Evde o şalım yok... bıçak takımımdan da o bıçak eksik.. ikiside aynı anda kaybolcak değilya :0Şal ve bıçağın sizden yürütüldüğüne emin misin? Anlattığın şey benim şalım onun boynunda. Ama işte benim şalım mi acaba dedim geldim eve baktım bulamadım dememişsin. Oraları biz tamamlayalım hadi ama yine de emin misin? Nasıl emin oldun.
Burada bir üye var komşularının kendi evine girip tüpü açıp çıktığını sanıyor. Sen de öyle değilsindir herhalde.
Konu sahibi laf var da icraat yok herhalde ne yaptınız kilidi değiştirdiniz mi ??Anahtarı verdiysem benim eşyalarımı kullanabilirsin mi? Bu ne demek şimdi yahu :) ben izinsiz kimsenin evinden birşey alamam. Size normak geliyor aanırım böyle şeyler?
EŞİMle konuştum paronoyakmısın dedi?Konu sahibi laf var da icraat yok herhalde ne yaptınız kilidi değiştirdiniz mi ??
Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Konu sahibinin tek kabahati komşuya anahtar vermek
Komşu kadının eşyasını çalmış şaka mı yapıyorsunuz ?
EŞİMle konuştum paronoyakmısın dedi?
Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
KIZLAR EŞim anahtarı değiştirmeme izin vermiyor? Nasıl ikna edebilirim
KIZLAR EŞim anahtarı değiştirmeme izin vermiyor? Nasıl ikna edebilirim
Ortalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
E peki boynundaki benim şalim demediniz mi?Resmen siz yokken ufak ufak götürüyor kilidi değiştirin ve fazla samimi olmayin,tövbe tövbe nasil insan bunlarMerhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?