• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşuma aşık oldum söyleyemiyorum :(

kızlar bayramda mesaj attım ama cevap vermedi :( amasyadaydım bende tatil için. dönünce kardeşi gittmi diye uğradım annesi o evdeydi çay içiyorlarmış bende oturdum bi saat kadar sohbet ettik havadan sudan sonra indim eve. o kadar yani ama herhangi bişey yok bana karşı galiba :( dün tam çöpü çıkarırken gördüm spora gidiyormuş konuştuk yine ama normalde arkadaştık arkadaşızya o yüzden o öyle bakıyo bence bende başka türlü davranamıyorum :( bu arada bizde bir ay sonra taşınıyoruz :( aynı mahallledeyiz yine ama görmek çok daha zor olacak..

dayanamayıp kardeşine söyledim o da kız arkadaşı yok bence yüzyüze kendisine söyle dedi. o çok çekingen biri olduğu için varsa bile söyleyemez dedi.

ne yapmayı düşünüyosun ? bence o yardımcı olmalı yani yüzyüze konuşman için bi ortam hazırlamalı

ne yapmayı düşünüyosun ? bence o yardımcı olmalı yani yüzyüze konuşman için bi ortam hazırlamalı

kardeşi izmirde malesef. benim elimden gelen bişey olmaz manasına getirdi söylediklerini açık açık söylemedi ama

kendimi senin yerine koyuyorum :30: bende söyeleyemezdim ama belli ederdim hareketlerimle.. çok abartılı olmayacak şekilde tabi..yani kör değilse görür zaten :78:

Back
X