Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Konu sahibinin tek kabahati komşuya anahtar vermek
Komşu kadının eşyasını çalmış şaka mı yapıyorsunuz ?
Yok eger ki anahtari veriyor sa parantez icin de ben 1 yillk tanidigim bir insana anahtar emanet etmem diyorki altinlarim ve degerli takilarim var diyor. Demekki cok guveniyor ki veriyor ..egerki bu kadar guvendigi kisiye anahtar emanet ediyorsa altinlarini almayacagina emin dir demekki burada anlatilmayan eksik birseyler oldugunu dusunuyorm mantiksiz yani..

Çalmış sayılmıyor şalı apaçık kullandigi için :)
Bir de konu sahibine güvenilmez demiş ya valla hayretlik bir olay
Sen bana takmissin benim bakis acimla senin ki farkli bu olayi boyle lanse etmek calan kisi kadar suclu dur gozum de benim ,yuzune soyleyecek diyecek sen bnm salimi mi aldin diye eger ki bu kadar guvendigi ve sevdigi kisinin bu yaptigina sesiz kalip o damgayi vuruyor vede kesin ve kati konusyrsa ne diyor esime soyleyecegim sonra esi bir baskasina biz bile ne yaptik burada arkasin dan konustuk ben anlatim da tamamen eksik bilgilerin oldugu kanitymdaym bn olaya takildm guven ve arkadasligin sonucnda bir bicak ve salin acmis oldugu olaya evet hirsiz damgasi yedi dogrudur 1 yildir tanidigi vede ona buyuk iyilikleri olmus bir insanin, ben inanmiyorum olaylarin boyle olduguna dedigim gibi komutla suregelen bir eylem eminmki bu ozguveni vermis tir bnm esyalarimi kullanabilrsn diye meslegim geregi cozebiliyorm olayi lutfen benmle ilgili yazmassaniz sevinirim...

Son düzenleme:
Bes alti ay once anahtar yuvasi aldik 40 tlydi icerisinde 3 tanede anahtar vardi. Alin esiniz bile degistirebilir kolay bir islem. Aklinizda kalacagina..

Mesleğiniz gereği cozebiliyorsunuz öyle mi çok güldüm buna :)

Takılacak olsam en son size takilirim emin olun :)

Mesleğiniz gereği cozebiliyorsunuz öyle mi çok güldüm buna :)
Siz iyice takildiniz gicik kaptiniz bana prof da olmussunuz fakat eglenceli ve de komiksiniz..neyse arkadaslarinzla prof prof takiliniz siz ..lutfen benim uyeligimi iptal edermisinz Mune ben farkli dusunuyorum yapamiyorum burada..

Kimseye güvenmeyiniz kiracı oldugunuz yerin de daima anahtarını değiştiriniz.
Ben yeni evliyken evi düzdük gittik sonradan duydum ki ev sahibinde yedek anahtar varmış gelene gidene yeni gelinin evi diye evime açıp girmişler.Hemen anahtarı değiştirdim.
Alt komsuda biz tatildeyken anahtarı istedi evi su basmış felan istemedim göndermek mecburi kaldım.Ortada az da olsa para vardı baktım gitmiş.Kim yaptı bilmiyorum çünkü tadilatçılar da girmişti eve.Yine anahtar değiştirdim.

Biri sana evini anahtarini emanet ediyorsa. Acil seylerde yardimci olmasi icin ediyordur. Evin esyalarini istedigi gibi alip kullanma hakki dogmaz bunun icin.
Bende olsam bende tepki veremezdim... Anlamda veremezdim..Kilidi degistirin hemen

Nasıl şalin bıçağın onda anahtarı verdiğin zaman mı almış

Şalı alacak kadar nerelere girmiş bu kadın ay ne ayıp ya şaka gibi benim şallar yatak odamda çekmecede ben bile bazen bulamıyorum adetleri çok diye heryere tikiyorum rast gele ürktüm delimi ne şal ve bıçak

Bende kimseye anahtar vermedim şuana kadar vermemde almamda çok lavbali olmam kimseyle annemlerde bile anahtarim yok çünkü onlar fortmantoya asiyor anahtarlarını her gelen alıp çıkabilir neme lazım annemin de geleni gideni çoktur riske giremem

Şal ve bıçağın sizden yürütüldüğüne emin misin? Anlattığın şey benim şalım onun boynunda. Ama işte benim şalım mi acaba dedim geldim eve baktım bulamadım dememişsin. Oraları biz tamamlayalım hadi ama yine de emin misin? Nasıl emin oldun.

Burada bir üye var komşularının kendi evine girip tüpü açıp çıktığını sanıyor. Sen de öyle değilsindir herhalde.

Aslaaaaaaaaa vermem
Hic tv izlemiyormusun kuzum
Simdi yazip korkutmayayim sabah aciiiillleeeeennnn kilidi degis birdahada verme

Anahtarı verdiysem benim eşyalarımı kullanabilirsin mi? Bu ne demek şimdi yahu :) ben izinsiz kimsenin evinden birşey alamam. Size normak geliyor aanırım böyle şeyler?

Bu kadar savunduğuna göre yoksa sen benim o komşummusun :0 ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…