Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

Evde o şalım yok... bıçak takımımdan da o bıçak eksik.. ikiside aynı anda kaybolcak değilya :0

Komşuna neden anahtarını veriyorsun bu devirde kimseye güvenme senin yaptığın çok safça bir hareket asla bunu yapma alah korusun herşey olabilir . direk kapının tüm kilidini değiştir gövde ile birlikte ve asla kimseye eşin sen ve çocukların anahtarını VERME ! olacak işmi bu yaptıkları normal değil bence .

anahtarı verme sebebi ne?

olaya gel. herkes sanırım birinin evinin evinden şal bıçak filan ne varsa izinsiz alıp hırsızlık yapıyor(!). zira bunları izinsiz aldı demesine kimse takılmamış. toplumun geldiği hale bak. asla anahtarımı vermem değiştiririm. hırsızlığın küçüğü büyüğü olmaz.

Halamlarla karşılıklı oturuyoruz. Acil bir şey falan olur diye bazen anahtar bırakır halam. Yakın akraba olduğumuz halde tedirgin oluyoruz.(Bir şey olur da yanlış anlaşılırız diye). Sizdeki iyi cesaret. Bence kesinlikle değiştirin kilidi, şüpheyle yaşamak öldürür.

E peki boynundaki benim şalim demediniz mi?Resmen siz yokken ufak ufak götürüyor kilidi değiştirin ve fazla samimi olmayin,tövbe tövbe nasil insan bunlar

Kesinlikle anahtar yuvasını değiştirin, bir gün evine gidince bıçağı bulup aa bu sen de mi kalmış deyin, yüzüne de benim şalımı almışsın sanırım ihtiyacın yoksa artık alabilir miyim deyin. Alınıp küserse bırakın öyle kalsın yoksa mesafeyi siz kendiniz açın. En nefret ettiğim şey

Kusura bakmayın ama konu sahibi burda çırpınan kadinlar kadar umursamiyor konuyu galiba. O zaman benim aklıma gelen daha kötü birseyi soyleyim. Ya o komşunuz sizin evinize gizli kamera yerleştirdiyse...

Klidi komple değiştir bir dahada emanet etme

yaşınızın 17-20 aralığında olduğunu düşünerek profilinize baktım. Profilinizde; 30 yaşında ve öğretmen olduğunuz yazıyor.
yapılması gereken;
-buraya konu bile açmadan ya da açılsa bile ikinci gün derhal kilit yuvasını değiştirmek
-eşinize de "hayatım bir hata yaparak komşuya anahtar verdim ama bazı eşyalarımızı onda görünce çok rahatsız oldum derhal kilidi değiştirdim.haberin olsun, bu da senin anahtarın buyur" demek. bu kadar.
konuya gelince; şal ve bıçağınızın evdeki yokluğunu farkediyorsunuz, komşunuzda bunları görüyorsunuz. düğün takılarınızı evinizde ve de üstelik komodinin üzerinde (!) öylece bırakıyorsunuz...
bakın bu konu çok hassas.sizin yerinize bizler daha çok panik olmuş şekilde konuya bir sürü yorum yazdık.ben dahil herkesten size bir dünya mantıklı çözümler ve de tavsiyeler geliyor. tenezzül edip aralarından bazılarına verdiğiniz cevaplardan öğrendiğimize göre, eşinizden çocuk gibi böyle bir konuda izin istiyorsunuz.daha fenası eşiniz size paranoyak demiş ve de kilidi değiştirmeyi reddetmiş. şimdi de izin vermiyor ne yapayım a döndü olay..
kusura bakmayın ama bu konu benim için saçma bir yere doğru gitmeye başladı... ya siz bizimle apaçık dalga geçiyorsunuz ya da eşinizin bir bildiği var size yüz vermeyerek ve paranoyak falan diyerek bilemiyorum..
herneyse bu konu benim için kapanmıştır, kendi adıma daha fazla hit almasına yardımcı olmak istemiyorum.

Konuyu ciddiye alıp yazmıştım. Ama artık eşine destek veriyorum. Paranoya yaptı kesin hayal mahal gördü yada. Yoksa gidip ya konuluş söylerdi ya da kilidi değiştirir anahtarı elinden alır söylerdi hırsızlığını. Adam haklı yani kaç yıllık karısını tanıyor ki konuşuyor. Yoksa niye inanmasın birde böyle düşünün. Hanginizin kocası böyle bir durumda böyle bi tepki verir, hiçbirinizin değil mi! Çünkü kocalarınız sizi tanıyor ..E konu sahibinin de kocası tanıyor işte. Durum bu psikolojik bir vaka .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…