- Emoji Skoru
- 46
- Puanlar
- 123
Y
Ya iste insan ilk zamnlar fark edemiyor ya ben oyle yetismedim ki ne bileyim diyorum yaticam uyuycam bunlarida denedim 5 dk so ra kapimi caldi acmadim acana kadar caldi ya uyuma benim canim sikiliyo dedi sok oluyorum yani tuhaf anlatamiyorum ki degisik bi yapisi var keske senin dedigin gibi hazir cvp olsamda o an aklima gelse soylesem bunlari

Makinada camasirim var demissiniz, beklemis.
Soganmis, cocuk kilidiymis... ona viz gelir.
Cin olmadan adam carpmaya benzemis sizin durum.
Camasiri yikayip cikcam kusura bakma isim var bekleyemem diyin mesela.
Bahanelerinizi onun cozebilecegi hatta yardimi dokunacagi problemler olarak sunarsaniz hic yilmaz.
Kitapcigi mi sordu "yok" deseydiniz. Hayir, gelme, isim var, hoslanmam vb kelimeleri kullanmaya alisin. Bunlarin yaninda da 1-2neden one surersiniz olur biter.
Evde oturup dinlencem uyuyacagim bile diyebilirsiniz...
Orasi sizin ozel alaniniz, bunun bilincinde olun, ona da bunu farkettirin...
Hicbiri ise yaramiyorsa acikca konusun rahatlayin.
Patronunuz olur da paraya ihtiyacim var nasil hayir diyecegim diye kara kara dusunursunuz veya kv ye git denir mi vs bunu kafaniza takarsiniz, fakat arsiz bir komsuyu da atlatamiyorsaniz... daha cok isiniz var.
Ya iste insan ilk zamnlar fark edemiyor ya ben oyle yetismedim ki ne bileyim diyorum yaticam uyuycam bunlarida denedim 5 dk so ra kapimi caldi acmadim acana kadar caldi ya uyuma benim canim sikiliyo dedi sok oluyorum yani tuhaf anlatamiyorum ki degisik bi yapisi var keske senin dedigin gibi hazir cvp olsamda o an aklima gelse soylesem bunlari