran öğrenmesini istiyorsa göndersin yaz kursuna yada camiye vs. ufak bebeğim var ona vakit ayıramam malesef. İşin aslı olayları tam göremediğiniz için bu açıdan da bakmanız normal şaşırmıyorum..
Ben bu dediğinizi de anlamadım:44:
Olayların tamamı dediğiniz kızını size gönderip kuran okumasını öğretmenizi ya da kendisine okuma yazma öğretmenizi istemesi mi?
İyi de bunda ne var,yani burda biz sizi bunun için eleştirmiyoruz ki?Niye komşunuza yardımcı olmadınız diyen mi oldu ben okumadım.
Biz size yaptığınız(çarşaf asma,camları suyla yıkama vs) apartmanda yaşama kurallarına uygun değil diyoruz,siz benim bebeğim var ona yardım edemem kalksın kuruma gitsin diyorsunuz.
O sizin aranızdaki mesele kime yardım etmeyi isterseniz edersiniz,olay o cahil de siz ona yardım etmiyorsunuz olayı değil.Komşunuzun sizi zırt pırt şikayet ettiğinden bahsediyorsunuz,peşine de cahil olduğunu ekleyip sizden yardım istemesini dillendiriyorsunuz.İki konu bambaşka,burada biri sizi eleştirdiyse cahil dediğiniz için eleştirmiştir ya da onun gibi bişi ima ettiğinizden,kimse neden yardım etmediniz demiyor.:44:
Büyük konuşmakda iyi bir şey değildir biliyorsunuz değil mi gün gelir aceleniz olur çarşafınız çabuk kurusun istersiniz:))))işin aslını sadece sizin yazdıklarınızla görebiliriz. siz ne yazıyorsanız ona yorum yapıyorum.
kaldı ki bir defa daha okudum ama yazdıklarınıızın hiç birinde okuma yazmayla alakalı olabilecek bir şey görmedim.
Ki sizden bir şeyler öğrenmek istiyorsa öğretemiyceğiini söylersiniz gider. Yada 2 saat esir ediyorsa konuşmak için işiniz olduğunu söylersiniz biter. Bunlar cahillik anlamına gelmiyor ki? hem bakın öğrenmek istiyormuş bilmemek değil öğrenmemek ayıp.
Sizde öğrenmiş oldunuz şarıl şarıl camların yıkanmıycağını aşşağıya çarşaf sarkıtılmıycağını..
velhasıl haklı değilsiniz.
not: Sürü psikolojisi pek iyi bir şey değildir. çoğunluk camdan atlasa atlamazsınız değil mi?
Büyük konuşmakda iyi bir şey değildir biliyorsunuz değil mi gün gelir aceleniz olur çarşafınız çabuk kurusun istersiniz:))))
ya arkadaşlar anladım ne demek istediğinizi her şey karşılıklı demek istiyorsunuz ama cidden agresif davranıyor bende ne yapacağımı şaşırdım konuşamıyorum da güzelce.Taman bi dahakine çarşafımı daha kısa tutarım ama biliyorum ki yine sataşacak ne öneriyorsunuz bu durum da..