Evet teller farkli siz bana siz oyle mi yapiyorsunuz saka gibi yazip etiketleyip yazip yazdigimi begenmeyip sonra neyse yaziyorsunuz ben hayatim boyunca kimseden anahtar almadim. Ben oyle birsey yapmam burada ne konu sahibini nede alan kisiyi taniyoruz varsayimlarla yaziyoruz benim tahminim de bu tahminim ve analizlerim herzamn tutar ..habersiz ve hirsizlik olan bir esya saklanir adi uzerin de hirsizktir bu gorunmesini istemez acik ta kullaniyor. Ne yani ne dememi bekliyorsunz?
Bakin hanimefendi siz benim yazdiklarimi bastan okuyunuz ..ilkokul cocugu gibi aciklamali yazmaktan sikldim artik mesru dediginiz olaylari orneklemeli anlattim birdaha orneklemeli anlatayim bana gore kapi kiliti degistirmeli bir hadise degil ben calisirken herkesin dolabi olurdu ayni bolumdeki arkadaslar birbirimizden cay alairdk seker alirdik bazen soylemeyi unitrdk yada samimiyetten olurdu bana gorede bu hadise de sorun teskil etmiyor gibi geldi kadini yerden yere vurmak gibi kapi yi degistrmek gibi zaten art niyet olsa degerli esyalari alir ...benim tepkim konu sahibine sizi neden bu kadar enterese etti buna sastim ona bu ozguveni veren kendisi samimiyeti veren kendisi hirsizlik la suclayan kendisi buraya konu acip nasil davranmaliyim diyen kendisi bende diyormki ondan zarar gelmez degerli esyana dokunmadysa acik ta kullaniyor ve sizin goreceginizi biliyorsa zararszdr diyorum...ve diyecegim:) ve sizde hep rahatsiz olacaksnz fakat boyle iste..samimiyetin derecesini de az cok tahmin edebiliyorum egerki anahtari verdyse olay bu yani ona demiski sen bnm esyalarimi kullanabirsn cesaretini vermis vermis vermis napiyim yanii:))Anlamamakta israrcisiniz ama diyorum ki ben sizin yorumunuza takıldım
Aldıysa samimiyetten almıştır değerli eşya değilse sorun etme ne demek bunu bir açıklayın konu sahibi haklı ve ya haksız tartisilir sizin bu soylediginiz ne anlama geliyor ?değerli eşyasını alıp sakladı adı hırsızlık
Şalı aldı ama saklamadi bu samimiyet :) :)
Bakin hanimefendi siz benim yazdiklarimi bastan okuyunuz ..ilkokul cocugu gibi aciklamali yazmaktan sikldim artik mesru dediginiz olaylari orneklemeli anlattim birdaha orneklemeli anlatayim bana gore kapi kiliti degistirmeli bir hadise degil ben calisirken herkesin dolabi olurdu ayni bolumdeki arkadaslar birbirimizden cay alairdk seker alirdik bazen soylemeyi unitrdk yada samimiyetten olurdu bana gorede bu hadise de sorun teskil etmiyor gibi geldi kadini yerden yere vurmak gibi kapi yi degistrmek gibi zaten art niyet olsa degerli esyalari alir ...benim tepkim konu sahibine sizi neden bu kadar enterese etti buna sastim ona bu ozguveni veren kendisi samimiyeti veren kendisi hirsizlik la suclayan kendisi buraya konu acip nasil davranmaliyim diyen kendisi bende diyormki ondan zarar gelmez degerli esyana dokunmadysa acik ta kullaniyor ve sizin goreceginizi biliyorsa zararszdr diyorum...ve diyecegim:) ve sizde hep rahatsiz olacaksnz fakat boyle iste..
Hande olayi mi ?Serap ezgü de bir konu işlenmişti. 17 yıl önce bir genç kız evinde cinayete kurban gitmişti anahtarın bir yedeği komşuda duruyormuş ve komşunun oğlundan şüpheleniliyormuş ama delil bulunamamıştı. Kimseye güven olmaz asla anahtarımı komşuya bırakmam.
Bakın kimseye anahtar vermeyin. Bizim komşumuz yıllardır burda duran apartman görevlisine anahtar verdi. Adam gitmiş eve hayat kadını getirmiş. Komşunun yatağında hemde. Eve girip çıkarken herkes gördü üstelik. Yatak kirliymiş vs. Tövbe tövbe!
Yok canım çağla olayı. Programı çoktan beri izlemiyorum haberim yok ondan.Hande olayi mi ?
Sahi noldu o olay serap hanim ilk programdan sona yaklastik az kaldi demisti çözülmedi mi hala ?
Hırsızın hiç mi suçu yok ?Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.
Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Konu sahibinin tek kabahati komşuya anahtar vermek
Komşu kadının eşyasını çalmış şaka mı yapıyorsunuz ?
Bunu normal gören aynı şeyi yapıyor demektir buyuzden gerçekten kimseye guvenmemeliyizÇalmış sayılmıyor şalı apaçık kullandigi için :)
Bunu normal gören aynı şeyi yapıyor demektir buyuzden gerçekten kimseye guvenmemeliyiz
Bencede güvenilmez, tamamen saftirik olmalıydı gördüğüne ses çıkarmayıp ezik büyük sıradakileri beklemeliydi. Böyle işkillenmekte nedir, güvenilmez yaniÇalmış sayılmıyor şalı apaçık kullandigi için :)
Bir de konu sahibine güvenilmez demiş ya valla hayretlik bir olay
Bencede güvenilmez, tamamen saftirik olmalıydı gördüğüne ses çıkarmayıp ezik büyük sıradakileri beklemeliydi. Böyle işkillenmekte nedir, güvenilmez yani
Bu güveni neyle ölçüp tartıyorlar acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?